Magic Eden åbner en Launchpad for Bitcoin Ordinals Creators

Følgende artikel hjælper dig med: Magic Eden åbner en Launchpad for Bitcoin Ordinals Creators

Magic Eden åbner en Launchpad for Bitcoin Ordinals Creators

Efter at have lanceret en dedikeret Bitcoin Ordinals-markedsplads, er Magic Eden indstillet til at åbne en Launchpad den 7. april, hvor skabere kan indskrive digitale samleobjekter på Bitcoin.

Ligesom det er en af ​​de første til at lancere en Bitcoin Ordinals-markedsplads for samlere til at interagere med inskriptioner, sigter Magic Eden efter at være den første til at tilbyde en brugervenlig platform for skabere, der nemt kan lancere deres samlinger på Bitcoin.

I en kommentar til dagens nyheder sagde Zhuoxun Yin, COO og medstifter af Magic Eden:

“Vi er glade for at udvide vores skaberkapaciteter til Bitcoin og tilbyde nemme måder for skabere at komme i gang og lancere. Bitcoin er bedstefar til alle blockchains, og vi tror på, at det kan være hjemsted for rene digitale artefakter. Med Ordinals kan indhold bevares for evigt, og vi er stolte af at hjælpe skabere og Ordinals-fællesskabet med at vokse sammen.”

Siden lanceringen af ​​Ordinals-protokollen i januar har Bitcoin-økosystemet set i alt over 925.000 inskriptioner til dato, med mere end $4,5 millioner i Ordinals-gebyrer betalt i skrivende stund.

Så sent som for to måneder siden foregik handel med inskriptioner for det meste i håndkøb på Discord-servere med transaktioner registreret på Excel-regneark på grund af mangel på tillidsfri infrastruktur til at understøtte køb, salg og lagring af Ordinals. Mængden af ​​aktivitet i Ordinals-økosystemet indikerer dog, at indsamlere og handlende af digitale aktiver er interesserede i den værdi, de digitale artefakter giver.

Selvom debuten på Yuga Labs Bitcoin NFT-auktion mødte en del kritik på grund af dens primitive budproces, blev den en udsolgt succes og genererede $16,5 millioner.

🔥 Anbefalede:  Zetwerk - Hvordan tjener denne verdensklasses fremstillingsvirksomhed penge?

I løbet af de sidste to måneder er seks markedspladser og tre tegnebøger til Bitcoin Ordinals blevet lanceret. De fleste Ordinal-transaktioner foregår i Ordinals Wallet, som også tilbyder en markedsplads, hvor brugere kan købe, sælge og indsamle påskrifter. Magic Eden ser dog den største mængde handelsvolumen i dollars. Ifølge data på Dune AnalyticsMagic Eden førte med en markedsandel på 71 % den 29. marts, før den så et fald til 50 % den 5. april.

Magic Edens lanceringspartner, Godjira, en ETH-kollektion, er planlagt til at gå live på Magic Eden den 7. april med deres (Dead)jira Legacy-inskription. Derudover vil fire andre skabere, inklusive Genopets, Lazy Lions, Lil Durk og Humanoids, lancere Ordinals på platformen inden for den første uge efter den er live. Genopets vil være det første spil, der lancerer Ordinals på platformen.

Læs mere: