Maru Voice Canada Review 2023: Betalte onlineundersøgelser i Canada

Følgende artikel hjælper dig med: Maru Voice Canada Review 2023: Betalte onlineundersøgelser i Canada

Maru Voice Canada er et af de mere populære undersøgelsespaneler i landet. Det var tidligere kendt som Angus Reid Forum indtil april 2018.

Maru Voice drives af Maru/Blue, og virksomheden administrerer også Springboard America og Maru Voice UK.

Maru Voice Canada samarbejder med brands, detailhandlere, ngo’er, offentlige agenturer, medier, lokale virksomheder osv., for at hjælpe dem med at forstå, hvad deres klientel/kunder ønsker.

Som forummedlem kan du give din mening til kende og påvirke, hvilke produkter der kommer på markedet, hvilke politikker der bliver vedtaget og mere. I bund og grund gør du din stemme hørt, mens du bliver belønnet for at gøre det.

Når du gennemfører undersøgelser, optjener du point, der kan indløses til kontanter eller gavekort. Ifølge sin hjemmeside udbetalte virksomheden over 40.000 USD i belønninger til medlemmer alene i juli 2022.

Betalte online undersøgelsessider er en måde at tjene penge på din fritid og tjene passiv indkomst på hjemmefra ved hjælp af din telefon, tablet eller computer.

Undersøgelsessteder, der ligner Maru Voice i Canada, omfatter Swagbucks, Daily Rewards, My Survey, Survey Junkie og Pinecone Research.

Sådan tilslutter du dig Maru Voice Canada

Det er gratis og ligetil at oprette en konto hos Maru Voice Canada.

For at være berettiget til medlemskab skal du være:

 • Er bosiddende i Canada
 • Mindst 18 år
 • Ikke i øjeblikket ansat i markedsundersøgelser

De indsamler grundlæggende oplysninger om dig og din husstand, så du modtager passende undersøgelser, der matcher din demografi. Når du har udfyldt formularerne, modtager du en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte dit medlemskab.

🔥 Anbefalede:  Hvad er den laveste mindsteløn i Canada?

Maru Voice sender dig undersøgelser hver uge via e-mail. Hver undersøgelse vil vise belønningsbeløbet, der tilbydes (i point) og længden af ​​undersøgelsen.

De fleste undersøgelser giver mellem 50 og 500 point – de fleste af dem, jeg har modtaget, er mellem 100 ($1) og 300 ($3) point og krævede i gennemsnit 10-20 minutter at gennemføre.

Hvordan man tjener penge med Maru Voice

Gennemførelse af undersøgelser er hovedvejen til at samle point og/eller modtage deltagelse i pengekonkurrencer på Maru Voice. Jo længere undersøgelsen er, jo mere tjener du i belønninger.

Jo længere tid du deltager i forummet, jo flere undersøgelser bliver du også inviteret til at deltage i.

Vennehenvisninger: En yderligere måde at optjene belønninger på er gennem vennehenvisninger. Maru Voice Canada betaler dig, når du henviser venner og familie til at tilmelde sig forummet.

For hver person, der tilmelder sig og er aktiv, optjener du 200 bonuspoint ($2). For at henvise dine venner skal du sende dem dit unikke henvisningslink som vist på dit kontos dashboard.

Du kan også deltage i lejlighedsvise præmielodtrækninger. De har tre populære lodtrækninger:

 1. Lodtrækning om rekruttering: Lodtrækningen løber årligt fra 1. januar til 31. december, og en vinder udvælges til at modtage $1.000.
 2. Deltagelseslodtrækning: Denne lodtrækning finder sted hver måned og udvælger en vinder for $500 og 5 vindere for $50.
 3. Profiltrækning: Denne lodtrækning finder sted hver måned og udvælger 10 vindere for $100.

Sådan indløser du dine belønninger med Maru Voice

Belønninger optjenes og akkumuleres som point, og 100 point svarer til $1. Minimumsgrænsen for at indløse belønninger er 5.000 point, hvilket svarer til $50. Du kan indløse dine point til kontanter via PayPal eller et af følgende:

 • Amazon e-gavekort
 • Virtuelt eller fysisk Visa forudbetalt kort
 • Andre fantastiske gavekort inkluderer iTunes, Google Play osv.
🔥 Anbefalede:  Hvad er Prime Rate i Canada i 2023?

Relaterede: 13 sideløb, der betaler op til $50.000

Er Maru Voice Canada lovlig eller en fidus?

Baseret på min personlige erfaring med Maru Voice, mener jeg, at de er et legitimt undersøgelsespanel. Nogle måder at vide, om en online betalt undersøgelse er legitim og værd at bruge tid på, inkluderer:

 • Det skal være gratis at være med
 • Det bør have en privatlivspolitik, der vises tydeligt på deres hjemmeside
 • Bør ikke kræve oplysninger som din SIN, kreditkortoplysninger osv.
 • Deres minimumsbelønningsindløsningstærskel bør ikke være umulig at nå

Konklusion

Betalte online undersøgelser vil ikke gøre dig rig og er på ingen måde en erstatning for dit 9-5 dages job.

PRO TIP: En strategi til at tjene mere på online undersøgelseskoncerter er at tilmelde dig flere af dem og derefter holde sig til dem (5 eller deromkring), der ser ud til at virke for dig.

Klik her for at tilmelde dig Maru Voice Canada.

Andre populære undersøgelseswebsteder, der betaler canadiere for at give deres meninger, inkluderer:

Maru Voice anmeldelse

Resumé

Maru Voice Canada var tidligere kendt som Angus Reid Forum og er et af de mere populære undersøgelsespaneler. Denne Maru Voice anmeldelse dækker, hvad du har brug for at vide.

Fordele

 • Gratis undersøgelsesplatform
 • Baseret i Canada
 • Flere måder at indløse indtjening på

Ulemper

 • Høj minimumsindløsningstærskel på $50
 • Undersøgelser kan være lange