MakersPlace introducerer en “Phygital” NFT-kategori

Følgende artikel hjælper dig med: MakersPlace introducerer en “Phygital” NFT-kategori

NFT markedsplads MakersPlace har annonceret lanceringen af ​​en ny kategori kaldet “phygitals.” Dette er især den første phygitale kategori nogensinde på en NFT-markedsplads.

Lanceringen af ​​denne nye kategori er som reaktion på den voksende tendens til “fygitale” oplevelser, som ofte leveres af NFT-kollektioner. Projekter giver ofte fysiske genstande som fordele for NFT-indehavere, hvilket gør samlingen phygital. For eksempel har Jeremy Falls Probably Nothing for nylig lanceret en NFT-kollektion, der giver indehavere adgang til IRL-varer. Modemærker har også en tendens til at skabe varer fra det virkelige liv understøttet af ikke-fungible tokens, der muliggør godkendelse af produktet.

Når vi taler om kunst, kan phygital-kategorien gøre det muligt for kunstnere at give deres samlere både NFT’er og fysiske kunstværker.

“Phygitals tilføjer endnu et utroligt lag af forbindelse mellem skaberen og samlerne og bringer en spændende ny kunstform til NFT-markedet. Vi ser muligheden for, at oplåselige tilbud kan gå langt ud over Phygitals over tid, og denne kategori er kun begyndelsen for os.”

sagde den administrerende direktør for MakersPlace, Craig Palmer.

Kategorien er allerede live på platformen. I skrivende stund byder den på samlinger af James C. Mulligan, Fake-up, Vakseen, GoldiesNFTart og Lee Ellis. Senere på ugen vil brugerne også have mulighed for at præge tokens fra Léo Caillard og Loupy D. Fra den 28. februar vil markedspladsen byde på samleobjekter af James Mulligan. I begyndelsen af ​​marts vil kunstneren Javier Arres droppe sine phygitale NFT’er.

For at introducere den nye kategori samarbejdede MakersPlace med den phygital butiksfokuserede platform Aioray, som gør det muligt for skabere at linke fysiske genstande til oplåselige ikke-fungible tokens. Sammen udviklede virksomhederne en problemfri måde at give NFT-indehavere mulighed for at få adgang til fysiske aktiver.

🔥 Anbefalede:  Hugo Boss udgiver Phygital baseball-kasketter og hættetrøjer

Læs relaterede indlæg: