Kunstneren Johnathan Schultz udlodder ægte diamanter i free-mint NFT-projektet GemSet

Følgende artikel hjælper dig med: Kunstneren Johnathan Schultz udlodder ægte diamanter i free-mint NFT-projektet GemSet

gemset gemesis nft schultz

Den fremtrædende sydafrikanske kunstner Johnathan Schultz er debuterer med en luksuriøs NFT-kunstsamling, Gemesis, som er gratis at præge og belønner indehavere med diamanter. NFT-projektet kaldet GemSet fokuserer på at give til Web3-fællesskabet og fremvise enestående kunst, der lever i den fysiske form såvel som den digitale.

Som indehaver af Gemesis NFT’er vil du ikke modtage kedelige varer, såsom en sort hættetrøje med et logo eller en snapback-hætte, men snarere en håndplukket, vejet og afmålt ædelsten. Diamanterne er direkte knyttet til og inspireret af kunstværket i NFT-kollektionen.

Schultz’ kunstinspiration kommer fra ædle metaller og sten, som han inkorporerer i sit daglige arbejde. Et af hans signaturværker er Diamond Fingerprint, som er lavet af mere end 9.000 diamanter og er det største diamantkunstværk i verden.

Schultz har diskuteret sin kunst såvel som det nye NFT-projekt med Metaverse Post.

diamant nftDiamant fingeraftryk. Kilde: thejohnathanschultz.com

“Jeg vovede mig ud i diamanter og derefter guld, og jeg lærte mig selv at arbejde med materialerne, fra at forfine dem til at lave smykker, manipulere det faktiske materiale til forskellige farver og prøve at eksperimentere og lære materialerne at kende lige så meget som jeg kunne,” sagde Schultz.

For nylig har kunstneren udforsket et andet medie uden for den traditionelle kunstsans – NFT’er – og nye anvendelser af ædle materialer. Schultz begyndte at udvikle ideen om luksus NFT’er og bringe sin kunst til NFT’ernes verden. De digitale samleobjekter leverer også nostalgiske træk: fra poolnudler til vandballoner, røde og gyldne flag og meget mere. Schultz siger: “Gem repræsenterer dig som individ.”

gemset gemesis schultz nftFra Gemesis NFT kollektion

Da Schultz begyndte sin Web3-rejse, gennem forsøg og fejl, mødte Schultz Lou Cesario fra NFT-platformen Vault 721.

“Vi ønsker, at det her skal være noget, der bidrager til det større Web3-rum, og det er primært grunden til, at vi er flyttet ind i det frie mynte-territorium. Men i betragtning af de nuværende markedsforhold og det kaos, som vi har været vidne til i løbet af de sidste par uger, er det lidt skræmmende på grund af markedets mangel på likviditet. Heldigvis har vi et meget stærkt fællesskab,” bemærkede Cesario.

🔥 Anbefalede:  10 fejlsikre annonceautomatiseringsstrategier [CTR Boost Guaranteed]

Gemesis og GemSet NFT samlinger

Gemesis er debutsamlingen på 2.500 NFT’er, der lanceres den 10. december. Hvert samleobjekt kommer med en indløselig diamant, som indehavere kan gøre krav på ved at satse deres NFT.

gemesis nft

Der er tre forskellige hvidlisteniveauer: Gemlist (én mint, ikke garanteret), True Gem (to mints garanteret) og Precious Gem (tre mints garanteret). Ønskemøntere kan forhøre sig om pladserne i Discord eller Twitter.

Projektets skabere identificerer, hvem der falder ind på hvilken liste, afhængigt af deres baggrundshistorie. For eksempel Web3 alfa-grupper og -fællesskaber (Moonbirds og Doodles, blandt andre), såvel som den gennemsnitlige NFT-entusiast eller nybegynder i rummet.

“Vi vil have, at bare den gennemsnitlige degen skal være i stand til at argumentere og forklare deres sag for os. Vi vil have folk, der har været vidne til og er blevet påvirket af bjørnemarkedet, sammenbruddet af FTX, og at have deres yndlingsinfluencer til at give dem et projekt, der går til NUL. Vi vil udgive en ansøgning for enkeltpersoner, hvor de kan forklare: “Det er den, jeg er, jeg har været i dette rum så længe, ​​det er nogle af de projekter, jeg har investeret i, deltaget i , eller indsamlet.” Hvis du tabte en masse penge og FTX, ville det være noget, som vi meget overvejer for at tilføje dig til en hvidliste med højere niveauer,” forklarede Cesario.

Han bekræftede, at de ikke planlægger at opdele NFT’erne mellem influencers med 100.000 følgere, men snarere søger folk, der forstår visionen, forstår fortællingen og ønsker at fortsætte med at bidrage til ikke kun fællesskabet, men det større Web3-rum, der berører andre værktøjer bortset fra diamantkomponenten.

🔥 Anbefalede:  10 Netflix-hacks, du ville ønske var ægte

“Kort efter den gratis mynte vil vi lancere indsatsplatformen, hvor folk kan deponere deres NFT’er og begynde at akkumulere et værktøjstoken, som vi kalder $FRVR-tokenet. Dette er et værktøjstoken, der kun vil have værdi i Gem Ecosystem. I slutningen af ​​hver indsatsperiode vil indehaverne kunne gøre krav på deres Forever-token, og så vil vi også have en belønningspulje. Dette inkluderer Jonathans fysiske brikker såvel som andre fordele, som vi vil annoncere senere,” sagde Cesario.

Schultz har skabt flere fysiske kunstværker, der inkorporerer funktioner, der er specifikke for GemSet-samlingen. For eksempel 23-karat forgyldte hatte, journaler og andre fysiske genstande, som han håndlavede og vil give tilbage til samfundet for at samle Forever-tokenet.

Gemesis NFT-indehavere vil også blive tildelt en gratis mynte af den anden samling på 10.000 dele med titlen GemSet, som falder kort efter, at indsatsperioden er afsluttet, og alle har gjort krav på deres diamanter.

Johnathan Schultz har håndtegnet alle kunstværkerne til begge samlinger. Kunsten er 100 % original og ikke outsourcet.

Produktionen af ​​diamanten og andre GemSet-værktøjer

NFT-indehaverne vil også få VIP-adgang til enhver af de IRL-begivenheder, som GemSet er vært for. Johnathan Schultz er en veletableret kunstner, som fremviser sit arbejde i topkunstgallerier rundt om i verden, og som nu deltager i både Art Miami og Art Basel i Miami i denne uge (1.-3. december). Han planlægger at være vært for begivenheder i sit atelier i Las Vegas og i sit kunstgalleri i Miami. Derudover sponsorerer GemSet Web3 prisuddelingen, Crypties Awards.

ædelstenFra Gemesis NFT kollektion

“Art Basel vil være et godt springpunkt for os. Der vil være en cocktailreception i begyndelsen af ​​arrangementet. Efter receptionen er der VIP-middag for omkring 200 personer. Når disse personer går fra cocktailreceptionen til middagen og sidder ved deres borddækning, vil diamanten være der foran dem. Vi leder op i mønten, og vi får så meget eksponering for de mennesker, som vi ønsker at være foran som muligt,” sagde Cesario.

🔥 Anbefalede:  Sådan udnytter du Amazon Facebook-annoncer til at skabe mere salg på Amazon

Schultz har gået den ekstra mil, i det væsentlige målt, vejet, mærket og dokumenteret hver enkelt diamant og lagt dem i en forseglet konvolut med et klistermærke, der angiver snit, karat, farve og klarhed af hver diamant.

”Det, man ser med mange NFT-kollektioner, er, at når der er en fysisk skadekomponent, så går man hen og gør krav på den fysiske del, og så får man den først seks til otte måneder efter, at man har bestilt den. Som et resultat ønsker vi at sikre, at indehavere modtager, hvad de forventer, rettidigt,” sagde kunstneren.

Hver eneste diamant blev testet tre gange med en diamanttester, og processen blev filmet på kamera. Diamanterne blev indkøbt lokalt og etisk i USA, hvor GemSet-teamet har en compliance officer, der foretog kend-din-klient-kontrollen.

johnathan schultz gemsetForseglede diamanter i kuverter

GemSet drejer til en gratis mynte for at styrke Web3 og inspirere NFT-fællesskabet.

“Diamanterne fungerer som en bonusstimulus, fordi det i vores øjne er vores måde at give tilbage på. Vi vil have ægte mennesker, der bidrager til Web3-rummet; vi ønsker, at det skal lykkes. Hvilken bedre måde at starte det på end allerede at give tilbage?” sagde Schultz.

Hele kryptoindustrien, med folk som FTX, har været i opløsning. GemSet-skabere indleder en af ​​disse muligheder for at give tilbage til fællesskabet og hjælpe med at genopbygge Web3-rummet uden at bede om noget til gengæld.

Relaterede indlæg: