Liste over Top 13 logistikstartups i Indien

Følgende artikel hjælper dig med: Liste over Top 13 logistikstartups i Indien

Logistikbranchen er rygraden i enhver økonomi. I de sidste par år blomstrer e-handelsindustrien i stor stil. Væksten af ​​e-handelswebsteder i Indien aktiverede startups, der beskæftiger sig med logistik at skalere deres forretning op og udnytte andre områder gennem teknologi. Dette gjorde det muligt for dem at styrke de eksisterende forsyningskædeløsninger og udfylde hullerne i den ellers fragmenterede og uorganiserede indiske logistikindustri.

Den nuværende værdi af den indiske logistiksektor er $160 milliarder. Med den nuværende vækstrate har den indiske logistikindustri nået 250 milliarder dollars i 2021. Ifølge en 2021-rapport er Indiens LPI (Logistics Performance Index) rang 35. I denne artikel vil vi tale om de bedste logistikstartups i Indien. Så lad os tage et kig på dem.

Delhi meget
BlackBuck
Rivigo
Edgistify
Første fly
ShiftKarado
4TiGO
Shadowfax
Locus
LetsTransport
Qikpod
FreightBro
Blå Dart

Delhi meget

Grundlæggere: Bhavesh Manglani, Kapil Bharati, Mohit Tandon, Sahil Barua og Suraj Saharan

Sted: Gurgaon

Grundlagt: 2011

Delhivery blev grundlagt i 2011 og er en af ​​Indiens førende forsyningskædetjenester. Det er en Gurgaon-baseret forsendelsesopstart. Delhivery er en af ​​de sidste mile levering startup virksomheder i Indien. Det forestiller sig at blive operativsystemet for Indien. Delhiverys forretningsmodel beskæftiger sig kun med e-handelsordrer; dette gør det nemt for Delhivery at afhente, forbinde og levere forsendelser til tiden. Ifølge deres officielle hjemmeside har Delhivery med succes opfyldt over 1 milliard ordrer til mere end 55 millioner husstande i hele Indien. Desuden bringer venturet enestående omkostningseffektivitet og har en pan-Indien rækkevidde til virksomheder på over 100.000 kunder og over 15 millioner forbrugere hver måned. Den seneste finansieringsrunde var den 11. maj 2022.

BlackBuck

Grundlæggere: Chanakya Hridaya, Rajesh Yabaji og Ramasubramaniam

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

BlackBuck blev dannet i 2015 og er blevet Indiens største lastbilnetværk ved at kombinere datavidenskab og logistiske tjenester for at skabe en smart forsyningskæde. BlackBuck er en af ​​de få online trucking logistik startups i Indien. Det er en pioner inden for at bringe offline-operationer af lastbilkørsel online. BlackBuck er forpligtet til at gøre livet lettere for lastbilchauffører ved at give dem mulighed for at booke en last og flytte med kapacitet og give afsendere adgang til den rigtige lastbil, alt sammen med et klik på en knap. Den seneste finansieringsrunde var den 21. oktober 2021.

Rivigo

Grundlæggere: Deepak Garg og Gazal Kalra

Sted: Gurgaon

Grundlagt: 2014

Rivigo er et teknologiprojekt, der bygger Indiens materialebevægelsespipeline. Rivigos vision er at gøre logistik ‘menneskelig’. Deepak Garg og Gazal Kalra er grundlæggerne af Rivigo. Mens den gør logistik menneskelig, hurtigere, sikrere og omkostningseffektiv gennem ekspertise inden for teknologi, data, kultur og drift, servicerer den flere industrier såsom e-handel, bilindustrien, FMCG og andre.

🔥 Anbefalede:  Hvordan tjener jobportaler penge? | Jobportaler Indtægtsmodel

Rivigo har lanceret en Relay-as-a-Service (RaaS) for at tilbyde en relævognsmodel til flådeejere og lastbilchauffører i Indien. Relay Trucking er en driftsmodel, hvor chaufførerne skifter for hvert par hundrede kilometers kørsel gennem et netværk af relæ-pit-stop og derefter bliver listet tilbage til deres hjemmebase. Rivigo lancerede National Freight Index i 2019. National Freight Index muliggør ubegrænset deling i realtid af fragtpriser. Det har potentialet til at frigøre enorm værdi for logistikbranchen.

Edgistify

Grundlæggere: Kamal Kishore Kumawat, Antim Suman og Umang Shukla
Sted: Mumbai

Grundlagt: 2016

Edgistify er en unik teknologiplatform for logistikvirksomheder, der hjælper dem med at designe hele forsyningskæden til forskellige industrier. Det er en af ​​de bedste logistikstartups i Mumbai. Som producent har man brug for et pålideligt lager, som ikke volder problemer både nu og i fremtiden. Edgistify hjælper dig med at finde det bedste lager i Indien. Det verificerer lagre ved at inspicere dem og gøre detaljerne tilgængelige på sin hjemmeside. På denne måde har du den nødvendige information lige ved hånden, hvis du er interesseret i at købe et lager. Ifølge Edgistifys officielle hjemmeside har det udviklet en databank på mere end 780 Million Sq. ft. lagerplads.

Første fly

Grundlægger: OP Saboo

Sted: Goregaon, Mumbai

Grundlagt: 1988

First Flight leverer tjenester såsom prioriterede kurerer, e-handelslogistik, luftfragt og togfragt. First Flight er en af ​​de bedste kurer-startups i Indien. Det har samarbejdet med Jabong, Myntra, Paytm, Home Shope18, amazon, shop clues, Flipkart og andre store e-handelsvirksomheder. First Flight er Indiens indenlandske kurertjeneste. Virksomheden er i gang med at etablere en storstilet integreret logistikdivision, der skal tilbyde en hel mængde af lager, lagerstyring, forsyningskædetjenester og distributionskanaler, og derved levere totale end-to-end-løsninger til sine kunder.

ShiftKarado

Grundlægger: Atul Mithal

Sted: Gurgaon

Grundlagt: 2015

ShiftKarado blev lanceret i 2015 med det formål at løse de dengang fremherskende problemer i flytteindustrien, og er blandt de førende teknologidrevne pakke- og flytteserviceudbydere i Indien. Det opererer på det konkurrenceprægede, uorganiserede flyttemarked for at forenkle flytteprocessen for sine kunder. De giver dig mulighed for at spore dine varer i en bevægelse i realtid. ShiftKarados sidste forhøjelse var 5 Crores-finansiering i 2019 af Star Worldwide Group.

4TiGO

Grundlæggere: Vivek Malhotra og Anjani Mandal

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

4TiGO blev grundlagt i 2015 og tilbyder en fælles teknologiplatform sammen med komplementære forretningstjenester. Det er en af ​​de mest lovende supply chain startups i Bangalore. 4TiGOs mission er at styrke det stadigt voksende økosystem for godstransportindustrien gennem synergien mellem teknologi og netværk. Det har rejst 10 millioner dollars i en enkelt finansieringsrunde, der blev afholdt den 2. maj 2017.

🔥 Anbefalede:  Bedste banker til opstartslån til små virksomheder i Indien

Shadowfax

Grundlæggere: Abhishek Bansal og Vaibhav Khandelwal

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

Shadowfax blev grundlagt i 2015 og er en af ​​Indiens største crowd-sourcede leveringsplatforme. Dens unikke logistik-app muliggør levering af fødevarer, apotek og e-handel til virksomheder og hjælper dem med at skabe kundetilfredshed. Ifølge sin hjemmeside leverer Shadowfax tjenester i mere end 150 byer med over 1.50.000 transaktioner, der i gennemsnit behandles af det hver dag. Shadowfax har rejst 60 millioner dollars i finansiering. Sidste finansieringsrunde var den 5. december 2019.

Locus

Grundlæggere: Nishith Rastogi og Geet Garg

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

Locus blev grundlagt i 2015 og er en maskinlæringsstartup med fokus på at forenkle logistikområdet. Logistikstartet bruger kunstig intelligens til at løse problemer såsom planlægning, sporing og styring af on-field flåde i on-demand og hyper-lokale industrisegmenter. Locus henvender sig til startups, virksomheder og brands på tværs af forskellige sektorer som dagligvarer, møbler, farma og forbrugerelektronik. Startup’et kan prale af at betjene nogle af markedslederne såsom Quikr, Urban Ladder, Licious og Lenskart. Den seneste finansieringsrunde var den 2. juni 2021.

LetsTransport

Grundlæggere: Ankit Parasher, Pushkar Singh og Sudarshan Ravi

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

LetsTransport er en udbyder af logistiktjenester i byen i Bangalore. Det er en transportstartup i Indien. Leverandører har en tendens til at have mange kunder i deres hjemmebase og er forpligtet til at levere varer til butikker og kontorer i byen. LetsTransport leverer logistisk service i din by gennem verificerede chauffører, etsTransportsGPS-sporing og 24/7 service. Den seneste finansieringsrunde til LetsTransport var den 15. juni 2020.

Qikpod

Grundlægger: Ravi Gururaj

Sted: Bangalore

Grundlagt: 2015

Qikpod er en platform, der giver dig mulighed for at få leveret din pakke ved hjælp af sikre og sikre skabe. Du skal give oplysningerne om din leveringsperson til Qikpod, og han vil levere pakken til dig i et Qikpod-skab. Denne leveringsmetode garanterer sikkerhed, da du kun kan låse skabet op med en OTP sendt på telefonen. I øjeblikket henvender Qikpod sig kun til befolkningen i Bengaluru. Business tycoon Ratan Tata er en af ​​Qikpods investorer.

FreightBro

Grundlæggere: Anand Babu, Mohammed Zakkiria. A, og Raghavendran Viswanathan

Sted: Mumbai

Grundlagt: 2016

FreightBro blev grundlagt i 2016 og leverer intuitive løsninger, der fungerer med et tryk på en knap. Det er en af ​​de bedste logistikvirksomheder i Mumbai. I dagens verden, der er domineret af teknologi, er det at drive forretning offline en ineffektiv måde at fungere på. FreightBro giver dig højteknologiske løsninger til at fremskynde dine daglige forretningsaktiviteter, så du kun fokuserer på kerneforretningen. Det går ud over rollen som en tjenesteudbyder ved også at fungere som rådgiver. En sand forretningspartner.

🔥 Anbefalede:  SaaS Marketing: Hvorfor SaaS-virksomheder skal opbygge en e-mailliste, og hvordan laver man en?

Blå Dart

Grundlæggere: Tushar Jani, Khushroo Dubash, Clyde Cooper og Clyde C. Cooper

Sted: Mumbai

Grundlagt år: 1983

Blue Dart Express er en af ​​de største logistikvirksomheder i Indien, og Sydasiens førende luft- og integrerede transport-/distributionsvirksomhed. Blue Dart får adgang til det største og mest omfattende ekspres- og logistiknetværk på verdensplan, der dækker over 220 lande og territorier, og tilbyder et helt spektrum af distributionstjenester. Disse omfatter air express, spedition, supply chain-løsninger, toldbehandling og andre.

Konklusion

Med den voksende e-handelsforretning viser logistikforretningen også sin vækst. På dette tidspunkt nyder logistikvirksomheden i Indien fuld popularitet og blomstrer fra alle sider. Hvis nogen ønsker at starte med deres egen logistiske virksomhed, er de i gang med et godt show. Med den nuværende situation ser det ud til, at populariteten af ​​logistikvirksomheden kun vil vokse i fremtiden, og det er kun en begyndelse.

Ofte stillede spørgsmål

Er logistikvirksomheden rentabel i Indien?

Logistikvirksomheder ser ud til at stige i popularitet med stigningen i e-handelsvirksomheden og er nu blevet en lukrativ industri i Indien.

Hvor meget er logistikvirksomheden i Indien værd?

Logistiksektoren i Indien er i øjeblikket 250 milliarder dollar værd i 2021.

Hvilken logistikvirksomhed er nr. 1 i Indien?

Blue Dart siges at være den nr. 1 logistikvirksomhed i Indien.