Ledger samarbejder med Deadfellaz for Custom Nano X og en Quest

Følgende artikel hjælper dig med: Ledger samarbejder med Deadfellaz for Custom Nano X og en Quest

Ledger samarbejder med Deadfellaz for Custom Nano X og en Questvia Ledger og Deadfellaz

Cryptocurrency hardware wallet-producent Ledger samarbejder med NFT-projektet Deadfellaz. Virksomhederne udgiver en begrænset udgave af Ledger Nano X-enheder i et Deadfellaz-stil design.

Den unikke Nano X har ikonografi fra kollektionen og gennemsigtig grøn hardware. Dråben er åben for personer, der besidder “[ Ledger ] Marked – Deadfellaz Nano X” token. NFT-indehavere kan indløse deres tokens til den fysiske enhed fra mandag den 24. april.

I starten var mønten åben for [ L ] Market Pass, Deadfellaz og Deadfrenz indehavere. Men alle kan nu købe tokens på sekundær marked. I skrivende stund er samlingens bundpris 0,08 ETH. Kun 1% af tokens er opført, så de, der er villige til at få Deadfallz Nano X, bør skynde sig.

Det er værd at bemærke, at Ledger og Deadfellaz også udviklede en Quest med det formål at forbedre fællesskabets viden om web3. Personer, der lykkes, vil tjene bevis på viden NFT’er, som kommer med frynsegoder; selskaberne har dog ikke offentliggjort detaljerne endnu.

Det er ikke første gang Ledger har frigivet en samling af brugerdefinerede enheder. I januar 2022 gik virksomheden sammen med det italienske luksusmodemærke Fendi for at udvikle en tilbehørslinje til kryptopung. I januar benyttede Ledger NFT-projektet World of Women for at frigive enheder i begrænset oplag skabt i WoW-stil. Elementerne blev fordelt blandt personer, der gennemførte Quest, som uddannede dem i grundlæggende sikkerhed i web3-rummet.

Ledger har også tidligere samarbejdet med andre velkendte NFT-projekter for at udvikle sit community web3 Quests. For eksempel kan BAYC-indehavere deltage i Apecoins “Keep security boring”-mission, mens Cool Cats-ejere kan lære om selvforsorg.

🔥 Anbefalede:  Disse XR-gamingbriller hævede bare mere på Kickstarter end Oculus Rift

Læs relaterede indlæg: