Luksusrejseplatformen DayAway er klar til at lancere Founders Key NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Luksusrejseplatformen DayAway er klar til at lancere Founders Key NFT’er

Luksusrejseplatformen DayAway er klar til at lancere Genesis “Founders Key” NFT’erne.

DayAway er en online bookingplatform, der er specialiseret i luksusrejser. Den Singapore-baserede virksomhed arbejder med 5-stjernede hoteller og tilbyder kurateret dagtimerne escapes.

Med den kommende NFT-udgivelse træder DayAway ind i en ny æra af luksusrejser og inviterer det velhavende kryptofællesskab til at deltage. Agenturet vil snart frigive 500 Genesis Founders Key-tokens, som vil gå til $2.500 hver. NFT’erne vil give indehavere adgang til eksklusive oplevelser og VIP-fordele kurateret af verdens bedste hotel- og resortkæder. Listen inkluderer Park Hyatt, Rosewood, InterContinental, Waldorf Astoria, Autograph Collection hoteller, Marina Bay Sands Singapore, Andaz Singapore, Raffles, Kempinski, Como og Langham.

Ud over luksusopholdene vil NFT’erne give adgang til internationale begivenheder og koncerter og tilbyde fordele for detail-, mad-, drikkevare- og wellness-mærker. Mere end det, vil indehavere være berettiget til medlemsklubrabatter og opgraderinger.

Samlingen går live på NFT-markedspladsen OpenSea den 12. januar. Brugere vil især have mulighed for at præge nøglerne ved at betale i USDT eller USDC, ETH, med et kreditkort eller ved at bruge bankoverførsel. For at gøre drop endnu mere eksklusivt åbnede DayAway en adgangsliste til “VIP Pre Sale.” Luksuselskere kan nu ansøge om hvidlisten på en dedikeret side.

DayAway

DayAway er ikke det første rejseselskab, der udgiver NFT’er. I juni 2022 droppede rejseauktionsplatformen Black Platinum Gold en NFT kaldet “Unlocking Uniqueness”. Auktionsvinderen kunne fejre nytårsaften i en luksusvilla ved Comosøen i Italien.

Læs mere om rejse-NFT’er:

🔥 Anbefalede:  Giv mig 10 minutter, du vil vide alt om SEMrush Social Media Toolkit