Mark Zuckerberg demonstrerer Metas Project Cambria VR-hjelm i mærkelig sløret video

Følgende artikel hjælper dig med: Mark Zuckerberg demonstrerer Metas Project Cambria VR-hjelm i mærkelig sløret video

Billedet til venstre er mock-up af Cambria VR headset, til højre er Mark Zuckerberg iført headsettetVideo Stills || Mark Zuckerbergs Instagram

Facebooks grundlægger og Meta CEO Mark Zuckerberg delte en kort demovideo på sit sociale medie torsdag. Desværre valgte Zuckerberg at skjule headsettets udseende digitalt, men det lykkedes alligevel at vise nogle funktioner, der er tilgængelige i Project Cambria, Metas avancerede VR-headset. Hvor mærkeligt det slørede headset end ser ud, er der ingen tvivl om, at det ser ud til at tage VR og augmented reality (AR) til et andet niveau med en krystalklar passthrough-funktion, der giver mulighed for en slående realistisk oplevelse.

Meta brugte sin tilstedeværelsesplatform – introduceret i efteråret 2021 – til at opbygge mixed reality-oplevelsen. Derudover er projekt Cambria designet med højopløsningssensorer, hvilket gør en markant forskel fra Quest-headset, som giver mulighed for en lavopløsnings gråtonegennemstrømning, der får verden til at virke overlejret med digital statisk elektricitet.

I demoen ses Zuckerberg lege med tegneseriefigurer, der ser ud til at være i rummet, hvor han sprøjter maling over det virkelige miljø og danner en kortvarig sammensmeltning af VR-verdenen og hans miljø. Derudover er der spændende glimt af forskellige spil og praktiske kontorlignende anvendelser – Cambria ser ud til at målrette lige så meget mod arbejdspladsen som din fritid.

Zuckerberg talte med Protokol om Project Cambria og droppede nogle spændende guldkorn vedrørende Metas køreplan. Han sagde, at det “vil være en enhed af arbejdskvalitet, hvilket vil til sidst [be] en bærbar computer eller arbejdsstationserstatning”, og at i 2030 “vil du være i stand til at se dit skrivebord, knipse med fingrene, få dine skærme frem.” Zuck indikerede også, at selvom den nuværende farvegennemstrømningsoplevelse ikke er perfekt højopløst, er der planer om at få den dertil.

🔥 Anbefalede:  10 muligheder for bommikrofon og bomarm i 2023

Project Cambria forventes at blive udgivet i september 2022 og vil til $799 koste betydeligt mere end Meta Quest.

Læs relaterede indlæg: