Magic Eden skiller sig ud med 22 medarbejdere, annoncerer partnerskab med MoonPay

Følgende artikel hjælper dig med: Magic Eden skiller sig ud med 22 medarbejdere, annoncerer partnerskab med MoonPay

Magic Eden medstifter Jack Lu udgav en åbent brev meddeler i dag virksomhedens beslutning om at skille sig af med 22 medarbejdere som led i en virksomhedsdækkende omstrukturering.

Lu sagde, at virksomheden var nødt til at foretage ændringer i sit team for at nå sine strategiske mål for 2023, og at dets nuværende team skal besidde nye færdigheder og ekspertise uden at miste momentum. Virksomheden sagde, at den havde informeret hver enkelt person, der var berørt af ændringerne, via dedikerede opkald og udtrykte taknemmelighed til alle for deres bidrag til virksomhedens vækst.

Magic Eden lovede også at støtte disse personer i at finde deres næste roller ved at tilbyde dem to måneders fratrædelse, forlænge træningsperioden til et år, yde sundhedspleje i yderligere seks måneder og et års abonnement på den guidede meditationsapp Headspace, samt oprettelse af gratis karrierecoaching og jobformidling. Alle medarbejdere vil også kunne beholde deres bærbare computere.

Ifølge virksomheden omfatter dets fokusområder for 2023 voksende trækkraft på tværs af kæder, udvikling af tjenester til NFT-skabere og udforskning af nye use cases som belønninger og sociale oplevelser.

Mens Magic Eden slutter sig til andre NFT-platforme som SuperRare og OpenSea for at afskedige personale, har virksomheden understreget, at den fortsat er stærkt kapitaliseret med en lang landingsbane, selv i dagens bjørnemarked. Sidste juni nåede Magic Eden enhjørningstatus efter en indsamling på 130 millioner dollars.

Mange af vores produkter er på vej ind i nye vækststadier, og vi vil gøre det til vores højeste prioritet at støtte disse produkter med de stærkeste teams.

🔥 Anbefalede:  Hvordan opretholder man opstart under finansiering af vinteren? | 7 strategier til at hjælpe startups med at overleve finansieringen af ​​vinterkulden

Lu skrev i sit brev til medarbejderne.

Den førende Solana NFT-markedsplads udvidede for nylig understøttelsen af ​​digitale samleobjekter på Ethereum i august og Polygon til web3-spil i november, da Solana fik et hit efter FTX-kollapset.

I dag annoncerede Magic Eden også et partnerskab med Web3-betalingsinfrastrukturudbyderen MoonPay for at give brugere mulighed for at købe NFT’er ved hjælp af et kredit- eller betalingskort, Apple Pay og Google Pay. Som Magic Eden Chief Operating Officer Zhuoxun Yin forklarede i en pressemeddelelse, “Vores mål er at gøre NFT’er tilgængelige for alle, hvilket gør det muligt for enkeltpersoner at eje og kontrollere deres digitale aktiver.”