Kunstig intelligens og flyrejser

Følgende artikel hjælper dig med: Kunstig intelligens og flyrejser

Introduktion: Kunstig intelligens og flyrejser.

Kunstig intelligens og flyrejser: Flyrejser kan have været begrænset for de fleste mennesker siden starten af ​​coronavirus-pandemien. Men det betyder ikke, at branchen har stået stille. Tværtimod transformerer kunstig intelligens (AI) en lang række områder inden for sektoren.

AI og flyrejser bliver tættere forbundet for hver dag, hvor AI forstyrrer og forbedrer traditionelle operationer. Fra kundeinteraktion under bookingprocessen til intelligent lastning af fly, autonom flyvning og forudsigelig vedligeholdelse sætter teknologien sit præg på flyrejser. Her er et nærmere kig på de ændringer, der sker i branchen lige nu.

Kunstig intelligenss rolle i transport.

AI og bookinger

Kunstig intelligens understøtter flyrejsereservationer på forskellige måder, herunder at tilbyde assistance under bookingprocessen og fastsætte en pris.

Fra et kundevendt perspektiv kan værktøjer som chatbots være den mest synlige form for kunstig intelligens under bookingprocessen. Mens de fleste flyselskabers kunder i 2022 vil være vant til at booke rejser online, har pandemien tilføjet komplikationer og yderligere krav. Selvom mange lande åbner deres grænser, ændres kravene til indrejse og rejse regelmæssigt.

Kunstig intelligenss rolle i betalingsteknologi.

At holde styr på disse ændringer kan være krævende for kunderne. Samtidig er det sjældent effektivt for et flyselskab at have utallige kundeservicemedarbejdere til at svare på gentagne spørgsmål. Det er her AI kommer til sin ret. Chatbots kan lette presset på flypersonalet og skabe en bedre kundeoplevelse.

Bag kulisserne giver AI flyselskaberne mulighed for at drage fordel af dynamiske priser. Moden teknologi kan gennemgå, hvilke priser kunderne var villige til at betale for en bestemt flyvning og justere det afhængigt af sædetilgængelighed, for eksempel.

AI og arbejdets fremtid

AI og Loading Planes

Forudsigende kunstig intelligens-software giver flyselskaberne mulighed for at planlægge, hvor meget bagage de kan forvente på en bestemt flyvning. For eksempel vil et fly, der ofte bruges af forretningsrejsende, der rejser om morgenen og returnerer om eftermiddagen, kræve mindre lastning end et feriecharter.

Med relativt basale data kan AI præcist forudsige mængden af ​​tid og indsats, der kræves for at indlæse et fly. Desuden er læsning af et fly en ret gentagen proces. Denne type processer egner sig til automatisering.

🔥 Anbefalede:  Twitter lancerer $8 månedligt abonnement med blåt flueben

Overvej dette: Så snart en kundes bagage er blevet mærket, kan den komme til flyet. Stregkodescannere placeret ved siden af ​​transportbånd sikrer, at kufferter og tasker føres korrekt. Medarbejdere i lufthavne eller flyselskaber kan bruge deres tid på at koncentrere sig om andre aspekter af deres job.

AI og rumudforskning

AI og ruteplanlægning

Optimering af flyruter har en direkte indflydelse på den kundeoplevelse et flyselskab kan levere. At ankomme til tiden og tilbyde mere konkurrencedygtige priser gennem lavere driftsomkostninger er afhængig af intelligent ruteplanlægning.

AI kan hjælpe ved at analysere en række data og foreslå den mest gunstige rute for en given flyvning. Potentielle kriterier omfatter forventede vejrforhold eller trængsel omkring større lufthavne. Kombinationen af ​​kunstig intelligens med maskinlæringsfunktioner gør det muligt for teknologien at drage sine egne konklusioner. Med tiden vil forudsigelserne om ruteplanlægning blive mere nøjagtige og resultere i færre forsinkelser, reduceret brændstofforbrug og en samlet forbedret kundeoplevelse.

AI og autonom flyvning

Er det sandsynligt, at fly snart vil lette uden en pilot? Ikke endnu, lyder svaret på det spørgsmål. Imidlertid, sikker autonom flyvning drevet af kunstig intelligens er ikke længere science fiction. Flere teknologistartups udvikler ubemandede luftbårne køretøjer.

Samtidig arbejder verdens førende flyproducenter, Airbus og Boeing, på at integrere kunstig intelligens i deres procedurer. Airbus’ ATTOL-projekt bruger billedgenkendelse til at fuldføre fuldautomatiske synsbaserede starter. De fleste læsere vil være bekendt med teknologiens grundlag. Hver gang vi identificerer os selv online som et menneske og vælger alle billeder, der viser et bestemt objekt, bidrager vi til forbedringen af ​​billedgenkendelsessoftware.

