Magic Labs introducerer innovative løsninger til nye web3-brugere

Følgende artikel hjælper dig med: Magic Labs introducerer innovative løsninger til nye web3-brugere

Magic Labs introducerer innovative løsninger til nye web3-brugere

Magic Labsen Web3-infrastrukturudbyder, er positioneret til at gøre det lettere for udviklere at skabe dApps og for forbrugere og virksomheder at omfavne dem i stor skala.

Magi er klar til at blive førende inden for at levere nye Web3-brugeroplevelser, transformere brugergodkendelse, levere sikkerhed og compliance i virksomhedsklasse (f.eks. SOC 2 Type 2), Web3-bruger-onboarding og adressering af store smertepunkter i mainstream-brugernes indførelse af dApps, takket være dens patenterede brugergodkendelse og teknologi til administration af private nøgler.

Slutbrugere i traditionelle Decentralized Finance (Defi)-apps skal stadig vælge mellem enkelheden i brug og sikkerhed, hvilket resulterer i begrænset dApp-accept og brug.

Med Magic SDK’erne kan udviklere få en applikation drevet af Magic op og køre på få minutter med blot et par linjer kode. Magics produktpakke er blockchain-agnostisk, fremtidssikret og fremadkompatibel.

De ønsker at gøre det nemmere for softwareudviklere at skabe multi-chain dApps, som vil være med til at øge brugeraccepten lige nu. Magic SDK’er er allerede blevet brugt af over 91.000 udviklere til at skabe applikationer med over 9 millioner brugere på 20+ blockchains, inklusive Polygon, Algorand, Solana, Ethereum-kæden, Binance Smart Chain, Avalanche og andre.

OpenSea, Decentraland, Immutable X, Rarible, Nifty’s, Magic Eden, Decrypt, Showtime (NFT social network), tredje web, Polygon og andre er de mest bemærkelsesværdige blandt Magics nøglekunder og partnere.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad er Amazon SiteStripe?