LG priser sine Flex, StanByMe TV’er og debuterer en ny model, der fungerer som magasinstativ

Følgende artikel hjælper dig med: LG priser sine Flex, StanByMe TV’er og debuterer en ny model, der fungerer som magasinstativ

2022 har været et stort år for LG’s tv’er, da virksomheden har bevæget sig langt ud over traditionelle væg- eller stativmonterede modeller til nye designs, der er målrettet mod specifikke målgrupper som gamere og dem, der ønsker, at deres tv skal være mere end bare sorte rektangler på en væg.

Virksomheden havde tidligere introduceret os til den bøjelige OLED Flex og den touchscreen-baserede StanByMe, men nu, som en del af virksomhedens tilstedeværelse på CEDIA-messen i Dallas, TX, har LG fortalt os, hvor meget de vil koste. LG benytter også lejligheden til at introducere en ny model i sin Objet-serie, kendt som Posé – et finurligt, staffeli-lignende tv, der har plads til ting som magasiner på sin bageste hylde.

LG Flex 4K 42-tommer bøjeligt OLED-tv

LG

Pris: $2.999, tilgængelig i oktober 2022

Med verdens første bredt tilgængelige bøjelige OLED-skærm vil LG OLED Flex bogstaveligt talt vende hovederne. Du kan bruge fjernbetjeningen til at justere skærmens krumning fra helt flad til en kurve på 900R ved hjælp af forudindstillede positioner, eller du kan manuelt justere den i trin for at passe til din personlige smag.

Spillere vil ikke kun sætte pris på skærmens bøjelige karakter, men også dens tekniske specifikationer med perfekte sortniveauer og 0,1 millisekunds responstid plus dens lave inputlag. Og fordi du sandsynligvis kommer helt tæt på dette TV, kan du justere, hvor meget af skærmen, der bruges til at præsentere billedet, når den virtuelle skærmstørrelsesmulighed tilføjes senere i år.

🔥 Anbefalede:  Marvels Netflix-shows, anmeldt og rangeret på Disney+

LG StanByMe

LG

Pris: $999, tilgængelig i oktober 2022

LGs usædvanlige, piedestal-monterede StanByMe er et fuldt trådløst 27-tommers TV, der også er en berøringsskærm. Du kan hæve og sænke skærmen, så den passer til dine højdebehov, men den kan også dreje og rotere fra liggende til stående tilstand. Skjulte hjul i bunden gør det nemt at rulle fra et rum til et andet, og enheden inkluderer et genopladeligt batteri, som LG siger kan holde tv’et tændt i op til tre timer, før det skal tilsluttes igen.

Et tekstureret stofpanel på bagsiden forhindrer det i at ligne et øjenømt, når det står midt i et rum, og tv’et kan bruges til videoopkald ved at synkronisere det til din Android- eller iOS-smartphones kamera. En medfølgende holder giver dig mulighed for at montere din telefon på tv’ets kant.

LG Objet Posé OLED TV

LG

55-tommer model (55LX1QPUA): $1.999, tilgængelig nu

48-tommer model (48LX1QPUA): $1.699, tilgængelig i november 2022

I overensstemmelse med StanByMe’s livsstilstema er LG OLED Posé et andet tv, der er beregnet til at se godt ud, selv når det ikke er i brug. 4K OLED-skærmen er integreret i en U-formet krop, der sidder på et sæt staffeli-lignende ben. Bagsiden af ​​U’et er lidt kortere end forsiden og er beklædt med et tekstureret stof. Der er plads nok mellem de to paneler til at rumme en samling magasiner, eller du kan hænge et ekstra rum på læben til at opbevare ting som ekstra elektronik (se nedenfor), selvom dette ser ud til at gå imod det minimalistiske, indretningsorienterede tema af Poséen.