Lacoste filer fem Web3-relaterede varemærker for sin Champs-Elysees linje

Følgende artikel hjælper dig med: Lacoste filer fem Web3-relaterede varemærker for sin Champs-Elysees linje

Det franske luksussportstøjs- og livsstilsmærke Lacoste har indgivet fem web3-relaterede varemærker for “Champs-Elysees”, virksomhedens smykke-, bagage- og beklædningslinje.

Virksomheden har indgivet varemærkerne til United States Patent and Trademark Office (USPTO), som deles af varemærkeadvokaten Michael Kondoudis på hans Twitter. Ifølge Kondoudis hævder Lacoste planer for NFT-støttede virtuelle varer, der kan downloades, såsom briller, smykker, ure, bagage, tøj, sportsudstyr, legetøj og sengetøj.

Mærket planlægger at skabe NFT-kunstværker og udvikle computersoftware til cryptocurrency-transaktioner. Derudover dækker et af varemærkerne udvekslingstjenester til køb og salg af NFT’er.

Mere end det, vil virksomheden frigive virtual reality-spilsoftware og elektronisk spilsoftware. Så mærkets fans vil måske snart være i stand til at spille modeinspirerede computersportsspil med avatar-kjoler med Champs-Elysees’ tennisnederdele. Mærket vil også levere ejendoms- og ejendomsadministrationstjenester i metaversen.

Mere end det planlægger Lacoste at åbne fysiske og online butikstjenester med virtuelle varer.

Mike Kondoudis

Dette er ikke Lacostes første skridt ind i web3. I juni 2022 udgav brandet et NFT-projekt kaldet “Undw3”, som gav indehavere adgang til Lacoste DAO og brandets eksklusive udgivelser. I november 2022 lancerede virksomheden en metavers shoppingoplevelse i samarbejde med den modefokuserede NFT-platform Arianee. Modeelskere kunne besøge den virtuelle Lacoste-butik og opdage dens tre krokodille-tema-værelser.

Lacoste er blot et af de mange mode- og skønhedsmærker, der kan se nærmere på metaverse og NFT’er og registrere varemærker.

  • Tidligere i år ansøgte luksusmode og skønhed Yves Saint Laurent om NFT- og metaverse-varemærker, da den planlægger at frigive virtuelle skønheds-, krops-, hudpleje- og hårplejeprodukter og kunstværker støttet af NFT’er. Tokens vil blive brugt som et middel til autentificering af YSL-produktet.
  • Det ikoniske fodtøjs- og tøjmærke Dr. Martens, der er kendt for sine læderstøvler, indgav en metavers varemærkeansøgning med planer om at skabe VR-modeller og downloadede virtuelle genstande i december 2022. Det planlægger også at ramme metaverset med sine skocremer, punge, tasker, tegnebøger, rejsetasker og andet Dr. Martens-tøj.
  • Den schweiziske urmager Rolex indgav også krypto-, metaverse- og NFT-varemærkeansøgninger i november 2022. Virksomheden planlægger at udvikle computersoftware, der kan downloades til blockchain-teknologi, som kan fungere som en digital tegnebog og indeholde virtuelle objekter, NFT’er og andre digitale samleobjekter.
🔥 Anbefalede:  Se ikke denne YouTube-video, hvis du har en Pixel 7

Læs relaterede indlæg: