Ledger vil lancere en NFT-markedsplads

Følgende artikel hjælper dig med: Ledger vil lancere en NFT-markedsplads

Ledger vil lancere en NFT-markedsplads

Cryptocurrency hardware wallet-virksomheden Ledger annoncerede lanceringen af ​​en NFT-markedsplads.

Ledger Market vil være en førstesalgsdistributionsplatform med fokus på sikkerhed og gennemsigtighed. Virksomheden vil introducere clear-signering for at hjælpe brugere med at undgå svindel og tegnebogsovertagelser. Ledger vil også udvikle platformen, så enkeltpersoner og brands er i stand til at skabe, opbevare og distribuere NFT’er sikkert og problemfrit.

Markedspladsen planlægger at samarbejde med kendte kunstnere, brands og sportsfolk, så kunderne får adgang til kuraterede NFT-dråber. Blandt Ledgers første partnere er NFT-projektet DeadFellaz, urmærket Tag Heuer og Brick.

”Ledger Markets værditilbud er tredelt. For det første er det bygget på Ledgers sikkerhedsstandarder i verdensklasse. NFT’er er fantastiske og udløser følelsesmæssig tilknytning, at miste dem på grund af svindlere burde simpelthen ikke ske. Fuldt stop. For det andet er Ledger Market bygget til at være inkluderende. Det vil være tilgængeligt for skabere, brands og nybegyndere. For det tredje er Ledger Market en nøglefærdig løsning, der muliggør ægte ejerskab og kontrol over NFT’er, fra prægning til lagring, for alle industriaktører,” sagde VP Metaverse & Web3 hos Ledger, Sebastien Badault.

I juli får brugerne mulighed for at præge markedspladsens Genesis Pass. Det vil omfatte frynsegoder som privilegeret adgang til ny Ledger-hardware, samarbejder og airdrops. Indehavere vil modtage en begrænset udgave af sort-på-sort, begrænset udgave af Nano X.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Ledger Nano X vs Ledger Nano S: Bedste krypto-hardware tegnebøger