Loppemarkedsflipping – Den ultimative guide til $2000 om ugen

Følgende artikel hjælper dig med: Loppemarkedsflipping – Den ultimative guide til $2000 om ugen

Ultimativ guide til loppemarkedsflipping

Så du vil gerne involvere dig i loppemarked flipping og begynde at tjene nogle penge?

Nå, din nye sidejagt kan være lige rundt om hjørnet, hvis du kender de trin, du skal tage for at komme i gang på den rigtige måde.

Hvis du tror, ​​du har et godt øje til en god handel og nyder at prutte, så kan loppemarkedsflipping være noget for dig. Dette er et godt tidspunkt at lære de nødvendige færdigheder til at starte en profitabel virksomhed, arbejde for dig selv og tjene ekstra penge til dig selv og din familie.

Denne artikel udforsker emnet om at vende genstande for profit i detaljer og vil sætte dig op til en mulig fremtid i virksomheden.

Elsker du at lære af folk, der allerede har knust det?

Nå, Rob og Melissa fra FleamarketFlipper.com lavet $79.000 i salget sidste år – blot ved at vende loppemarkedsgenstande. Deres filosofi er i modsætning til de fleste andre svømmefødder, de kan godt lide at finde højprofit varer og lav volumen, hvilket for dem er mere overskueligt og betyder, at de kun arbejder 10-15 timer om ugen.

Og det bedste er, at de kan lære dig de færdigheder, du har brug for start din egen videresalg side trængsel på deres Flipper University kursus.

Hvis du vil vide mere, har Rob og Melissa sammensat en GRATIS workshop på 75 minutter som du helt sikkert tjekker ud!

Hvad er et loppemarked?

Et traditionelt loppemarked er defineret som et gademarked, hvor sælgere og købere går sammen for at lette køb af brugte eller brugte varer. Den vigtigste skelnen mellem et loppemarked og andre former for gadesalg er, at selve loppemarkedet er det, der tiltrækker købere.

En teori for etymologien af ​​udtrykket ‘loppemarked’ er, at det er afledt af det franske “, som bogstaveligt talt oversættes til “marked for lopper” – fordi det gamle tøj, der blev solgt, angiveligt indeholdt lopper.

Nu er det vigtigt at huske, at markeder af denne art har eksisteret i århundreder – og navngivningen af ​​dem er af ringe betydning. I Storbritannien (hvor jeg kommer fra) kalder vi dem, og i Australien kalder de dem!

Det vigtigste at fokusere på er typen af ​​sælger/køber-arrangement, der er sat op til, at transaktioner kan finde sted.

 • Et sted, hvor brugte eller brugte ting kan sælges og købes.
 • Evnen til at bytte eller prutte om prisen.

Så længe du har disse to nøgleelementer, vil du have evnen til at erhverve varer, tilføje værdi og tjene penge.

Faktisk behøver du ikke engang nødvendigvis at købe varer fra et loppemarked, hvis din hensigt er at vende for profit.

Men mere om det senere.

Anbefalede: 67+ geniale ting at sælge i skolen for at tjene penge

Hvad er Flipping?

Flipping er enkelt defineret som processen med at købe et aktiv med den hensigt at sælge det for en hurtig fortjeneste i stedet for at holde det for langsigtet værdsættelse.

Dette er oftest forbundet med fast ejendom, hvor ejendom købes med den udtrykte intention om at sælge hurtigt for at tjene penge. Det er oftest forbundet med ejendomsbranchen, da for de fleste købere er værdsættelsen af ​​et så stort aktiv en vigtig del af købsbeslutningen.

Mens der for , er der ingen hensyntagen til langsigtet påskønnelse eller fremtidig værdi. Den eneste del af transaktionen, der giver anledning til bekymring, er videresalgsprisen, der kan opnås på kort sigt.

Flipping kan associeres med enhver type transaktion, der viser disse egenskaber. Og til formålet med denne guide er loppemarkedsflipping processen med at købe et aktiv, der har en potentielt højere gensalgspris på kort sigt.

For eksempel at købe et sæt havestole til $50, som kan males, piftes op og sælges hurtigt for $200.

Dette er en fortjeneste på $150.

Hvorfor et loppemarked?

Så nu vi har udforsket ideen bag flipping, kan det være klogt at forstå fordelene ved at vælge et loppemarked som grundlag for dette pengeskabende travlhed.

i sin reneste form er simpelthen processen med at købe noget, der kan sælges med fortjeneste. Dette kan skyldes to mulige årsager:

 • Den købte vare har været undervurderet ved salg.
 • Den købte vare har en værditilvækst – og solgt til en højere pris.

Dette er virkelig nøglekonceptet for enhver succesfuld virksomhed – køb lavt og sælg højt. Og at kombinere de to principper giver maksimal profit. Det er præcis, hvad jeg har gjort med min murstens-og-mørtel-fødevarevirksomhed i over et årti.

Jeg køber råvarer af god kvalitet i store mængder – hvilket betyder, at jeg betaler en bedre engrospris. Jeg kombinerer derefter disse ingredienser og gør dem dygtigt til et produkt (tilvækst), som mine kunder elsker – og betaler derfor en højere pris for at modtage. Enkel!

Så i sidste ende er grunden til, at det er et så værdifuldt sted at engagere sig i virksomheden, at det giver optimale betingelser for at anvende disse grundlæggende principper.

 • Varer er ofte undervurderede eller kan forhandles ned til lavere end markedsværdien.
 • Varer er brugte eller brugte og har et stort potentiale for at tilføje værdi.

Ethvert brugtmarked

Så for at være en stor er det værd at overveje , eller enhver form for brugt/brugt markedsplads (garagesalg/genbrugsbutikker), der giver mulighed for prisforhandling som et sted at begynde at vende varer for profit!

Som en hurtig sidebemærkning er det åbenbart mere end muligt at med succes engagere sig i denne type aktivitet uden for en f.eks. køb og salg på eBay er en fantastisk sidekoncert, og jeg anbefaler den som en af ​​mine bedste side-hustles.

Det eneste problem med eBay er det faktum, at markedspladsen er så enorm, og ofte har varerne en tendens til at være meget præcist prissat. Udbuds- og efterspørgselsøkonomiske principper fungerer godt og får priserne til at være meget konkurrencedygtige. Dette kan give mindre plads til overskud i forhold til hvad der kan findes på

🔥 Anbefalede:  Sådan vælger du den bedste solcreme til din hudtype

‘Flippin’ Research

Principperne for loppemarkedsflip er sunde. Du skal købe lavt og sælge højt. Men før du kan gøre det med succes, skal du vide, at du får en lav pris i første omgang.

Det er her din forskning vil være dit hemmelige våben!

Du skal kende markedet og priserne på varer, du er interesseret i at vende. Det lyder meget sværere, end det faktisk er, og jo mere du bliver involveret i forskningen, jo lettere bliver det.

Jeg kan huske, da jeg købte mit første hus.

Jeg skal have brugt mindst 4 timer om dagen på at lede efter ejendomme online inden for min prisklasse. Efter et par uger kendte jeg alle detaljer i hver ejendom til salg i mit lokalområde. Og endnu vigtigere, jeg vidste, hvad der virkede som en god handel, og hvad der var alt for dyrt! Hvis du nogensinde er blevet fordybet i søgen efter ejendom, så ved du, hvad jeg mener.

Det er som et lynkursus i fast ejendom – du bliver en ekspert!

Og det er, hvad du skal gøre for genstande, du vil vende. Kom online og begynd at undersøge priser og betingelser. Du kan bruge google, eBay, Amazon og endda Facebook for at begynde at opbygge et billede af prispunkter og potentielle fortjenstmargener.

Kend markedet

At få en fornemmelse af markedet og den potentielle fortjeneste, du kan opnå fra visse genstande, er nøgleingrediensen for et succesfuldt loppemarked!

Efter at have lavet din research bør du have en god forståelse af de bedste ting at købe og videresælge med fortjeneste. Jeg arbejder i fødevareindustrien, og det betyder, at jeg allerede har en ret god fornemmelse af priserne på kommercielt udstyr.

Jeg ved, at en kommerciel 1850w mikrobølgeovn (brugt og fungerende) normalt vil koste omkring $400. Så da jeg så en af ​​mine lokale konkurrenter sælge en for $200, vidste jeg, at der var et potentielt flip. Og gæt hvad, der var! Jeg tjente let 200 $, bare fordi jeg kendte markedet!

Forhandling

Indtil videre har vi diskuteret de grundlæggende principper bag, hvad der gør et rentabelt flip. I det væsentlige hviler hele forudsætningen for at vende for profit med den pris, du betaler for din valgte vare. Så længe du har lavet din markedsundersøgelse og kender den opnåelige videresalgspris – afhænger fortjenstmargenen i sidste ende af det samlede udlæg.

Og loppemarkedet er det ideelle sted for at få den bedst mulige pris, du kan og vende dine penge hurtigt! Det skyldes, at du på loppemarkedet har mulighed for verbalt at forhandle prisen og prutte – flipperens ultimative våben!

Så du skal blive rigtig god til at trænge efter lavere priser og dominere loppemarkedsscenen. Her er nogle praktiske tips, når det kommer til prisforhandling.

Sådan prutter du på loppemarkedet

 • Tag en beslutning om den maksimale pris, du er parat til at betale, inden du går i gang med forhandlinger.
 • Tjek rundt på loppemarkedet for lignende varer. Du ønsker at få en fornemmelse af, hvad de aktuelle priser er på dagen på det pågældende sted.
 • Når du først henvender dig til sælgeren for at forhøre dig om prisen, skal du ikke handle alt for ivrig. Selvom du synes, prisen allerede er god, er der altid plads til at prutte den yderligere ned.
 • Nævn din laveste pris – og gør denne betydeligt lavere end din faktiske laveste pris. Dette giver dig muligheden for at hæve din pris og ser ud til at være hule. Sælgeren kan se denne tilsyneladende svaghed og være mere villig til at acceptere din pris. Mens du faktisk har fået, hvad du ønskede!
 • Vær forberedt på at gå væk, hvis du ikke kan få den pris, du ønsker – husk, at du allerede skal vide, hvor meget overskud du kan tjene – og jo mere du betaler, jo mindre tjener du.
 • Hvis sælgeren spiller hardball, som et sidste forsøg på at forsegle handlen, hold fysisk de samlede kontanter, du er parat til at betale. Udtal dette endelige tilbud og sig “se, der er pengene, tag dem eller lad dem stå”. (Dette har virket for mig utallige gange – folk hader at vende ryggen til kolde hårde kontanter).

7 tips til loppemarkedsjægere

 1. Vær i godt humør
  • Sørg for at have spist en god morgenmad og tag snacks og drinks til, når du går rundt. Du skal være på toppen af ​​dit spil, og hvis du er den slags person, der bliver ophidset, når du er sulten, vil du ikke tage de bedste beslutninger.
 2. Ankomme tidligt
  • Ofte vil du få de bedste tilbud i slutningen af ​​dagen, når leverandører sænker deres vagter og accepterer lavere tilbud. Men du skal komme tidligt for at se, hvad der tilbydes, og hvor de bedste fund er. Du vil heller ikke gå glip af et fantastisk stykke, hvis du kommer for sent til festen.
 3. Tag en ven
  • Har du nogensinde set de pokerfilm, hvor 2 personer er med i det samme spil og hjælper hinanden? At have en ven betyder, at du kan få dem til at foregive at trække dig tilbage fra en handel, som du i al hemmelighed ønsker – og overbevise sælgeren om, at de måske går glip af et salg.
 4. Prutte om prisen
  • Dette er dit hemmelige våben, og jeg har allerede skitseret nogle tips til at prutte. Men du skal huske at gøre dette, før du træffer nogen købsbeslutning. Også selvom den annoncerede pris allerede virker god. Lad ikke dine følelser komme i vejen og slå ned på din fortjeneste.
 5. Tag noter
  • Hvis de varer, du leder efter, har nogle vigtige elementer at tjekke efter, så sørg for at have disse oplysninger på dig. Du ønsker ikke at købe noget for senere at indse, at det ikke var præcis, hvad du ønskede. Opmærksomhed på detaljer er en del af stresset!
 6. Stil spørgsmål
  • Du har muligvis brug for nogle yderligere oplysninger om en vare og bør ikke være bange for at spørge. Vær opmærksom på, at sælgeren måske ikke er helt ærlig over for dig, men hvis du stiller ekspertspørgsmål og ikke modtager tilfredsstillende svar, kan dette være et tegn på at gå væk.
 7. Ved, hvornår du skal gå væk
  • Du har været på loppemarked hele dagen uden held. Bare fordi det nærmer sig lukketid, betyder det ikke, at du skal fremtvinge et salg, der ikke er helt det rigtige for dig. Hvis du ikke er helt tilfreds med prisen og kvaliteten – gå væk. Der er altid næste gang.
🔥 Anbefalede:  Hvordan pitcherer jeg min virksomhed til journalister, bloggere og tv-producenter?

Tilføj værdi

Så lad os nu se på, hvordan man virkelig tjener penge på loppemarkedet – og vend disse varer for en massiv fortjeneste.

Du burde allerede have købt dine varer til en pris, der giver plads til en sund fortjeneste, når du sælger dem. Men hvis du virkelig vil øge dit spil og tjene seriøse penge, har du lyst til det Tilføj værdi.

Dette er igen et grundlæggende princip for forretning – og det sker overalt omkring os hver dag. Nike køber for eksempel de materialer, de har brug for, til en brøkdel af den pris, de sælger et par af Air Force 1′ for (mine yndlingstrænere i øvrigt).

De samler dog materialerne sammen og Tilføj værdi, som til gengæld er i stand til at sælge med en betydelig fortjeneste. Og selvom dette er et eksempel på et nyt produkt, kan den samme logik anvendes på brugte loppemarkedsgenstande.

Hvis du kan tilføje værdi til de varer, du vil vende, vil du være i stand til at øge dine fortjenstmargener markant.

Tag for eksempel den kommercielle mikrobølgeovn, jeg var i stand til at vende. Jeg var ikke i stand til at tilføje nogen værdi, da jeg på ingen måde er elektronisk tilbøjelig – og mikrobølgeovnen fungerede.

Men jeg kender nogen, der lever af at købe defekte kommercielle mikrobølgeovne (til en logisk pris), reparerer dem til en god arbejdsstandard og derefter vender dem. Han tilføjer værdi og tjener som sådan mange penge på at gøre det.

Og der er masser af ting, du kan gøre dette for:

 • Møbler – dette kan renoveres, rengøres og restaureres.
 • Varer med motorer – alt mekanisk kan repareres, restaureres og repareres.
 • Hårde hvidevarer – kan repareres og repareres.
 • Tøj – kan repareres og omdannes til nye stykker.

Denne liste er på ingen måde udtømmende, men giver dig et indblik i mulighederne. Bogstaveligt talt kvalificerer alt, hvad der kan gøres bedre end den tilstand, det blev købt i. Og det er denne enkle proces, der vil få dit overskud til at stige i vejret med loppemarkedsflip!

Mest rentable varer at sælge på et loppemarked

For det første er der to vigtige ting at overveje, når du vælger de bedste ting at vende for profit.

Hvor meget værdi kan du tilføje?

Som vi allerede har diskuteret, er værditilvækst langt den bedste måde at øge din fortjeneste massivt på. Derfor ville det være ideelt at vælge genstande, som du har en vis ekspertise eller færdigheder til at reparere, reparere, justere eller forbedre. Du skal tage højde for mængden af ​​tid, du giver til denne opgave, da tid er penge!

Hvis du for eksempel er dygtig til træværk og kan sætte et spisebord op til en høj standard. Mængden af ​​tid, dette tager, skal indregnes i dine fortjenstmargener. Det nytter ikke at kunne sælge bordet for $200 mere, end du har betalt for, hvis restaureringen tager dig 30 timer.

Hvis du derimod kan fuldføre opgaven på 2 timer, er værdien af ​​merværdien på 200 USD værd 100 USD i timen for dit arbejde. Ikke dårligt, hej!

Høj pris vs lav pris varer

Den anden overvejelse, som du nøje skal overveje, er prisklassen, som dine valgte varer falder i. Der er fordele og ulemper ved begge dele:

 • Højt prissatte varer Fordele
  • Kan sælge i meget lavere volumen og tjene flere penge.
  • Det tager mindre tid at sælge færre varer.
  • Nemmere at tilføje mere værdi.
 • Højt prissatte varer Cons
  • Større startudlæg, som kan være svært, hvis du mangler kontanter.
  • En større mængde kapital bundet på lager, hvis varer ikke sælges.
  • Kan være sværere at sælge.
  • Har tendens til at være større varer (højere forsendelsesomkostninger, hvis du sælger online).
 • Lavprisvarer Fordele
  • Kan være meget nemmere at sælge.
  • Hurtig ekspeditionstid, så der er færre penge på lager.
  • Et lavere startudlæg på varer, så det er mere overkommeligt at komme i gang.
  • Har tendens til at være mindre varer (lavere forsendelsesomkostninger, hvis du sælger online).
 • Lavprisvarer Cons
  • Skal sælge i meget større volumen for at tjene penge nok.
  • Kan være mere konkurrencedygtig, da flere mennesker sælger lignende varer.
  • Sværere at tilføre værdi.

Bedste genstande til at vende ideer

 • Indendørs møbler
 • Udendørs møbler
 • Antikviteter
 • Samlerobjekter
 • Spil
 • Legetøj
 • Hvidevarer
 • Kommercielle apparater
 • Pladespillere
 • Vinyl plader
 • Vintage elektronik
 • Tøj
 • Damesko
 • Cykler
 • Barnevogne
 • Værftsudstyr
 • Elværktøj
 • Computerspil
 • Video konsoller
 • Sports memorabilia

Hvor skal du sælge dine flips

Nu har du udført disse vigtige opgaver:

 • Undersøgte dine varer for at opdage videresalgspotentiale.
 • Fandt varerne til en pris, der giver plads til profit.
 • Pratet med sælgeren for at få en endnu bedre pris.
 • Hvor det er relevant, merværdi for yderligere at øge rentabiliteten.

Du er nu klar til at vende dine varer og begynde at se pengene vælte ind.

🔥 Anbefalede:  Bedste markedsføringsidéer til madlevering til at dyrke din fødevareleveringsvirksomhed

Så hvor er de bedste steder at vende efter penge?

Tja, det kan virke kontraintuitivt, men et af de bedste steder at vende for profit er lige tilbage, hvor du startede; ved loppemarked.

Dette skyldes, at du har et fanget publikum, der vil lede efter kvalitetsvarer, der tilbyder værdi. Hvis du har udført dit arbejde korrekt og præcist prissat din vare, bør du ikke have problemer med at sælge den.

Det er værd at overveje at prøve et andet loppemarked end det, du har købt fra, eller i det mindste vente et par uger, hvis du bruger det samme. De fleste loppemarkeder har en stor procentdel af tilbagevendende kunder – og en lille ventetid vil være gavnlig for dig.

eBay er en fantastisk mulighed for at nå et meget større marked og potentielt opnå en højere salgspris. Hvis din vare er mere nicheagtig, vil det øge dens chancer for at sælge, hvis du har adgang til flere købere. Men du skal tage højde for forsendelsesomkostninger.

Etsy er en anden fantastisk mulighed og har mere et kunst- og kunsthåndværkspublikum. Dette er værd at overveje for antikviteter, vintage, håndlavede, reparerede og restaurerede stykker. Tingene sælges også til en fast pris, hvilket kan være en mere overskuelig løsning for nogle.

Holde dit eget værft salg og annoncering på Craigslist eller Facebook markedsplads er også gode muligheder. Det er værd at teste flere salgsveje, da nogle steder kan fungere bedre end andre, afhængigt af hvad det er du sælger.

Hvor meget kan du tjene?

Loppemarkedsvending har potentialet til at tjene dig en masse penge, der nemt kan blive en fuldtidsløn eller en deltids fantastisk sidejag for at supplere din indkomst.

I 2015 Rob og Melissa fra FleamarketFlipper.com lavet $42.000og året efter tjente de over $133.000. Indtjeningsmulighederne er meget som enhver anden virksomhed. Jo mere arbejde du lægger i at indkøbe velundersøgte varer, jo bedre kan du gøre.

Her er blot nogle få eksempler på nogle af de fantastiske ting, Rob og Melissa har vendt for nylig, med utrolige resultater:

Tryk to gange for at indlæse, og åbn derefter Video…

Tryk to gange for at indlæse, og åbn derefter Video…

Tryk to gange for at indlæse, og åbn derefter Video…

Miljøfaktorer ved at vende

Der er så mange muligheder for at øge din indtjening, tjene flere penge og gøre fremskridt mod en bedre økonomisk fremtid. Her på LifeUpswing taler vi meget om at tjene penge online, side-hustles og passiv indkomst.

Jeg synes, det er værd at bemærke, at det at gå i gang med en fremtid inden for loppemarkedsflipping også har nogle mulige uforudsete fordele.

Alene det faktum, at du køber noget, der allerede er lavet, og derefter sælger det med fortjeneste, har store miljømæssige fordele.

Processen med genbrug og upcycling reducerer mængden af ​​affald, der sendes til lossepladser. Det reducerer også behovet for produktion ved hjælp af nye eller råmaterialer. Det betyder en reduktion af luftforurening, vandforurening, drivhusgasemissioner og vil bevare status quo for globale ressourcer.

Så hvis du skal vende, så vid, at du også gør dit!

Anbefalede: 11+ utrolige billigste måder at leve på

Flipper Universitet

Loppemarked Flipper kursus

✅ 45+ lektioner fordelt på 13 moduler
✅ PDF-downloads
✅ Excel regneark
✅ Video tutorials
✅ Økonomisk frihed

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de nemmeste ting at vende?

Hvis du vil være en stor loppemarkedsflipper, vil det at have lettere genstande at vende dig i en god position for succes. De letteste varer at sælge vil altid være dem, der er efterspurgte og kan tilbydes til en pris, der tilfredsstiller begge parter.

Møbler, smykker, legetøj, babyrelaterede produkter, tøj, forbrugerelektronik, værktøj, haveprodukter og kommercielle produkter er altid gode ting at vende for profit.

Hvad er det mest rentable at sælge?

Dette vil altid afhænge af efterspørgslen og den måde, du opfatter profit på. Hvis du køber en vare for 1 USD og sælger den for 2 USD, har du opnået 100 % fortjeneste – men i reelle termer er det kun 1 USD. Mens du kunne bruge 100 USD og sælge for 150 USD – det er mindre en fortjenstmargen (50 %), men i reelle termer har du opnået en fortjeneste på 50 USD. De mest rentable varer vil altid være dem, du får til en lav pris og tilføjer også betydelig værdi.

Hvordan kan jeg vende penge hurtigt?

Hvis du vil vende dine penge hurtigt på loppemarkedet, bliver det nemmere med varer til lav pris – salg på nettet.

Hvordan begynder jeg at vende?

Hvis du vil være en loppemarkedsflipper, har du brug for noget indledende investeringskapital (for at købe dine varer og eventuelle renoveringsmaterialer) og en online tilstedeværelse for at sælge. Hvis du vil sælge tilbage på loppemarkedet, skal du betale for din plads og brændstof for at komme dertil. Du skal også have lavet din research og kende markedet.

Anbefalede: Sådan tjener du penge på at vende biler | Ultimativ guide

Ultimativ guide til loppemarkedsflipping