Linktree introducerer NFT-funktioner i samarbejde med OpenSea

Følgende artikel hjælper dig med: Linktree introducerer NFT-funktioner i samarbejde med OpenSea

Linktree har annonceret tre nye funktioner, der følger deres samarbejde med OpenSea, en NFT-markedsplads.

Linktree er en platform, der giver brugerne mulighed for at vise alle deres links på én side. Det bruges ofte af skabere og virksomheder på Instagram, Twitter og andre sociale medier som et “hjemmeside”-link til at sende fans til andre websteder.

Med de nye funktioner vil Linktree lade skaberne opsætte deres NFT’er som baggrunde eller vise billeder. Hvis NFT er verificeret, vil det blive vist i en sekskantet ramme på profilbilledet. Hvis det er sat op som baggrund, vil ægtheden blive vist med et badge nederst på skærmen.

En anden ikke-fungibel token-funktion er et gallerilink. Det giver brugerne mulighed for at tilføje URL’en til en OpenSea-konto og vise den til andre. For at gøre det skal samlere og skabere forbinde deres MetaMask-punge til Linktree.

Den tredje funktion er “NFT lås”. Det giver brugerne mulighed for at låse links på deres Linktree-profil ved hjælp af deres kontraktadresser. Med denne opdatering vil kun brugere, der har NFT’er fra en specifik samling, få adgang til eksklusive links. Dette kan f.eks. bruges til specielle merch-dråber.

Ifølge CEO og medstifter af Linktree, Alex Zaccaria, har der været stor efterspørgsel fra skaberne om at introducere Web3 i platformen. Han tilføjede, at samarbejdet er “et vigtigt første skridt for Linktree til at tjene skabere på en meningsfuld måde.”

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  20+ Bedste Power Banks 2023: Ifølge eksperter