Macys 96. Thanksgiving Parade finder sted i metaversen

Følgende artikel hjælper dig med: Macys 96. Thanksgiving Parade finder sted i metaversen

Det amerikanske stormagasin Macy’s lancerer Thanksgiving Parade-oplevelsen i metaverset. Efter sidste års succesfulde udgivelse af Parade NFTs besluttede forhandleren at være vært for USAs mest elskede feriebegivenhed i en virtuel verden.

Den nye Macy’s-oplevelse, udviklet i samarbejde med OnCyber ​​metaverse, vil indeholde virtuelle gallerier fra fem udvalgte NFT-projekter. Blandt disse er VeeFriends, Cool Cats, SupDucks, Boss Beauties og en samling fra crypto influencer gmoney.

De metaverse besøgende vil være i stand til at stemme på deres yndlingskunstnere og vælge den første NFT Parade ballon nogensinde til næste års Parade. Især vil de første 100.000 brugere, der stemmer i metaverset, modtage gratis Macy’s NFT’er.

Efter festugen vil Macys fans have en chance for at besøge OnCyber ​​NFT-galleriet og bidrage til Big Brothers Big Sisters of America. Fra den 5. december vil brugere være i stand til at købe virtuelle galleripas for $50, hvoraf 100% vil blive doneret til ungdomsmentororganisationen.

“Når vi tæller ned til den 96. Macy’s Parade, er vi glade for at bringe dette skuespil endnu en gang til det virtuelle web3-landskab med en sjov oplevelse, der styrker vores fans, samlere og vores meget engagerede Discord-fællesskab,”

siger den udøvende producent af Macy’s Thanksgiving Day Parade, Will Coss.

Thanksgiving Parade-oplevelsen lanceres den 24. november kl. 9 EST på Macy’s internet side.

Det er værd at bemærke, at dette ikke er det første Web3-initiativ iværksat af stormagasinet. I juli i år droppede Macy’s en samling af 10.000 gratis NFT’er for at fejre uafhængighedsdag.

I oktober gik forhandleren sammen med Toys “R” Us og Gary Vaynerchuks VeeFriends for at frigive et sæt fysiske vinylfigurer og plyslegetøj inspireret af VeeFriends NFT’er.

🔥 Anbefalede:  Samsungs næste Unpacked-begivenhed finder sted den 10. august — her er, hvad vi forventer