KuCoin Canada anmeldelse 2023

Følgende artikel hjælper dig med: KuCoin Canada anmeldelse 2023

KuCoin er en populær kryptobørs, der er tilgængelig i mere end 200 lande, inklusive Canada. KuCoin-kryptolisten består af 500+ mønter, hvor KuCoin-gebyrer starter ved 0,1%.

KuCoin-udvekslingen pålægger ikke en obligatorisk KYC-bekræftelse, og du kan kun tilmelde dig med din e-mailadresse og handle anonymt.

Er KuCoin sikkert?

Denne KuCoin-gennemgang graver i KuCoin-gebyrer, topfunktioner, hvordan man køber på KuCoin med eller uden at gennemføre KuCoin KYC-verifikation og mere.

Hvad er KuCoin?

Baseret på Seychellerne er KuCoin den 5. største kryptobørs, der blev grundlagt i 2017 af Johnny Lyu og præsenterer sig selv som den største sociale handelsplatform designet til investorer af alle typer.

I øjeblikket er KuCoin-børsen tilgængelig i mere end 200 lande med en hurtigt voksende brugerbase på mere end 10 millioner krypto-investorer og 20+ globale fællesskaber.

Der er 500+ KuCoin-mønter noteret på platformen, og derfor er en af ​​de bedste kryptobørser til at handle top kryptovalutaer og opdage lidet kendte low-cap tokens, som måske ikke er noteret på andre børser.

KuCoins har også sit eget utility token, KuCoin Shares (KCS), som du kan købe og holde for at nyde nedsatte handelsgebyrer og optjene daglige bonusser.

Platformen tilbyder flere handelsgrænseflader til at rumme både nybegyndere og erfarne handlende og er tilgængelig via dens webbaserede grænseflade eller KuCoin-appen.

Når du har tilmeldt dig og gennemført KuCoin KYC, kan du finansiere din tegnebog via bankoverførsel, kreditkort, Apple Pay eller en af ​​de understøttede tredjepartsbetalingsmetoder og begynde at handle med det samme.

KuCoin-funktioner på et øjeblik

 • Et bredt udvalg af kryptovaluta: KuCoin understøtter 500+ kryptovalutaer.
 • Brugervenlig grænseflade: Det “Køb krypto”-grænsefladen understøtter hurtigkøb, P2P-handel og betalingsmuligheder fra tredjeparter, så brugere kan købe krypto med et enkelt klik.
 • Flere betalingsmetoder: Finansier din KuCoin-pung og køb krypto med bankoverførsel, kredit-/betalingskort, Apple Pay, SEPA og tredjepartsbetalingsmetoder, inklusive Banxa, Simplex og BTC Direct.
 • P2P handel: Køb krypto direkte fra andre brugere med over 20 betalingsmuligheder.
 • Avancerede handelsværktøjer: Få adgang til omfattende diagramværktøjer og avancerede ordretyper til at analysere og automatisere dine handler.
 • Marginhandel: Få adgang til gearing for at forstørre din fortjeneste.
 • Krypto-derivater: Få adgang til KuCoin kryptofutures og handel med op til 100x gearing.
 • KuCoin-leveraged tokens: Nyd gearing handel uden at skulle låne et lån eller bekymre dig om risikoen for likvidation.
 • KuCoin Tjen: Giver mulighed for at udlåne, investere og satse dine kryptomønter for at tjene passiv indkomst. Du kan også deltage i skybaseret minedrift eller KuCoin-puljen.
 • KuCoin Spotlight: Dette er KuCoin token-lanceringsplatformen, der giver dig tidlig adgang til nye tokens og kryptoprojekter.
 • KuCoin-gevinst: Foretag små investeringer for at vinde store overskud.
 • KuCoin-aktier: Køb og behold KuCoin-tokenet, KCS, for at reducere gebyrer og tjene belønninger.

