Luksus modemærke Hermes til at komme ind i metaverset, planlægger at frigive NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Luksus modemærke Hermes til at komme ind i metaverset, planlægger at frigive NFT’er

hermes nftHermes butiksfacade

Luksusmærket Hermes slutter sig til Web3-modebevægelsen. Virksomheden planlægger at lancere virtuelt tøj, NFT’er og cryptocurrency og være vært for metaverse modeshows. Nyheden kommer efter, at det parisiske modemærke indgav en varemærkeansøgning den 26. august.

Hermes’ ansøgning til United States Patent and Trademark Office blev delt af varemærkeadvokaten Michael Kondoudis.

Hermes’ metaverse planlægger at udvikle computersoftware, der kan downloades, til styring af NFT’er og kryptovalutaer. Virksomheden planlægger at etablere en virtuel detailbutik og være vært for modeshows og udstillinger ved hjælp af AR og mixed reality-teknologi, NFT-markedspladsen. Mærket planlægger også at levere finansielle tjenester gennem virtuelle valutaer og organisere fundraising og økonomisk sponsorering i forbindelse med virtuelle produkter.

For flere måneder siden, Hermès anlagt sag mod digital kunstner Mason Rothschild, der skabte MetaBirkin NFT’er. MetaBirkin digitale tasker ligner Hermès’ signatur-Birkin-tasker, som blev solgt for op til $45.000, med et samlet salg på over $1 mio. Retssagen kan være en af ​​grundene til, at Hermès træder ind i Web3-verdenen, da mærket nu vil have beskyttelse i metaversen.

Konflikten mellem Hermès og Rothschild var en af ​​de mest omtalte stridigheder i NFT-industrien. Rothschild var offentligt uenig i modemærkets beskyldninger om ophavsret og skrev i et brev, at hans kunst og NFT’er er “en legende abstraktion af et eksisterende modekulturelt vartegn.”

Mode er en af ​​de mest aktive industrier i metaverset. Prada, Gucci og Balenciaga har allerede droppet adskillige eksklusive NFT-kollektioner. Nike, der er berømt for sine virtuelle sneakers, har allerede tjent 185 millioner dollars i NFT-relateret salg. Andre modemærker, der tjente adskillige millioner på NFT’er i omsætning, er Dolce & Gabbana, Tiffany (smykker), Gucci og Adidas. NFT’er vil også være en del af New York Fashion Week.

🔥 Anbefalede:  1 hemmeligt trick brugt af Anant Ambani til at se tynd ud