Leende blæksprutte: Mere end bare et sødt havdyr

Følgende artikel hjælper dig med: Leende blæksprutte: Mere end bare et sødt havdyr

Der er mange websteder på internettet, som specialiserer sig i at sende links til de bedste ting på andre websteder. Boing Boing gør det. Lifehacker gør det. Neatorama gør det. Men ingen af ​​dem kommer i nærheden af ​​Laughing Squid, hvad angår en mangfoldig online forretningsmodel.

På overfladen ligner Laughing Squid bare endnu en blog, der genudsender andres indhold. Men hvis du tager et kig under overfladen, vil du se en anden satsning – webhosting.

Virksomheden blev oprindeligt startet som et videoproduktionsselskab, der lavede dokumentarfilm. De tilbød også i en periode reklame- og webdesigntjenester. Fra 1996 til 2013 producerede de en e-mail-liste over kunst- og kulturbegivenheder kaldet The Squid List. Så de er ikke bange for at få våde fødder i mange damme og prøve nye ting for at se, hvad der virker og hvad der ikke gør.

I denne artikel skal vi udforske de forskellige lag af Laughing Squid og undersøge deres forskellige forretningsportefølje.

En kort baggrund

Laughing Squid blev startet i november 1995 af Scott Beale, og nu tæller holdet hans kone, Lori Dorn, og to medvirkende forfattere. De er baseret i New York City, efter at de oprindeligt startede i San Francisco, hvor de i 1996 begyndte at producere Squid List, en e-mailliste og kalender for begivenheder (som blev lukket i 2013). Deres Twitter-side er steget til 600.000 følgere, og de har 550.000 fans på Facebook (disse tal kan naturligvis ændres, og de er nøjagtige fra februar 2016).

Virksomheden startede oprindeligt med webhosting i 1998 (gør dem til et af de ældste webhostingfirmaer, der stadig er i drift), og bloggen kom meget senere, startende i 2003.

De har været bemærkelsesværdigt intuitive med fremtidige webtrends, og de har tidligt involveret sig i virksomheder, som på det tidspunkt næppe var kendte, men som senere skulle vise sig at blive stjerner. Websteder som Zendesk, Freshbooks og Stripe. De ser ud til at være meget dygtige til at få øje på den “næste store ting”.

🔥 Anbefalede:  Hvor meget påvirker Googles embedsmænds tweets og indlæg din SEO-strategi?

Det karakteristiske blækspruttelogo, med sine mange fangarme, blev foræret til Beale af designeren Matt Dong, og det er nu et klistermærke på mangen en bærbar computer. Klistermærker som Laughing Squid sælger i deres egen butik. Mere om det senere.

The Laughing Squid Blog

Næsten 1,5 millioner mennesker besøger Laughing Squid-bloggen hver måned, og dens popularitet gav den en Webby Award i 2011. Siden skriver om interessante ting inden for kunst, kultur og teknologi, som de har fundet på andre hjemmesider. Dette kan være alt fra en underholdende YouTube-video til nørde-/nørd-relaterede temaer. Eller noget, der bare er direkte underligt og “derude”.

Bloggen er et af de steder, som folk med et par minutter til overs kan tjekke ud for at se den seneste underholdende video. I dag er blogsiden af ​​Laughing Squid en separat enhed i sig selv med en hardcore fanskare, der besøger, kommenterer og abonnerer hver dag.

Webhosting

Webhostingen er stort set det, der holder Laughing Squid flydende, bortset fra den sædvanlige reklamemodel, som de fleste websteder bruger. Indtægterne fra denne side af virksomheden er med til at finansiere bloggen. I et tidligere interview blev Scott citeret for at sige “værten hjælper dybest set med at tage presset af bloggen og at skulle jagte sidevisninger”. Så ved at have dit websted hostet hos dem, udtrykker du på en måde din støtte til Laughing Squid-bloggen.