Sådan køber du krypto på KuCoin

I modsætning til de fleste børser er KuCoins KYC-bekræftelse ikke obligatorisk, og du kan oprette en konto blot med din e-mailadresse og begynde at handle. Det er gode nyheder for brugere, der gerne vil være anonyme.

Der er dog en hage: ubekræftede brugere har kun adgang til grundlæggende funktioner og lavere udbetalingsgrænser på 2 BTC/24 timer.

🔥 Anbefalede:  Netflix hæver priserne for at finansiere mere originalt indhold

Så hvis du vil have adgang til avancerede funktioner, såsom P2P-handel, og nyde højere udbetalingsgrænser på op til 100 BTC/24 timer, skal du bekræfte din konto efter KuCoin KYC-kravene.

For at fuldføre KuCoin KYC-bekræftelsesprocessen skal du blot udfylde dine personlige oplysninger og uploade dit offentligt udstedte billed-id.

Bekræftelsesprocessen tager op til 5 dage, efter du har indsendt dine oplysninger.

Når din konto er oprettet, skal du indbetale penge i din KuCoin-pung og gennemse det brede udvalg af KuCoin-kryptomønter for at købe kryptovalutaer efter eget valg.

Du kan vælge at lade dine mønter sidde i børsens depotpung eller overføre og låse dem i en ekstern software- eller hardwarepung, hvor du har fuld kontrol over dine nøgler.

KuCoin Crypto List

KuCoin understøtter 500+ kryptovalutaer. Du finder næsten alle de populære kryptovalutaer opført på platformen.

Og hvis du elsker at handle med mindre kendte, low-cap krypto-tokens, der har potentialet til at blive den næste store ting i kryptoområdet, er KuCoin en god børs at tjekke.

Platformen viser mindre populære mønter, du måske ikke finder på andre børser, og giver dig tidlig adgang til nye kryptovalutaer i KuCoin Spotlight-sektionen.

KuCoin gebyrer

Du vil pådrage dig to typer gebyrer, når du handler på KuCoin-børsen, nemlig:

 • KuCoin handelsgebyrer
 • KuCoin ind-/udbetalingsgebyrer

KuCoin handelsgebyrer

KuCoin-gebyrer er nogle af de laveste i kryptoområdet. Platformen bruger en producent-taker-gebyrstruktur, og gebyrer er opdelt i 12 niveauer baseret på din KCS-beholdning og 30-dages handelsvolumen.

Spot trading maker-gebyrer starter ved 0,1 og falder til -0,005%, mens takergebyrer starter ved 0,1% og falder til 0,025%, efterhånden som dit handelsniveau stiger fra L1 til L12.

Hvis du betaler KuCoins gebyrer ved at bruge KuCoin token (KCS), får du 20 % rabat på handelsgebyrer.

Gebyrer er ret lave på Futures Trading-platformen, med producentgebyrer, der spænder fra 0,02 % til -0,015 %, og takstergebyrer fra 0,06 % til 0,03 % baseret på din KuCoin Shares-indsats og 30-dages handelsvolumen.

KuCoin ind-/udbetalingsgebyrer

KuCoin understøtter ikke fiat-udbetalinger. SEPA fiat-indskud er gratis, men du vil pådrage dig indbetalingsgebyrer med andre finansieringsmetoder.

Krypto-indskud er gratis, mens kryptoudbetalingsgebyrer varierer baseret på den kryptovaluta du ønsker at overføre.

For eksempel står KuCoin Bitcoin-udtrækningsgebyret på 0,0005 BTC, mens Ethereum-hævninger pålægges et gebyr på 0,00625 ETH.

Hvad er KuCoin-aktier?

En ting, der får KuCoin til at skille sig ud fra de fleste andre børser, er, at den tilbyder sit eget utility token, KuCoins Shares (KCS), et ERC-20 token, der bruges til at tilbyde nedsatte gebyrer og tjene en passiv indkomst på KuCoin-platformen.

Du får 20 % rabat på dine handelsgebyrer, hvis du betaler KuCoin-gebyrer med KCS-tokenet.

Du kan også satse dine KuCoin-aktier for at tjene en del af de handelsgebyrer, der genereres på platformen dagligt. Jo mere din KCS-indsats, jo mere tjener du.

KCS er også et omsætteligt digitalt aktiv på KuCoin og andre børser.

KuCoin-indsats

Udover KCS-indsats giver KuCoin dig mulighed for at satse andre kryptovalutaer og tjene passiv indkomst gennem KuCoin Earn-funktionen.

🔥 Anbefalede:  Diskuter Top 10 falske ID-websteder i 2023 – Opdateret

Topmønter, som du kan satse på KuCoin, inkluderer IDEA, USDT, BTC, DOT, ETH, XNL, ISP, HYDRA, XPRT og ZIL. APY’er varierer baseret på den kryptomønt, du har, og beholdningsperioden.

KuCoin-henvisningsprogram

KuCoin-henvisningsprogrammet giver dig mulighed for at tjene flere penge ved at invitere venner til at tilmelde sig og handle på KuCoin. Det er en fantastisk måde at tjene penge på, hvis du har et stort socialt følgere eller webstedstrafik.

Du skal blot ansøge om at blive en KuCoin-partner og dele din KuCoin-henvisningskode eller link med andre.

Du vil optjene 40 % tilbageslag på handelskommissionerne, der genereres af dine invitationers handelsaktiviteter og yderligere 5 %, hvis nogen af ​​dine henvisninger bliver en affiliate.

KuCoin fordele og ulemper

Fordele

 • Et bredt udvalg af kryptomønter.
 • Lave gebyrer, startende med 0,1 % og derunder.
 • En populær kryptobørs med en stærk brugerbase på 10M+ investorer på tværs af 200+ lande.
 • Grundlæggende og avancerede grænseflader til at rumme nybegyndere og erfarne handlende.
 • KuCoin-indsats for at tjene renter på dine kryptobeholdninger via KuCoin Earn.
 • Avancerede diagramværktøjer og ordretyper til at analysere og automatisere handler.
 • 24/7 kundeservice via online chat, KuCoin FAQ og fællesskabsforum.

Ulemper

 • Nye handlende kan finde platformen overvældende
 • Begrænsede uddannelsesressourcer til nybegyndere
 • Understøtter ikke fiat-udbetalinger

Er KuCoin sikkert?

KuCoin ser ud til at være en sikker børs, der gør sit bedste for at holde dine digitale aktiver sikre.

Selvom børsen blev hacket i september 2020, var KuCoins gennemsigtige med hvad der skete og tog hurtige skridt for at kompensere de berørte tegnebøger. Alle tab var fuldt dækket af forsikringen.

Top KuCoin sikkerhedsfunktioner inkluderer:

 • Et flertal af kryptoaktiver holdes offline i kølerum.
 • Samarbejder med OnChain Custodian, et firma, der sikkert opbevarer kryptoaktiver på børsen.
 • Lockton-forsikring for at beskytte din tegnebog mod cyberkriminalitet
 • Kører et Bug bounty-program for at opdage og rette systemsvagheder
 • Opfordrer brugerne til at konfigurere to-faktor-godkendelser og en ekstra adgangskode til handel
 • E-mail anti-phishing-koder for at undgå phishing-angreb

Baseret på ovenstående information kan man sige, at KuCoin-udvekslingen er sikker og legitim.

KuCoin vs Binance

Både KuCoin og Binance tilbyder et bredt udvalg af 300+ kryptovalutaer, og gebyrer på begge platforme starter ved 0,1%. Begge er også bredt til stede i mere end 200 lande.

Binance tilbyder dog flere kryptotjenester end KuCoin og er fortsat den største kryptobørs i verden.

Lær mere i denne Binance-gennemgang.

KuCoin vs Crypto.com

Crypto.com understøtter omkring 140 kryptovalutaer, hvor handelsgebyrer er en smule højere, startende ved 0,4%. KuCoin understøtter 500+ kryptomønter og har lavere gebyrer på 0,1 % og derunder.

