Mænds reproduktive sundhed forbedres ved at se voksenvideoer i virtual reality

Følgende artikel hjælper dig med: Mænds reproduktive sundhed forbedres ved at se voksenvideoer i virtual reality

Voksenvideoer fra virtual reality kan nu føjes til listen over ting, der kan have en positiv indvirkning på mænds sundhedskvalitet. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af den danske sædbank Cryos International kan brug af virtual reality-briller forbedre reproduktionskvaliteten. Det oplyser banken, der er den største af sin slags i verden, i en nyhedsmeddelelse.

Cryos International gav VR-briller til donorerne i Sædbankens fire afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg i løbet af sommeren 2021.

VR-brillerne blev skabt som en ekstra fordel, der skulle gøre donation mere ønskværdig. Det ser dog ud til, at 3D-brillerne, som bruges til at se voksenfilm, også har haft indflydelse på donorreproduktivets kvalitet. Kvaliteten var meget bedre, når VR-brillerne var blevet brugt, viste 500 donorer af Cryos’ donorer.

Bankens direktør, Helle Sejersen Myrthue, udtaler i pressemeddelelsen, ”Vi er glade for, at vores håb om undersøgelsens resultater i den grad blev indfriet, og at vores udbud af VR-briller til donorerne har haft en markant positiv effekt på prøverne vores donorer giver, når de bruger brillerne, er simpelthen fantastisk.”

Fakta om undersøgelsen

Mere end 500 prøvebankers donorer, der havde båret VR-briller under oplevelsen, er blevet evalueret af Cryos International.

Mere end 500 prøver fra bankens donorer, der havde båret VR-briller, blev evalueret af Cryos International. Brug af VR-briller afslørede mærkbart bedre prøvekvalitet for donorer. I virkeligheden indeholdt prøven op til 50 % flere bevægelige eller levende og aktive celler. Selv når der gik op til 58 timer mellem besøgene, kunne der stadig ses en gavnlig effekt. Dette er direkte knyttet til kapaciteten til at befrugte et æg og antallet af prøver, der kan stilles til rådighed for de kvinder, der har brug for donor for at blive gravide.

🔥 Anbefalede:  Udvid dit Amazon-spil til Walmart

Undersøgelsens resultater, ifølge Cryos, kan være opmuntrende for infertile mænd, der skal give prøver til deres partners reproduktive behandling. Her kan VR-brillerne muligvis hjælpe med at øge prøvens mængde og dermed øge sandsynligheden for vellykket befrugtning og eventuel graviditet.

Vi ser et spændende perspektiv i fremtidige undersøgelser i forhold til mænd, der ønsker deres egne frosne prøver i forbindelse med for eksempel forestående behandling for kræft. Vi ser også frem til endnu flere donorprøver med mange levende celler.

Helle Sejersen Myrthue

Kvaliteten af ​​en mands helbred kan ændre sig over tid og afhænge af en række forskellige faktorer, herunder alder, BMI, rygning, sport, og hvor lang tid der er gået siden hans tidligere handling, blandt mange andre.

Mænds reproduktive sundhed forbedres ved at se voksenvideoer i virtual reality

Tidligere forskning har ifølge Cryos afsløret en sammenhæng mellem den slags voksenindhold, der bruges, og kaliberen af ​​det, der genereres i den sammenhæng. Banken bemærker, at ingen tidligere undersøgelser til dato har set på den potentielle sammenhæng mellem brugen af ​​VR-briller i denne sammenhæng.

Læs relaterede artikler:

Table of Contents