Mariah Carey udsender en NFT til fans

Følgende artikel hjælper dig med: Mariah Carey udsender en NFT til fans

Popsangerinden Mariah Carey har udsendt en 1/1 NFT kaldet “Fly With Me” for at fejre sin introduktion til Songwriters Hall of Fame. Dette er allerførste gang, Mariah Carey har oprettet en NFT, og resultaterne er ret imponerende.

NFT er et kunstværk, der viser et førsteklasses Butterfly Airways boardingpas.

Den heldige indehaver vil få særlige fordele, herunder en flyvning på Mariahs private jetfly fra Atlanta til New York City, hvor ceremonien finder sted. Vinderen får også et to-nætters ophold på et hotel i NYC og to billetter til Songwriters Hall of Fame-introduktionsceremonien.

Enhver, der er interesseret i at deltage i auktionen for denne enestående oplevelse, bliver nødt til at bruge Geojam. Det er en ny platform for socialt engagement, der har til formål at bygge fremtidens skaberøkonomi og øge engagementet blandt stjerner og fans.

Fans kan bud i Geojams $JAM-token. I skrivende stund er det højeste bud 658.000 JAM (ca. $5.000), og auktionen slutter den 9. juni. Hall of Fame-begivenheden finder sted den 15. og 16. juni.

Mariah vil donere provenuet fra det primære salg til Frisk Luftfondsom støtter New York Citys børn fra undertjente samfund og Ønsk dig noget Amerika.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  250+ Top Form Fitness Forretningsnavn Idéer