Laughing Squid siger på deres websted, at de henvender sig til “individer, kunstnere og bloggere”, så det lyder, som om virksomheder bliver afvist. De har specialiseret sig i WordPress-hosting, da de har haft et langt forhold til Automattic, firmaet bag WordPress. De opretholder aktivt dette forhold og relancerede bloggen på WordPress-platformen i 2005.

🔥 Anbefalede:  LinkedIns nye analyse er forbedret og mere detaljeret for skabere og brands

De sponsorerede den allerførste Wordcamp-konference, og de udmærkede sig som et af de meget få webhostingfirmaer, som bliver anbefalet af WordPress på deres side. Siden er i skrivende stund i gang med at blive redesignet, så Laughing Squid er ikke længere på siden.

Laughing Squid Web Hosting køres på Rackspaces Cloud Sites-servere, og dette forretningsforhold startede i 1999, hvilket gør Laughing Squid til en af ​​Rackspaces ældste kunder. Det betyder, at Laughing Squid blot er en hosting-forhandler, ikke en virksomhed med deres egne servere. Men til deres ære, mens andre virksomheder måske skjuler det faktum, at de blot er forhandlere, har Laughing Squid altid været meget gennemsigtig og ærlig omkring det.

Webhostingen er helt bemærkelsesværdig, idet de kan tilbyde meget kraftfulde og meget generøse hostingplaner til en meget lav pris, der ofte underbyder nogle rivaliserende virksomheder. Den dyreste plan koster 96 USD om året (8 USD om måneden). Der er ingen kontrakter, ingen forpligtelser. Blot en måned-til-måned ordning, som til enhver tid kan annulleres, uden at der er behov for en grund.

The Laughing Squid Store

Netbutikken er også en anden indtægtskilde for virksomheden. De sælger udstyr, gadgets, apps og software, som hjælper meget med at holde bloggen i gang og hjælpe virksomheden med at tjene penge. De har også en separat butik på Noonaco, der sælger T-shirts, krus og plakater.

Netbutikken er dog hvor alt handlingen er. Butikken er drevet af StackCommerce, som giver platformen til mange store online butikker. Det er dybest set den samme butik for alle, men hvert websted omdøber det til deres egne stilarter og farver for at få det til at ligne deres eget.

StackCommerces model er, at deres beholdning ofte ændres, og når noget går op på siden, er det normalt kraftigt nedsat fra sin sædvanlige pris (eller det hævdes det). Der sættes en ikke-fleksibel frist på hver vare, hvorefter varen er udløbet og erstattes af en anden vare.

🔥 Anbefalede:  Online international betalingsgateway i Nigeria [4 Best Options]

En hurtig skimning af Laughing Squids butik afslører så eklektiske ting som en kameradrone, kurser til at blive webudvikler, hovedtelefoner og betal-hvad-du-vil-pakker.

Da Laughing Squid kun modtager en procentdel fra hvert salg, er det nok rimeligt at sige, at omsætningen fra butikken ikke er et enormt beløb for dem. De er sandsynligvis stadig nødt til at stole på webhosting og blogannoncering for at holde lyset tændt. Men efterhånden som deres abonnentantal stiger, bør deres andel af kagen fra StackCommerce også.

Konklusion

Laughing Squid er et godt eksempel på en virksomhed, som ikke er bange for at diversificere og prøve forskellige forretningsmodeller, indtil de finder den, der passer. De har eksisteret siden begyndelsen af ​​internettet og beviser, at hvis du ikke er bange for at ændre dig med tiden og konstant bliver fleksibel, så kan du klare ethvert dotcom-nedbrud, enhver ændring i trends og stadig komme ud på toppen som en af de mest populære sider på internettet.

De følgende to faner ændrer indholdet nedenfor.

Mit navn er Jamie Spencer, og jeg har brugt de sidste 10 år på at bygge penge på at tjene blogs. Efter at være blevet træt af de 9-5, pendling og aldrig set min familie besluttede jeg, at jeg ville lave nogle ændringer og lancerede min første blog. Siden da har jeg lanceret masser af succesrige nicheblogs, og efter at have solgt min survivalist-blog besluttede jeg at lære andre mennesker, hvordan man gør det samme.