LiveAgent Expert Review – Er dette den bedste Live Chat Software?

Følgende artikel hjælper dig med: LiveAgent Expert Review – Er dette den bedste Live Chat Software?

LiveAgent er en alt-i-en kundeserviceplatform designet til at hjælpe virksomheder med at skabe digital-first kundesupportstrategier.

Tjenesten lover at hjælpe virksomheder med at besvare kundeforespørgsler hurtigere, løse flere problemer og øge kundetilfredsheden.

Brugere kan oprette forbindelse til kunder på stort set enhver kanal gennem et multi-kanal værktøjssæt, der udnytter chat, fora, opkaldsmuligheder, sociale medier og endda videoopkald.

LiveAgent understøtter mere end 200 indbyggede integrationer med salgs-, marketing- og serviceværktøjer såsom Salesforce, Shopify og Pipedrive.

Ifølge LiveAgent kan virksomheder, der bruger platformen, øge deres indtjening med cirka 48 %, øge problemløsningen med 56 % og spare op til 95 % mere tid og penge på kundeserviceinitiativer.

Desuden sikrer LiveAgent, at organisationer kan skabe og implementere en omnichannel-kundeoplevelsesstrategi for at glæde en bredere vifte af kunder.

Vi har testet mange live chat værktøjer til LiveAgent i fortiden og anser denne løsning for at være en relativt omfattende, brugervenlig og bekvem platform.

Her er alt, hvad vi opdagede, da vi testede funktionerne og mulighederne i LiveAgent.

LiveAgent Nøglefunktioner

LiveAgent er en robust kundeserviceplatform, der tilbyder flere funktioner, virksomheder kan bruge til at forbinde med kunder og tilpasse supportteams. Softwaren lader dig nemt placere chatbokse og e-mail-billetsystemer på din mobilapp eller virksomhedswebsted.

Derudover kan du oprette videnbaser til selvbetjening, oprette dit eget tilpassede kontaktcenter og udnytte et omfattende billetsystem til håndtering af kundeforespørgsler.

Når du tilmelder dig en konto (gratis eller betalt), vil du se et rent og enkelt dashboard, der guider dig gennem hvert trin i brugen af ​​platformen.

Siden “Kom godt i gang” markerer hver opgave, efterhånden som du udfører dem, og ved at klikke på en fane får du adgang til omfattende vejledning om, hvordan du gør ting som at uploade et logo og tilføje brugere til din konto.

Hvis du går i stå undervejs, kan du klikke på knappen “Få Live Hjælp” i venstre side for at få hurtig assistance fra et teammedlem eller LiveAgent-videnbasen.

Kernefunktionerne i LiveAgent-platformen er opdelt i følgende områder:

Helpdesk software

I hjertet af LiveAgent-økosystemet er en omfattende helpdesk-softwareløsning. Dette er den del af platformen, der fanger al indgående kommunikation fra forskellige kunder i én samlet indbakke.

Du kan udnytte flere platforme til kundesamtaler, herunder e-mail, telefonopkald, messengers og live chat (med mulighed for at tilpasse din egen app).

Helpdesk-softwaren kommer også med et praktisk dashboard, hvor du kan spore nyttige oplysninger, såsom hvor mange spørgsmål der er blevet besvaret (i henhold til en bestemt tidsramme).

Du kan oprette ledertavler for dine agenter, for at engagere medarbejdere med gamification, spore, hvornår teammedlemmer er online, og endda arrangere personale i forskellige afdelinger.

LiveAgent-hold

Med din LiveAgent-helpdesk kan du oprette forbindelser til alt fra kundefora til e-mail-platforme (såsom Gmail), sociale medieplatforme, Slack og videoopkaldstjenester. Der er endda mulighed for at overvåge kontaktformularer på ét bekvemt sted.

Software til billetsalg

Under dashboardsektionen på din LiveAgent-applikation finder du billetsoftwaren indlejret i platformen. Billetløsningen inkluderer den forenede LiveAgent-indbakke, hvor du kan se alle dine e-mails, chats, opkald, omtaler på sociale medier og formularsvar på ét sted.

Med billetsoftwaren kan brugere opsætte avancerede automatiseringsregler og integrationer for at sikre, at supportanmodninger altid når frem til den rigtige agent på det rigtige tidspunkt.

Du kan også tildele billetejerskab på agent- eller afdelingsniveau og tillade brugere at overføre billetter til andre medarbejdere, når det er nødvendigt.

LiveAgent kan endda automatisk dirigere billetter fra tilbagevendende kunder til den agent, der har håndteret deres behov tidligere.

LiveAgent billetsoftware

Filtrering gennem billetter er også enkel, med mulighed for at sortere anmodninger efter afdeling, agentansvar og mere.

Du kan også tildele tags og statusniveauer til billetter for at hjælpe med at lokalisere de anmodninger, der er mest værdifulde for din virksomhed og omdømme.

En anden fantastisk funktion er den interne billet- og notefunktion, som giver dig mulighed for at oprette billetter, der er specifikke for dine kundesupportagenter. Dette er fantastisk, hvis du har brug for at holde styr på vigtige oplysninger om kunder eller oprette påmindelser til medarbejdere.

🔥 Anbefalede:  20 sommerjob, der tjener flest penge: Lås op for økonomiske belønninger og muligheder for at opbygge færdigheder

Live chat software

Live-chat-funktionerne, der tilbydes af LiveAgent, er fremragende. De interagerer direkte med de andre værktøjer i LiveAgent-økosystemet, inklusive din vidensbase og billetsoftware.

Brugere kan oprette en tilpasset, ultrahurtig widget, som kan tilføjes øjeblikkeligt til enhver hjemmeside eller app med begrænset kodningsviden. Plus, det avancerede chatværktøj kommer med en masse praktiske funktioner.

LiveAgent Live Chat

I chat-sektionen på platformen kan du få adgang til øjeblikkelige rapporter om chatbelastning, chattilgængelighed og agenttilgængelighed. Der er endda en fane, der hjælper dig med at overvåge dine SLA-overholdelsesniveauer.

Chatsystemet inkluderer smarte chat-routing-funktioner, muligheden for at opsætte proaktive chatinvitationer og endda mulighed for at spore besøgende. Plus, du kan indstille chat-widgetten på flere sprog.

LiveAgents chatløsning er specielt designet til at styrke og forene agenter. Ikke kun integreres den med en række forenede meddelelsesmuligheder, men løsningen kommer også med muligheden for at konfigurere standardsvar for at fremskynde servicen.

Du kan også automatisk sende kundetilfredshedsundersøgelser til kunder efter at have gennemført en samtale.

LiveAgent tilbyder en skrivevisning i realtid, som sikrer, at medarbejderne kan spore, hvad kunderne skriver, før de sender en besked.

Hele oplevelsen er meget nem at bruge og giver et øjeblikkeligt overblik over alle chats, der er i gang, venter og afsluttes.

Den eneste ulempe er, at der ikke ser ud til at være en mulighed for at integrere SMS-chat med LiveAgent, som er en mulighed, der tilbydes af andre konkurrerende mærker.

Social Media kundeservice

LiveAgent gør det nemt for virksomheder at komme i kontakt med kunder på tværs af stort set alle kanaler. Det er dog særligt godt til at tilpasse interaktioner på sociale medier.

Du kan forbinde Facebook, Instagram, Twitter og andre konti til dit dashboard direkte og bruge integrationerne til at administrere alle slags kundesamtaler.

LiveAgent-indbakken giver dig mulighed for at spore kundeomtaler relateret til dit brand på tværs af sociale kanaler, svare på kommentarer og indlæg uden at forlade platformen og mere.

Du kan afspille til Messenger-beskeder gennem dit billetsystem, spore søgeord på Twitter og endda administrere dine følgere på Instagram i løbet af få minutter.

Agenter kan også bruge LiveAgent til at løse problemer gennem Viber, en af ​​de mest populære sociale beskedplatforme, der er tilgængelige i dag.

Derudover er der tilgængelige forbindelser til Slack, WhatsApp og mange andre populære løsninger.

Opkalds- og kontaktcenter

I modsætning til mange af live chat- og kundeserviceapps på markedet i dag, inkluderer LiveAgent også sin egen kontaktcentersoftware.

Ved at udnytte VoIP (Voice Over Internet Protocol) kan virksomheder implementere et praktisk telefonsystem i deres kundeoplevelsesstabel.

VoIP-løsningen er muligvis ikke så avanceret som nogle alternative muligheder fra førende CCaaS-udbydere, men den indeholder nogle praktiske funktioner, såsom smart opkaldsdirigering, ACD, tilbagekaldsanmodninger, opkaldsoverførsler og HD-videoopkald.

Du kan også optage samtaler til compliance- og træningsformål. Virksomheder kan oprette specifikke numre for forskellige afdelinger og tilpasse deres kontaktcentersoftware til forskellige enheder, herunder fastnettelefoner og bløde telefoner.

LiveAgent Call Center

Der er også en omfattende opkaldshistoriksektion, hvor du kan spore oplysninger om opkald, tilføje noter til samtaler og mere.

Opkaldstjenesterne inkluderer support til interne opkald, klik-for-opkald og klik-til-mail-funktioner, udgående callcentersoftware og personlig routing. Andre funktioner omfatter:

  • CTI (computer telefoni integration)
  • In-app push notifikationer for opkald
  • Opkaldslogger og kontekstuelle optegnelser
  • Automatisk opkaldsdistribution (ACD)
  • Softphone integrationer
  • Interactive Voice Response (IVR)

Knowledgebase Software og kundeportaler

For virksomheder, der ønsker at strømline kundeserviceløsninger med selvbetjeningsmuligheder, har LiveAgent også en række funktioner at tilbyde her.

Selvbetjeningskundeportalsektionen på platformen giver dig mulighed for at udnytte simple værktøjer til oprettelse af videnbase, for at hjælpe kunder med at besvare spørgsmål selv uden behov for menneskelig støtte.

LiveAgents hostede vidensbase og kundeportalløsning gør det muligt for kunder at gennemse værdifuld information, ofte stillede spørgsmål og andet indhold på egen hånd.

🔥 Anbefalede:  De bedste HTML- og CSS-venlige sikre webskrifttyper at bruge i 2023

Løsningen kommer med en intuitiv grænseflade, rig teksteditor, flersproget support og en kraftfuld søgemaskine. Du kan også bruge tilpassede temaer til at fremvise dit brand, oprette diskussionsfora og fora for dine kunder og indsamle feedback og forslag fra kunder med det samme.

LiveAgent vidensbase

Videnbasen og kundeportalsoftwaren fra LiveAgent er nem at bruge og intuitiv. Den leveres med understøttelse af kategorier og tags, for at hjælpe dig med at organisere dit indhold og gøre det nemmere at finde.

Der er endda mulighed for at oprette flere videnbaser for forskellige produkter og tjenester. LiveAgent-brugere kan endda tilføje billeder, lydfiler, optagelser og mere til deres artikler.

Rapporter, analyse og indsigt

På bagsiden af ​​LiveAgent-platformen vil virksomheder finde et væld af værktøjer designet til at hjælpe dem med at forbedre deres kundeserviceniveauer og forene teams.

Der er en omfattende “Rapporter”-fane, som indeholder indsigt i alt fra antallet af indgående beskeder, du har modtaget på et givet tidspunkt, til hvor hurtigt agenter reagerer på forespørgsler.

Du kan spore metrics på et niveau pr. agent, pr. afdeling eller pr. kanal og give specifikke agenter vurderinger baseret på deres præstation.

Agenter kan også spore deres egne præstationsrapporter på LiveAgent-platformen for at se, om de gør fremskridt mod deres mål.

LiveAgent-rapportering

Der er også en praktisk “Kunder”-sektion på LiveAgent, hvor du kan gemme relevant information om dine kunder.

Her kan virksomheder udvikle nyttige profiler, de kan dele med deres agenter, når de forbinder med en kunde gennem enhver kommunikationskanal.

LiveAgent Pros

LiveAgent er et populært, brugervenligt og omfattende værktøjssæt til kundeservice. Platformen er fyldt med nyttige funktioner og muligheder, designet til at styrke dine teams og forbedre dine chancer for at levere en fænomenal kundeoplevelse. Kernefordele omfatter:

Samlet indbakke: LiveAgent sikrer, at du kan spore vigtige samtaler med kunder på tværs af en lang række kanaler, lige fra apps til sociale medier til e-mail, video og din egen live chat-widget. Du kan endda oprette og forbinde dit eget callcenter.

Brugervenlighed: LiveAgent-platformen er ekstremt nem at bruge. Alt er velorganiseret og nemt at navigere i, så du behøver ikke meget træning. Derudover er der trin-for-trin-vejledninger og videnbaseartikler, der hjælper dig på vej.

Billethåndtering: Billetstyringsfunktionerne i LiveAgent er fremragende. Det er nemt at dirigere samtaler til agenter baseret på deres tilgængelighed, færdighedsniveau, afdeling og andre faktorer. Derudover kan du integrere Facebook, Instagram og Twitter med systemet.

Rapporter og analyser: Rapporterings- og analyseløsningerne inkluderet i LiveAgent er indsigtsfulde og intuitive. Det er nemt at oprette tilpassede rapporter, og du kan hurtigt overvåge vigtige metrics på få sekunder ved hjælp af et live dashboard.

Kundeportaler: LiveAgent sikrer, at du nemt kan yde selvbetjeningssupport til din målgruppe med praktiske portaler, fora, diskussionssektioner og vidensbaseartikler. Du kan endda kategorisere artikler baseret på, hvad de dækker.

Agentengagement: Det er nemt at oprette nye brugere på LiveAgent, og back-end-værktøjerne gør det nemt at holde dit personale på linje og engageret. Du kan endda udnytte former for gamification, såsom leaderboards, for at hjælpe med at fremme sund konkurrence.

LiveAgent Ulemper

Selvom jeg føler, at fordelene ved LiveAgent opvejer dets ulemper, er der nogle ulemper, du måske skal være opmærksom på, når du går i gang, såsom:

Dyre integrationer: Udnyttelse af ekstra integrationer med nogle kanaler og værktøjer vil kræve, at du betaler ekstra gebyrer for de ressourcer, du bruger. Det er værd at have dette for øje, når du planlægger dit budget.

Design af vidensbase: Mens der er forskellige temaer og løsninger tilgængelige til at tilpasse dine kundeportaler og videnbasekomponenter, er de overordnede designs ret forenklede.

Mobil apps: Selvom der er tilgængelige mobilapps til at få adgang til LiveAgent på farten, er de ikke helt så intuitive som de webbaserede apps.

LiveAgent-planer og priser

LiveAgent er en ekstremt overkommelig mulighed for mindre virksomhedsejere. Der er endda en gratis plan tilgængelig for virksomhedsejere, når du har gennemført din 14 dages gratis prøveperiode.

🔥 Anbefalede:  Det bedste værktøj til Amazon-tilknyttede virksomheder? (2023)

Denne plan inkluderer en 7-dages billethistorik, 1 indgående og 1 udgående e-mail-konto, 3 afdelinger, 1 live chat-knap, 1 tilpasset filter-/agentløsning, en kundeportal og vidensbase.

De betalte planer inkluderer:

Lille: $9 pr. agent pr. måned (faktureres årligt): 1 indgående e-mail-konto, 3 udgående e-mail-konti, 1 live chat-knap, 10 afdelinger, chattilfredshedsundersøgelser, 1 API-nøgle og integration, videnbaseadgang, kundeservicesupport og opsætning af hvid handske.

Medium: 29 USD pr. agent, pr. måned (faktureres årligt): Alt i den lille plan, plus 10 indgående og udgående e-mail-konti, callcentersupport, 20 afdelinger, IVR, produkttræning, tilpasset domænehosting og 5 SLA-niveauer. Du kan også opsætte 20 hændelsesregler og 10 tidsregler for kundeserviceautomatisering.

Stor: 49 USD pr. agent, pr. måned (faktureres årligt): Alle funktionerne i Medium-planen, plus 40 indgående og udgående e-mail-konti, 50 afdelinger, 3 WhatsApp-konti, multi-vidensbase-opsætning, senior account manager-vejledning, en 2 videnbaser. Du vil også være i stand til at udnytte 100 hændelsesregler, tidsrapporter, 10 SLA-niveauer og en revisionslog.

Virksomhed: $69 pr. måned pr. agent (faktureres årligt) for alle funktionerne i den store plan, samt prioriteret support, assisteret WhatsApp-integration, tilpasset faktureringsopsætning, planlagt udgivelsesstyring og en dedikeret kontoadministrator. Du får også regelmæssige servicegennemgangsopkald og rapporter, en videnbase på flere niveauer, assisteret kanalintegration og muligheden for at oprette 40 tilpassede roller til medarbejdere.

Hvordan kan LiveAgent sammenlignes med anden chatsoftware?

LiveAgent vs LiveChat

LiveChat er et andet populært multi-kanal kundeserviceværktøj med mange af de samme funktioner som LiveAgent.

Platformen integreres med et stort udvalg af platforme og værktøjer, og den kommer med nogle fantastiske bonusfunktioner, såsom omfattende compliance- og sikkerhedsfunktioner og nogle fantastiske Android- og iOS-apps.

LiveChat understøtter også brugere i oprettelsen af ​​automatiserede chatbots, hvilket er en funktion, du ikke får med LiveAgent.

LiveChat er dog en del dyrere end LiveAgent, hvilket gør det mindre tilgængeligt for begyndere.

Mens LiveAgent tilbyder bedre værktøjer til medarbejderinddragelse, tilbyder det ikke de samme kundeengagementfunktioner som LiveChat, såsom “blikfang”.

LiveAgent vs Tidio

Der er meget overlap mellem LiveAgent og Tidio med hensyn til funktioner og funktionalitet. Tidio har sin egen samlede indbakke til styring af kundesamtaler på tværs af en række kanaler.

Det understøtter dog ikke helt så mange kanaler som LiveAgent. Løsninger som telefonkontakt og videnbase-selvbetjening tilbydes ikke af Tidio.

Tidio har sin egen automatiserede e-mail-marketingløsning, som giver virksomheder mulighed for at bygge og redigere skabeloner til automatiserede e-mail-arbejdsgange inden for platformen. Den kommer også med indbygget e-mail-adressevalidering.

LiveAgent gør det muligt for virksomheder at forbinde med forbrugere på tværs af flere kanaler og platforme.

LiveAgent vs JivoChat

JivoChat er en fremragende omnichannel kundeserviceplatform. Det giver medarbejderne mulighed for at svare på en række kundeforespørgsler på tværs af forskellige kanaler i ét miljø.

Hvad mere er, kommer det med nogle fantastiske salgsfremmende funktioner, såsom produktdeling i chat og automatiserede mersalg og krydssalg arbejdsgange.

JivoChat drager fordel af fremragende sikkerhedsfunktioner, herunder end-to-end-kryptering og sikkerhedsfunktioner. Plus, brugere kan udnytte øjeblikkelige tilbagekald, automatisk oversættelse og mere.

Der er dog ikke så mange muligheder for konserverede og automatiserede svar. Derudover kan tilpasning af JivoChat kræve lidt mere udviklerviden, end du behøver for at justere LiveAgent.

LiveAgent-brugeranmeldelser og -udtalelser

LiveAgent er højt vurderet i store software review platforme. I sammenligning med anden live chat-software har den et væsentligt større antal anmeldelser.

Platform
Stjernebedømmelse
Antal anmeldelser
G2 4,5/5 1444
Hent app 4,7/5 1300
TrustRadius 8,9/10 140
Capterra 4,7/5 1330

Sammenfattende er LiveAgent en omfattende helpdesk-software, der tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder live chat, e-mail-administration og integration af sociale medier. Den er nem at bruge og kan tilpasses, hvilket gør den til en fantastisk mulighed for virksomheder i alle størrelser.

Du kan læse vores anmeldelse af bedste live chat software anmeldelse for alternative live chat-løsninger.