Ledger Live-appen tilføjer det første web3-spil, Cometh Battle

Følgende artikel hjælper dig med: Ledger Live-appen tilføjer det første web3-spil, Cometh Battle

Ledger Live-appen tilføjer det første web3-spil, Cometh Battle

Cryptocurrency hardware wallet-producenten Ledger annoncerer lanceringen af ​​et web3-spil på sin Ledger Live-app. Blockchain-spillet, der kaldes Cometh Battle, bliver det første, der vises på Ledgers applikation.

Cometh Battle blev først udgivet i en åben betaversion på Polygon blockchain i maj 2022. Det gratis at spille kortspil har en SF-lignende grænseflade og giver brugerne mulighed for at handle, købe, sælge og leje NFT’er i spillet. Det inkluderer også person-mod-person kampe, hvilket betyder, at spillere kan konkurrere mod hinanden.

Brugere modtager 40 NFT’er i spillet og et “starterrumskib”, når de interagerer med Cometh Battle første gang. For at tjene Galactic Credits skal enkeltpersoner udføre daglige quests, der tilbydes af spillet. Navnlig kan spillere også bytte deres ikke-NFT rumskibe for at generere yderligere ressourcer.

På samme måde som Cometh var et af de første spil på Polygon, er vi meget stolte af at være det første web3-spil integreret i Ledger Live. Dette partnerskab med Ledger øger ikke kun sikkerheden i vores økosystem, men har også til formål at integrere flere spillere sikkert i Web3. Vi er sikre på, at denne præstation vil bane vejen for, at andre spil kan deltage i Ledger Live.”

sagde grundlæggeren og administrerende direktør for Cometh, Jerome de Tychey.

Personer, der ønsker at spille Cometh Battle, skal skifte til deres Polygon-konti i Ledger Live-appen. Derefter kan brugere finde spillet i Discover-sektionen af ​​appen.

Det er værd at bemærke, at Ledger efter sigende planer at introducere flere blockchain-spil til sin Live-app. Derudover vil virksomheden integrere nye krypto- og NFT-tjenester.

🔥 Anbefalede:  Samsung Galaxy Z Flip 4 kunne se en stigning i batteristørrelsen

Virksomheden har for nylig indført flere NFT-støttede initiativer. Tidligere på måneden gik Ledger sammen med det blå-chip NFT-projekt World of Women for at frigive en quest rettet mod WoW-indehavere. Deltagere, der gennemfører quizzen, har en chance for at vinde en af ​​de 1.200 Ledger Nano S Plus-enheder med design af Yam Karkai.

I december 2022 lancerede Ledger en ny hardware wallet-model, “Ledger Stax”. Enheden koster €279 og vil være tilgængelig til køb i første kvartal af 2023.

Læs mere om Ledger: