Linux Foundation lancerer Open Metaverse Foundation for at opbygge et samarbejdsmiljø

Følgende artikel hjælper dig med: Linux Foundation lancerer Open Metaverse Foundation for at opbygge et samarbejdsmiljø

Linux Foundation har etablerede Open Metaverse Foundation (OMF) at skabe et samarbejdsmiljø for forskellige industrier for at udvikle open source-software og standarder for et globalt, inkluderende, leverandørneutralt og skalerbart metavers.

Nonprofit Linux Foundation er dedikeret til at fremme open source-innovation. En række fremtrædende organisationer og open source-fællesskaber er blevet stiftende medlemmer for at hjælpe med at realisere OMF’s vision. Medlemmerne omfatter ChainHub Foundation, Cloud Native Computing Foundation, Futurewei, GenXP, Guangdong Digital Industry Research Institute og mange andre, som bringer en masse viden og erfaring inden for teknologisektoren.

“Vores industri har brug for innovation gennem interoperabilitet drevet af open source og åbne standarder for at realisere løftet om Metaverse – hvis vi skal bygge noget, der gavner alle – ligesom det var tilfældet med den tidlige arkitektur af internettet. Futurewei tror på kraften i open source og åbent samarbejde, og vi er glade for at engagere os i at opbygge Open Metaverse Foundation-fællesskabet for at udvide de initiativer, vi allerede har i gang inden for XR, Web3, mobilspil og mere.”

sagde Anni Lai, Head of Open Source Operations and Marketing hos Futurewei.

Open Metaverse Foundation er struktureret i specifikke grupper kaldet Foundational Interest Groups (FIG’er), der giver mulighed for fokuseret og distribueret beslutningstagning om vigtige emner. Disse grupper giver ressourcer og fora til at identificere nye ideer, fuldføre opgaver og byde nye bidragydere velkommen.

Medlemmer af grupperne kommer fra specifikke områder og arbejder på at fremme projekter og teknologier inden for disse områder. De sikrer også, at kodeejerskab er klart defineret og administreret for alle dele af projekter, såsom GitHub.org, repositories, undermapper og API’er. Der er i alt otte OMF-interessegrupper.

🔥 Anbefalede:  General Protocols lancerer ny BCH Bull Trading Platform, bygget på Bitcoin Cash's AnyHedge-protokol
omf Grundlæggende InteressegrupperOMF Grundlæggende Interessegrupper

”Et åbent Metaverse byder på rige oplevelser i mange former. Det kan skabe nye job og industrier i det digitale rum. Det kan bygge bro mellem den fysiske og digitale verden og samtidig give en fantastisk verden, hvor enhver kan skabe deres egne muligheder… Den fremtidige markedsværdi for alt dette kan overstige ethvert enkelt mediemarked.”

OMF skrev i et blogindlæg.

Den åbne metaverse er et decentraliseret, delt rum, hvor individer kan interagere, handle og skabe i et digitalt miljø. En åben metaverse er bygget på open source-teknologier og er designet til at være inkluderende og interoperabel, så brugerne kan bevæge sig problemfrit mellem virtuelle verdener.

For eksempel fokuserer en af ​​de førende blockchain-virksomheder, Animoca Brands, også på at udvikle en åben metaverse og forbedre digitale ejendomsrettigheder gennem NFT’er og spil.