Kunstneren Jenny Holzer auktionerer NFT for at støtte sundhedsgrupper efter Roe vs. Wade er væltet

Følgende artikel hjælper dig med: Kunstneren Jenny Holzer auktionerer NFT for at støtte sundhedsgrupper efter Roe vs. Wade er væltet

I hælene på den amerikanske højesterets omstødelse i går af Roe vs. Wade, en beslutning, der fjernede føderal beskyttelse af en kvindes ret til abort, kunstner Jenny Holzer skabte en NFT, hun i dag auktionerer over et tweet fra ACLU-medarbejderen Gillian Branstetter at støtte flere sundhedsgrupper.

Branstetters tweet var et skærmbillede af et “Tucker Carlson Tonight” Chyron den 11. maj 2021, hvori det sagde: “AT TAGE ET INFORMERET VALG ANGÅENDE DIN EGEN KROP BØR IKKE VÆRE KONTROVERSIELT.” Branstetter kommenterede, at “Dette er noget i retning af en Jenny Holzer rate.”

“Chyronen var beregnet til at blive læst som en anti-vaccine-udtalelse, men ordene kunne være en pro-choice-erklæring,” sagde Jenny Holzer Studio. “Udtalen mindede om Jenny Holzers sandheder, såsom MAGTMIDSBRUG KOMMER SOM INGEN OVERRASKELSE, og måske mest passende, LYT, NÅR DIN KROP TALER. Truismerne, præsenteret som gadeplakater og derefter på elektroniske skilte, T-shirts, stenbænke og mange andre medier, fungerer som chyrons: de er direkte, eftertrykkelige, selvvigtige og fulde af modsætninger. Truismer taler om det moderne livs angst, humor, banalitet, tragedie og hastende karakter. Mediestrateg Gillian Branstetter var hurtig til at fange og indkapsle lighederne mellem Carlsons chyron og Holzers Truisms. Kropslig autonomi og selvbestemmelse kan være fyldt med, men privatliv og sundhed er søjler i kvinders reproduktive rettighedsbevægelse; kampen om dem resulterede i etableringen af ​​beskyttelse ud over valg.”

Dette værk blev auktioneret som en NFT på Fundament den 25. juni.

Holzer Studio anbefalede at støtte organisationer som f.eks Planlagt forældreskab, Center for Reproduktive Rettigheder og PAI.

🔥 Anbefalede:  Geenee AR-startup frigiver metaverse-spillet "NFT All Stars", der kan spilles med udvalgte NFT-avatarer
Kunstneren Jenny Holzer auktionerer NFT for at støtte sundhedsgrupper efter Roe vs. Wade er væltet

Læs relaterede indlæg: