Kunstner Johanna Robinson taber 170 “ønske”-mønter som NFT’er med NYC-udstilling

Følgende artikel hjælper dig med: Kunstner Johanna Robinson taber 170 “ønske”-mønter som NFT’er med NYC-udstilling

Mange kunstnere forsøger sig med NFT’er med stjerner i øjnene – inspireret af succeshistorier som Beeple og det franske kunstkollektiv, Obvious. Brooklyn-baseret Johanna Robinson indkapsler det måbende håb med hendes egen genesis drop på 170 NFT’er i forbindelse med “Ønskeopfyldelse,” hendes seneste soloshow kl Hesse Flatow i Chelsea, New York City,

“Ønskeopfyldelse” NFT stadig. Høflighed af kunstneren.

Robinsons malerier viser ønskebrønde og fontæner, der hovedsagelig er skabt i olie og ostelærred på lærred – nogle stammer fra antropologi, andre fremtryllet fra imaginære riger. Et vandelement med titlen “Fountain (Animate Structure)” er bygget af et nøgent menneske med hænder og fødder på fire flydende ænder, skildpadder stablet på ryggen med et glas vand anbragt usikkert ovenpå. Andre, som “Wishing Well (Migration)” kunne nemt bo i din lokale offentlige park.

To malerier til visning på “Ønskeopfyldelse.” Foto af Vittoria Benzine.

“Af interesse for Robinson er dette teleologisk spørgsmål, der opstår mellem ønske og opfyldelse af ønsker, årsagerne og målene, som ligesom de lukkede kredsløb af brønde og fontæner fordobles på hinanden i kontinuerlige feedback-loops,” står der i showets pressemeddelelse.

Folk troede engang, at det gav et godt helbred at kaste en mønt i et springvand eller en brønd. Som udgivelsen bemærker, “kan opfattede medicinske kræfter have været resultatet af selve mønterne, hvis rensende kemiske egenskaber gjorde vand sikrere at drikke.”

Robinsons 170 NFT’er skildrer hver eneste mønt, der kastes i brøndene på tværs af hendes soloshow, fanget med en makrolinse fastgjort til kunstnerens telefon og derefter animeret, så vandet bølger, lyset blinker blidt, og selve mønterne spinder. De fleste NFT’er har kun én mønt, men der er et sjældent par klynger på tilbud.

🔥 Anbefalede:  Vayner3 samarbejder med Whisky Brand Crown Royal for at frigive en Gamified NFT-oplevelse
“Ønskeopfyldelse” NFT stadig. Høflighed af kunstneren.

“Tænk på det som hvad du end kan øse op med den ene hånd, mens du dypper det i springvandet,” sagde Robinson. “Mange af mønterne ligner abstrakte mærker, når de tages ud af kontekst fra hele maleriet – det har været meget sjovt at lege med den måde, de ser så tæt på.”

Den eneste måde at få fingrene i en af ​​disse heldige talismaner er at besøge udstillingen, mens den kan ses til og med den 24. juni og tilføje din e-mail til en nummereret linje på tilmeldingslisten – hver enkelt er knyttet til en anden NFT, endnu ikke afsløret. “Det var vigtigt for mig, at NFT’er kun er tilgængelige for dem, der fysisk kommer til galleriet, fordi det er som at række ind i et egentligt springvand og tage en mønt,” sagde Robinson. Fra denne uge er der omkring 90 NFT’er tilbage.

“Jeg har ikke et lykketal,” sagde Robinson. “men det var interessant at se mange mennesker tilmelde sig en bestemt nummereret linje på tilmeldingsarket, så jeg har en fornemmelse af, at mange mennesker gør!” Hun vil sende hver modtager instruktioner om at konfigurere deres digitale tegnebog, før “Ønskeopfyldelse” lukker, så hun kan overføre kunstværkerne – ved en fejltagelse ombord på Hesse Flatows mere traditionelle kunder til fremtidige drops.

“Fountain (Animate Structure” af Johanna Robinson. Foto af Vittoria Benzine.

Hun præger hvert værk på Palm blockchain gennem Portion.io. “Jeg valgte denne platform, fordi den er 99% mere energieffektiv end Ethereum, som er den mest almindelige blockchain for NFT’er,” sagde Robinson. Det “betyder også, at prægning af en NFT ikke er uoverkommelig – der er ingen grund til at betale for store mængder energiforbrug.”

🔥 Anbefalede:  3 måder at booste dit brand med personlig forsendelse

Inspiration til denne tilblivelse udspringer af pandemien, da Robinson blev ven med aktivister og arrangører. “Jeg var så inspireret af de gensidige hjælpenetværk, at jeg så folk omkring mig oprette, da ulighed i rigdom blev et stort samtaleemne,” sagde kunstneren. “Selvom det kan være et langskud, at min får nogen værdi, ville jeg bruge denne mulighed til at sprede en selvfremstillet valuta gratis til dem omkring mig.”

Robinsons arbejde er som exonemos NADA-udstillingsvindue i den forstand, at begge beviser at parre nye mediers evner med velplaceret psykologisk opblomstring, engagerer seerne mere effektivt end al flash i verden. “Jeg forventer, at maleri forbliver i kernen af ​​min praksis, fordi jeg finder det den mest direkte vej til at skabe og forestille sig nye verdener,” sagde Robinson, “men hvis andre elementer kan forbedre dette, hvorfor så ikke bruge dem?”

“Ønskeopfyldelse” NFT stadig. Høflighed af kunstneren.

“Jeg har komponeret lydstykker, der passer til specifikke malerier,” fortsatte hun. “Jeg har eksperimenteret med at projicere levende billeder på malerier, men aldrig endt med et resultat, jeg virkelig kunne lide. NFT’erne tillader begge ting at ske på én gang – de endelige NFT’er vil have en lydkomponent, og jeg kan også skabe bevægelse i dem.”

Robinson vil blive ved med at eksperimentere med nye værktøjer til at presse sit håndværk, efterhånden som de bliver gjort tilgængelige – hun er endda ved at forberede sig på at skabe et maleri, som seerne kan gå rundt og udforske i virtual reality med et Oculus-headset. For nu kan du dog se “Ønskeopfyldelse”, hvis du kan, og sæt dit navn på listen. Tør at drømme, at efterlade stjernerne i dine øjne.

🔥 Anbefalede:  Hold øje med disse 6 svindelnumre på Discord

Læs relaterede indlæg: