Magic Eden udruller gratis NFT Mints til 13 Web3-spil denne måned

Følgende artikel hjælper dig med: Magic Eden udruller gratis NFT Mints til 13 Web3-spil denne måned

Magiske Eden

Magic Eden annoncerede i dag ‘Mint Madness’, en serie af gratis mynte til over et dusin web3-spilprojekter, der vil blive rullet ud i løbet af marts måned. ‘Mint Madness’ begynder fredag ​​den 3. marts med Planet Mojo, udelukkende på Polygon.

Som en del af ‘Mint Madness’ vil Magic Eden udsende en rangliste på tværs af sociale mediekanaler og spore, hvem der handler med NFT’er fra Mint Madness-samlingerne, der er opført på den sekundære markedsplads. De 10 bedste forhandlere af Polygon-samlinger efter volumen vil blive indgået i en præmiepulje på 20.000 MATIC, hvor førstepladsen modtager en præmie på 4.500 MATIC.

Blandt de 13 projekter, der lancerer mønter i løbet af måneden, vil ni være på Polygon, tre vil være på Ethereum, og et vil være på Solana. Disse projekter, der er udviklet af traditionelle spilstudier og web3-native teams, bruger NFT’er til in-game-funktioner og ekstra nytte.

Da han blev spurgt om, hvad den fri-til-eje web3-gamingmodel (udviklet af Limit Break’s Gabriel Leydon) ville betyde for fremtiden for web3-spil, fortalte Magic Edens Chief gaming officer Chris Akhavan Metaverse Post:

Gratis mynte (alias free-to-own) er blevet en dominerende strategi inden for web3-spil i løbet af de sidste par måneder. Ved at give en kurateret gruppe af spillere adgang til gratis NFT mints, belønner spiludviklere tidlige adoptere, som vil hjælpe dem med at opbygge et fællesskab omkring deres spil.”

Han tilføjede, at free-to-own-modellen er ved at blive en kraftfuld form for brugererhvervelse i en industri, der har oplevet store udfordringer med at opbygge publikum på et ekstremt overfyldt spilmarked.

🔥 Anbefalede:  Elon Musk fordobler støtten til denne Twitter-funktion

“Early adopters har altid været livsnerven i succesrige spil, og web3-teknologi muliggør en meget mere givende forbindelse til disse værdifulde kohorter gennem on-chain digitalt aktiv ejerskab,” sagde han.

Den fulde liste over tilgængelige spil under ‘Mint Madness’ inkluderer:

  • Planet Mojo, Meta Star Strikers, Alaska Gold Rush, Shrapnel, Petobots, Blast Royale, Rogue Nation, Tearing Spaces og Freckle Trivia on Polygon
  • Realm Hunter, Legendary: Heroes Unchained og Shrapnel på Ethereum
  • Papu Superstars på Solana.

Planet Mojo, Meta Star Strikers og Alaska Gold Rush vil være de første spil, der udruller gratis minting på Magic Eden Launchpad inden for de første to uger af marts. Shrapnel, en populær AAA FPS-titel, vil være det eneste projekt med en krydskæde mynte gennem Magic Eden, der lanceres på Polygon den 15. marts og Ethereum den 22. marts.

Magic Eden har sat et skub i web3-spil i de seneste måneder efter at have annonceret sin integration med Polygon. I sidste uge, platformen annonceret at dens venturearm, Magic Ventures, har investeret i 11 web3-spilstudier.