LinkedIn-grundlægger Reid Hoffman forvandler AI-drevne billeder til NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: LinkedIn-grundlægger Reid Hoffman forvandler AI-drevne billeder til NFT’er

Reid Hoffman NFT'erKilde: Reid Hoffman‘s artikel på LinkedIn

Amerikansk iværksætter og medstifter af den sociale platform LinkedIn, Reid Hoffman, lancerer en serie af Solana NFT’er baseret på billeder, han har skabt med OpenAI’s DALL-E 2 kunstig intelligens-software.

Hoffman annoncerede droppet af sine digitale samleobjekter på Twitter og sagde, at han var inspireret af DALL-E 2 og NFT-teknologi. Milliardæren udfordrer ideen om “et billede, der siger mere end tusind ord.” I stedet skrev han, at “med DALL-E er det omvendte sandt: et enkelt ord er tusind billeder værd.”

“Jeg er blevet slået af, hvordan DALL•E 2 samtidig skaber både digital overflod og digital knaphed,” fortalte Hoffman med sine følgere.

Inspireret af potentialet i DALL•E og NFT’er – og de muligheder, de frigør sammen – har mit team og jeg skabt en række små billedsamlinger, som vi vil tokenisere som NFT’er.

Den første kollektion debuterer på Magic Eden i dag.

Her er grunden til, at jeg eksperimenterer:

— Reid Hoffman (@reidhoffman) 21. juli 2022

Samlingen, kaldet “Untranslatable Worlds”, har 11 stykker. Det første stykke, kaldet Mangata, som på svensk betyder “månens vejlignende refleksion på vandet”, er allerede på auktion i Magic Eden og har i øjeblikket et topbud på 12 SOL.

Indtægterne fra indsamlingen vil blive delt mellem velgørende formål og Hoffmans team af samarbejdspartnere. NFT’er, der ikke blev købt under auktionen, vil blive brændt permanent.

OpenAIs platform var den første, der begyndte at fremvise billeder skabt med DALL-E 2 tilbage i april. Indtil i går var handel med billeder genereret af DALL-E 2, inklusive NFT’er, forbudt af OpenAI. Virksomheden lancerede sin betaversion i går, som nu tillader kommercialisering af DALL-E-genererede billeder.

“Visuelt udtryk kan ikke eksistere uden teknologi. Store kunstnere har altid været store innovatører. Hvis banebrydende kunstnere som Da Vinci, Pablo Picasso, Georgia O’Keefe og Frida Kahlo var i live i dag, er jeg sikker på, at de ville eksperimentere med DALL-E,” Hoffman anført.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Google Docs vil automatisk generere TL;DR-oversigter for dig