Boeing bruger kunstig intelligens i sin forsvarsafdeling, Phantom Works. Ingeniører arbejder på at “lære” ubemandede fly, hvordan man deler data og fungerer som et team. Eksperimenter i 2020 lykkedes med at kombinere kapaciteterne fra fem fly. Virksomheden planlægger også at anvende erfaringerne til sin civile teknologi.

🔥 Anbefalede:  Den ultimative guide til at starte onlineforretning hjemmefra

Hvordan AI driver en fremtid med autonom krigsførelse

AI og brændstofbesparelser

Brændstofomkostningsregnskab for cirka 10 % af et flyselskabs omkostninger. Derudover er luftfart ofte blevet beskyldt for at være en væsentlig bidragyder til CO2-udledning på verdensplan.

AI kan hjælpe i branchens søgen efter at løse både miljømæssige og økonomiske bekymringer. Kunstig intelligens-baserede algoritmer kan analysere en utrolig mængde data, der relaterer brændstofforbrug til flytype og lastning, højder og vejrforhold.

Baseret på disse analyser er AI så i stand til at bestemme den optimale mængde brændstof, der skal til, for at en flyvning er så sikker og effektiv som muligt. Fordelene starter lige på jorden i lufthavnen, hvor flyselskabets personale kan optimere den tid, der kræves til tankning.

Brændstofbesparelser kan så videregives til flyselskabets kunder gennem flyselskabets prisstrategi.

Smart Farming ved hjælp af AI og IoT

AI og forudsigelig vedligeholdelse.

Bortset fra brændstofomkostninger er vedligeholdelse af fly en anden vigtig faktor i flyselskabernes rentable drift. Det vurderer brancheeksperter 30 % af flyforsinkelser er forårsaget af uplanlagt vedligeholdelse.

Brug af intelligent teknologi kan hjælpe med at minimere disse forsinkelser og omkostningerne forbundet med dem. I stedet for at reparere et fly, når noget er fejlet uventet, er målet at genkende fejlen, før den forårsager større problemer. På det tidspunkt kan vedligeholdelse planlægges, mens et andet fly fylder pladsen.

Forudsigende vedligeholdelse baseret på kunstig intelligens ville se flyvemaskiner udstyret med “sundhedsovervågningssensorer.” Disse sensorer sender meddelelser og opdateringer til teknikere, så de kan opdage problemer tidligt og planlægge vedligeholdelse uden forsinkelser og afbrydelser.

Hvad er smarte byer?

AI og Better Aircraft

Den største fordel AI har i forhold til menneskelig intelligens er dens evne til at analysere flere data på kortere tid. Når det kommer til at designe og bygge bedre fly, kan kunstig intelligens finde passende løsninger fra en række muligheder hurtigere end mennesker kan.

Dataanalyse og maskinlæring gør det muligt for AI-baseret software at reducere den tid, der er nødvendig for at løse specifikke problemer. Derudover kan computere se mulige svar på designspørgsmål, som mennesker ikke har overvejet endnu.

🔥 Anbefalede:  Hvad er GPT-4, og hvordan vil fremskridt inden for kunstig intelligens hjælpe din virksomhed?

Altings internet – Vores forhold til internettet

AI og flydesign

Kunstig intelligens er måske endnu ikke ved at designe hele fly, men teknologien er måske ikke så langt væk fra det punkt, som vi tror. AI står allerede bag nogle af de seneste design til kabine skillevægge i passagerfly. De resulterende skillevægge er både lettere og stærkere.

Computeren vil langsomt erstatte designeres arbejde. I den nuværende tilstand hjælper det designere med at finde en passende løsning hurtigere ved at vælge muligheder, der opfylder kravene til en specifik del. I stedet for at vente på at blive inspireret får designere flere mulige løsninger på deres problem, som de kan udvikle videre.

AI giver også designere mulighed for at forudsige, hvordan forskellige materialevalg ville påvirke udseendet og funktionaliteten af ​​deres design. Disse forudsigelser er en fremragende tidsbesparende.

Til sidst vil AI overtage designet af flyvemaskiner og gøre det meget effektivt.

AI og fremtidens våben

Konklusion: Kunstig intelligens og flyrejser

Mens autonom flyvning forbliver et emne for fremtiden, har kunstig intelligens en indvirkning på flyrejser og luftfart. At lette bookinger og justere priserne dynamisk er to af de områder, hvor flyselskaberne kan drage fordel af det.

Landbrugsrobotter.

AI har også potentialet til at generere betydelige omkostningsbesparelser for flyselskaber gennem øget brændstofeffektivitet og minimeret uplanlagt vedligeholdelse. Efter flere hårde år for industrien vil kunstig intelligens-teknologi være medvirkende til at hjælpe flyrejser med at komme tilbage.