Magic Eden afslører ETH Genesis, dets Ethereum NFT Marketplace i Beta

Følgende artikel hjælper dig med: Magic Eden afslører ETH Genesis, dets Ethereum NFT Marketplace i Beta

Magic Eden afslører ETH Genesis, dets Ethereum NFT Marketplace i Beta

Magic Eden har afsløret ETH Genesis, beta-lanceringen af ​​dets dedikerede Ethereum-markedsplads, da virksomheden, der engang var kendt for at være den førende Solana-markedsplads, skubber frem med sine ambitioner på tværs af kæder.

ETH Genesis, som skal lanceres den 6. april, vil byde på 10 nye Ethereum NFT-kollektioner, der er tilgængelige til mint gennem sin launchpad. Projekterne omfatter Hashflow, CNWAFUKU, KaijuKingz, Realm Hunter, The Space Club, McPepe’s, Blocky Doge 3.0, Freakz by Subber, Magna, ZTX, Serial Experiments Lain og Code Name: Stardust.

Efter Magic Edens ekspansion i Ethereum-økosystemet i september sidste år, er ETH Genesis det næste skridt for virksomhedens integration med Ethereum. Ifølge en pressemeddelelse, der er delt med Metaverse Post, vil Magic Eden hædre royalties for indfødte fortegnelser med det mål til sidst at samle markedspladser på tværs af økosystemet.

I en begrænset periode vil Magic Eden give sine partnere et “royalty boost” og dele indtægter fra markedspladsgebyrer med de angivne launchpad-partnere. I de kommende måneder planlægger virksomheden at fortsætte med at udvide til nye og eksisterende markeder og øge udbuddet på ETH Genesis.

“Vi har altid respekteret Ethereum som det største, mest etablerede fællesskab for NFT’er. Vi bringer bevist evne til at samarbejde med skabere som den eneste NFT-platform, der har lanceret mere end 400 projekter og indsamlet over $120 mio. til skabere. Vi har også et team af afsendere, der kan bevæge sig smidigt. Vi tror, ​​at vores styrker vil fortsætte med at tjene væksten i ETHs NFT-økosystem. I iterationens ånd vil vi begynde at gøre indtog med vores egen markedsplads og dedikerede lanceringspartnere og vokse derfra,” sagde Zhuoxun Yin, COO og medstifter af Magic Eden, i en erklæring.

🔥 Anbefalede:  Netflix afslører de nye mythbusters

I de seneste uger har Magic Eden øget sin indsats inden for web3-gaming og NFT-området. I sidste uge, virksomheden lanceret Magic Eden Games, en destination for spiludviklere for at nå nye spillerfællesskaber. Magic Eden har også lanceret en markedsplads for Bitcoin Ordinals, og er blevet en af ​​de første etablerede multi-chain NFT-markedspladser, der erobrede sin andel af det nye Ordinals-marked.

Læs mere: