Liquity (LQTY) og Uwerx (WERX): En prisforudsigelse for disse hotte kryptonavne

Følgende artikel hjælper dig med: Liquity (LQTY) og Uwerx (WERX): En prisforudsigelse for disse hotte kryptonavne

Liquity (LQTY) er et kryptonavn, der har fundet sig selv drage fordel af nylige retssager mod Binance. Stablecoin-udstederen fik en notering på børsen, da BUSD-tokenet bliver fjernet. Uwerx (WERX) er et projekt, der har sin egen niche og kan tilbyde større belønninger til tidlige investorer i det nuværende presale.

Liquity (LQTY) og Uwerx (WERX): En prisforudsigelse for disse hotte kryptonavne

Uwerx (WERX) kan stige med underliggende markedsstyrke

Uwerx er et nyt projekt, som er i fase 1 af sit presale, der kan se gevinster fra styrke i dets underliggende marked. Uwerx vil udnytte det hurtigt voksende marked for freelancearbejdere. Uwerx har alle de rigtige egenskaber, der har ført til succes for andre møntprojekter i fortiden: stort set ukendt, klar til børsnoteringer, sikker, forstyrrende og med et voksende marked. Forskning har vist, at “freelanceøkonomien boomer, med 56,7 millioner amerikanere, der udfører freelancearbejde i dag – en stigning på 3,7 millioner siden 2014”. Uwerx kan bringe dette marked til blockchain og vil have en first-mover-fordel ved at tilbyde fordelene ved blockchain-ledger-teknologi.

Uwerx blev for nylig revideret med succes af både SolidProof og InterFi Network, og der er en låseperiode på 25 år efter forsalget. Den digitale hovedbog vil give grundlæggende fordele for arbejdsgivere og arbejdstagere, såsom øget nøjagtighed af optegnelser og gennemsigtighed for ting som CV’er. Uwerx kan snuppe hurtige markedsandele, og vi tror stærkt på, at dette kan være en mulighed for at komme ind i en fremtidig blue-chip kryptovaluta til en ekstremt god pris.

Vi tror på, at Uwerx kan fortsætte med at stige under forsalget med en potentiel prisstigning til $2,50 i 2. kvartal 2024. Tidlige investorer vil blive belønnet, og de kan tjekke nedenstående links for mere information.

🔥 Anbefalede:  Disse sektorer kan stige i vejret under en Biden-administration

Liquity (LQTY) Klatrer fra stenbrokkerne af Stablecoins

Stablecoin-udlåneren Liquity (LQTY) oplevede sin oprindelige token LQTY stige med over 100 % i marts 2023, efter at verdens største kryptobørs, Binance, noterede kryptoen i sin innovationszone. Liquity (LQTY) så sit indfødte token nå et højdepunkt på over $2,80, hvilket var det højeste niveau siden april 2022. Prisstigningen var drevet af en stigning i handelsvolumen, op 4.600% til $162.5M, ifølge CoinMarketCap-data. Liquity-projektet (LQTY) oplevede dets samlede værdilåste (TVL) on-chain spring til næsten $600 mio.

Aktiviteten i Liquity (LQTY) var betydelig, efter at New York State Department of Financial Services instruerede Paxos-platformen til at stoppe prægningen af ​​Binances BUSD stablecoin tidligere i februar. De to projekter havde en kommerciel aftale, der nu er ophørt, og BUSD stablecoin mistede over 50 % af sin markedsværdi, da indehaverne migrerede til tether og andre platforme. Liquity (LQTY) tilbyder ikke sin egen låneplatform, men den leverer teknologi, som andre kan bruge til deres egne applikationer.

Godkendelsen fra Binance og stablecoin-udstedelserne betyder, at Liquity (LQTY) kan fortsætte med at vokse i betydning. Prisen på LQTY steg for nylig over $2,00-niveauet, men er siden faldet til $1,67. Vores prisforudsigelse er til en pris på $4-5 i midten af ​​2024, og Uwerx giver naturligvis en større opside – Fase 1 giver investorer den bedst mulige mulighed for at komme ind, mens de kan. Du kan finde ud af mere om dette spændende nye projekt og købsbonussen på 20 % i nedenstående links

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network