Latinamerikanske lande rangerer som “de mest entusiastiske” for Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Latinamerikanske lande rangerer som “de mest entusiastiske” for Metaverse

EN undersøgelse udført for World Economic Forum (WEF) viser, at Metaverse har mere positive synspunkter i udviklingslande sammenlignet med vestlige nationer. Markedsundersøgelsesfirmaet Ipsos undersøgte WEF, og mere specifikt viste resultaterne, at latinamerikanske lande er blandt de mest begejstrede for Metaverse og dets potentiale.

Undersøgelsen havde to puljer på 1.000 og 500 voksne i 29 forskellige lande. Ud af alle disse 29 lande havde Chile, Argentina, Colombia, Brasilien og Peru et mere optimistisk syn på Metaverse end resten af ​​de undersøgte lande. Peru rangeret højest i Latinamerika – 74% af de voksne var positive over for fremtiden for Metaverse. Kineserne var dog de første i undersøgelsen, 78% har positive følelser over for den virtuelle verden.

Andre indsigter fra undersøgelsen inkluderer nytten og funktionerne, som Metaverse bringer. Undersøgelsen fastslog de mest gavnlige og livsændrende Metaverse-applikationer i løbet af de næste ti år. Virtuel læring og VR-underholdning rangerede højest med henholdsvis 66 % og 64 %, efterfulgt af virtuelt arbejde (62 %) og virtuelt spil (60 %). Handel med digitale aktiver og virtuel turisme var de sidste med 52 % og 48 %.

Denne måned viste en anden undersøgelse foretaget af Axios, at en tredjedel af amerikanerne er mere bange for Metaverse end begejstrede, mens 58% svarede “ingen af ​​delene”, og kun 7% sagde, at de var “spændte.”

Et stigende antal virksomheder, brands og kunstnere går ind i Metaverse for at udvide deres forretninger. Den snart forventede industri på 13 billioner dollars (ifølge CitiBank) bliver ved med at udforske måder at tiltrække flere enheder til den virtuelle verden. For nu ser den generelle mening ud til at være meget geografisk segmenteret.

🔥 Anbefalede:  10 bedste kortsigtede investeringer lige nu

Læs relaterede indlæg: