Kunstneren Vinnie Hager er indstillet til at præge NFT’er via Instagram

Følgende artikel hjælper dig med: Kunstneren Vinnie Hager er indstillet til at præge NFT’er via Instagram

Kunstneren Vinnie Hager er sat til at præge en af ​​de første NFT’er via Instagram. Skaberen har delt nyheden i en Twitter stolpe.

Vinnie er blandt de udvalgte USA-baserede kunstnere, der tester de nye Instagram NFT-funktioner. Den 21. november kl. 14 EST udgiver Hager 25 udgaver af sit kunstværk kaldet “Lollygagging”. Kunstværkerne vil blive præget på Polygon og vil kunne handles på tværs af forskellige markedspladser.

Vinnie Hager

En Lollygagging NFT koster 249,99 USD. Brugere, der ønsker at købe en af ​​disse NFT’er, skal forbinde deres tegnebøger til Instagram. Men indtil videre er der ingen information om muligheden for betalinger i kryptovaluta; platformen vil acceptere kreditkort.

“Min kreative proces fortsætter med at udvikle sig og ændre sig i takt med hvert eneste kunstneriske medie, jeg eksperimenterer med. At skabe kunstværker digitalt har været på forkant med min kunstpraksis i de sidste to år, og dette værk er den næste forlængelse af denne proces.”

siger Vinnie Hager.

Meta begyndte at teste funktioner til digitale samleobjekter på USA-baserede Instagram-brugere i maj i år. Initiativet blev lanceret i partnerskab med Polygon og Flow blockchains og blev senere udvidet til Ethereum. For det første integrerede teknologigiganten NFT-understøttelse, som giver brugerne mulighed for at dele deres digitale samleobjekter på sociale medier. Det første NFT Instagram-opslag blev lavet den 11. maj.

Efter dette udvalgte virksomheden en lille gruppe af USA-baserede skabere til at teste prægningsfunktionen. Testene tog fart tidligere på måneden. Blandt de udvalgte kunstnere, der deltager i initiativet, er Diana Sinclair, Sara Baumann, Refik Anadol, Danny Casale, Dave Krugman, Eric Rubens, Amber Vittoria, Jason Seife og Olive Allen.

🔥 Anbefalede:  Lead (Ex-Lead School) - Succeshistorie om Indiens No 1 School Edtech Platform!