LimeWire samarbejder med Ushuaïa Ibiza Beach Hotel og Hï Ibiza

Følgende artikel hjælper dig med: LimeWire samarbejder med Ushuaïa Ibiza Beach Hotel og Hï Ibiza

Den digitale samlermarked LimeWire har annonceret sit partnerskab med de legendariske klubber Ushuaïa Ibiza Beach Hotel og Hï Ibiza. Partnerskabet er rettet mod ‘LimeWire Originals’ NFT-indehavere.

LimeWire Originals er en samling af 10.000 unikke avatarer præget på Ethereum blockchain. Dens ejere betragtes som fællesskabsmedlemmer af højeste niveau. Som et resultat får de adgang til eksklusive frynsegoder, herunder fysiske begivenheder.

Det nye partnerskab vil give NFT-ejere adgang til VIP-området i Ushuaïa Ibiza under Ozuna og DJ Snakes koncert den 31. juli. Desuden vil indehavere være berettiget til at komme ind på både Ushuaïa Ibiza Beach Hotel og Hï Ibiza i hele sommersæsonen.

LimeWire åbner 500 pre-sale spots til den næste ‘Originals’ mynte for at fejre partnerskabet. Derudover kan enkeltpersoner tilmelde sig en dedikeret internet side.

I maj gik Ushuaïa Ibiza Beach Hotel og Hï Ibiza sammen med et andet NFT-tema-projekt, ‘Party Degenerates’. At holde en samling af disse NFT’er giver ubegrænset adgang til begge klubber til denne festsæson.

LimeWire-markedspladsen blev relanceret i marts i år. Siden da har teamet annonceret spændende samarbejder med flere større virksomheder. For eksempel samarbejdede platformen med det globale musikkonglomerat Universal Music Group.

I sidste uge rapporterede markedspladsen om sit samarbejde med kendte musikkunstnere, såsom Travis Barker, Nicky Jam og Gramatik, for at skabe dedikerede NFT-samlinger.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  19 kunsthåndværk at lave og sælge med fortjeneste i 2023