KuCoins Twitter-håndtag kompromitteret | Metaverse Post

Følgende artikel hjælper dig med: KuCoins Twitter-håndtag kompromitteret | Metaverse Post

KuCoins Twitter-håndtag kompromitteret

Cryptocurrency exchange KuCoin har delt, at dens Twitter var kompromitteret. Børsens sociale medieplatform var i hackerens hænder i cirka 45 minutter fra midnat den 24. april.

I denne periode postede angriberen falsk aktivitet, der førte til, at flere brugere mistede aktiver. Virksomheden har identificeret 22 transaktioner i forbindelse med hændelsen. Flere af disse omfattede Ethereum og Bitcoin. Ifølge virksomhedens beregninger er der gået 22.628 USDT tabt. Organisationen er i øjeblikket ved at undersøge og blokere mistænkelige adresser.

I et Twitter-indlæg lovede platformen sine brugere at implementere sikkerhedsforanstaltninger ud over den eksisterende to-faktor-godkendelse. KuCoin delte også, at det fuldt ud vil refundere brugere for verificerede tab af aktiver, der er opstået på grund af brud på sociale medier.

KuCoins Twitter-håndtag kompromitteret

Ifølge bekendtgørelse, kun KuCoins Twitter blev kompromitteret. Andre platforme og sociale mediekonti relateret til udvekslingen er angiveligt sikre at bruge.

“Vi handlede øjeblikkeligt for at få kontrol over kontoen fra den officielle Twitter-support efter hændelsen indtraf. Vi vil forsikre dig om, at dine aktiver på KuCoin er sikre,” skrev børsen på en Twitter stolpe.

KuCoin er en Seychellerne-baseret centraliseret cryptocurrency-udveksling, der bruges af over ti millioner individer globalt. Platformen er blandt de syv mest brugte kryptobørser efter handelsvolumen.

I august 2022 lancerede KuCoin en NFT-børshandlede fondsplatform med det formål at forbedre likviditeten af ​​ikke-fungible token-aktiver.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  15+ Bedste Dancing Water Speakers 2023: Ifølge eksperter