L’Oréal, Meta og HEC Paris introducerer en Metaverse-startaccelerator

Følgende artikel hjælper dig med: L’Oréal, Meta og HEC Paris introducerer en Metaverse-startaccelerator

Skønhedsgiganten L’Oréal samarbejder med Meta og handelsskolen HEC Paris for at lancere en Metaverse start accelerator.

Det seks måneder lange program vil fokusere på avatarudvikling, virtual reality, augmented reality, mixed reality, brugeroplevelse og 3D-produktion. Deltagerne vil modtage mentorskab og lære om token-økonomien. Den fælles accelerator vil også give startups adgang til brancheeksperter og investorer, der vil vælge programmets deltagere sammen med ledere fra HEC, Meta og L’Oréal.

Det Paris-baserede Station F space, der er kendt som verdens største startup campus, vil være vært for skolen.

Enkeltpersoner kan ansøge frem til den 20. november. Deltagerne vil blive offentliggjort i december, og programmet er sat til at tage fart i januar.

”Fordelen for os er, at vi kan bruge den kreativitet til vores DMI [international marketing direction] og mærker. Så selvfølgelig vil vi udnytte det,”

sagde Chief Digital and Marketing Officer hos L’Oréal, Asmita Dubey.

Kendte virksomheder og venturefonde fortsætter med at omfavne fremtiden ved at lancere dedikerede Web3-acceleratorer. Tidligere på måneden annoncerede investeringsfirmaet Andreessen Horowitz (a16z) sin Crypto Startup School rettet mod Web3 startup-grundlæggere på forskellige niveauer. I juli gik luksustøjsforhandleren Farfetch sammen med Outlier Ventures VC for at introducere en Web3-accelerator med modetema, “The Dream Assembly Base Camp”. Den digitale platform har allerede udvalgt deltagerne – blandt disse er Metav.rs, Curie, Reblium, WearNFT, Mintouge, Iindyverse, Altr og Sknups.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Pika Labs introducerer kamerakontrolfunktion, der holder AI-videotempoet med bane