KuCoin tilbyder også kryptoderivater, som Crypto.com ikke tilbyder. Lær mere i denne Crypto.com-anmeldelse.

KuCoin vs Coinbase

KuCoin tilbyder 300+ kryptovalutaer og kryptoderivater. Coinbase tilbyder omkring 150 kryptomønter, men tilbyder ikke kryptofutures.

Igen tilbyder KuCoin lavere handelsgebyrer end Coinbase, startende ved 0,1 %, i forhold til Coinbases høje gebyrer, der starter ved 0,5 %.

I modsætning til KuCoin skal du gennemføre KYC-verifikation for at blive medlem af Coinbase, hvilket er fantastisk til gennemsigtighed og øget sikkerhed. Lær mere i denne Coinbase Canada anmeldelse.

🔥 Anbefalede:  DirecTV refunderer NFL-søndagsbillet-abonnenter for uge 2 fumble

KuCoin vs Kraken

KuCoin er mere avanceret end Kraken og tilbyder over 500 kryptomønter sammenlignet med Krakens kryptoliste med 65+ mønter.

Kraken-gebyrer er højere, startende ved 0,26%, sammenlignet med KuCoin-gebyrer på 0,1% og derunder. Lær mere i denne Kraken-anmeldelse.

Bedste kryptovalutaudvekslinger i Canada

CoinSmart er den bedste kryptobørs i Canada. Du får en $50 bonus, når du indbetaler $200 eller mere.

Ofte stillede spørgsmål om gennemgang af KuCoin Canada

Hvem ejer KuCoin?

Johnny Lyu ejer KuCoin-børserne og har været platformens administrerende direktør siden lanceringen i 2017.

Er KuCoin lovligt i Canada?

Nej, KuCoin er ikke lovligt i Canada efter et forbud fra OSC i 2022.

Kan amerikanske statsborgere bruge KuCoin?

Ja, amerikanske statsborgere kan bruge KuCoin. KuCoin er dog ikke licenseret i USA, og brugere kan løbe ind i problemer med de amerikanske myndigheder.

Er KuCoin godt for begyndere?

Ja, KuCoin tilbyder grundlæggende og avancerede handelsplatforme til at imødekomme alle typer investorer. Platformen er dog spækket med mange funktioner, som kan være overvældende for krypto-nybegyndere.

Hvordan trækker jeg fiat fra KuCoin?

Du kan ikke hæve fiat direkte fra KuCoin, og du skal først hæve mønter i en ekstern tegnebog, før du hæver til din bank. Følg disse trin:

– Log ind på din KuCoin-konto, og klik på linket “Udtrækning”.
– Vælg det token, du vil hæve, og indtast tegnebogens adresse
– Vælg den kæde, som transaktionerne skal behandles via, indtast beløbet og klik på “Bekræft”
– Indtast din handelsadgangskode, og udfør e-mail og Google/SMS-bekræftelse
– Tryk på knappen “Send” for at godkende transaktionen.

Din transaktion vil blive behandlet om 30 minutter. Når du har penge i din eksterne pung, kan du hæve dem på din bankkonto.

Hvor kan jeg købe KuCoin-tokens?

Det bedste sted at købe KuCoin-tokenet, KCS, er på KuCoin-børsen. KuCoin-andelsmønter er også noteret på et par andre børser, herunder BitMax og ProBit Exchange.

Hvor er KuCoin baseret?

KuCoin er baseret på Seychellerne, men er tilgængelig over hele verden i mere end 200 lande.

Hvad er den bedste kryptoudveksling i Canada?

Den bedste kryptovalutaudveksling i Canada er CoinSmart. Det har lave, konkurrencedygtige handelsgebyrer og avancerede handelsværktøjer.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en flygtig og spekulativ investering. Hvis du beslutter dig for at investere, anbefaler vi, at du laver din egen research og kun binder midler, du har råd til at tabe. Forfatteren kan eje en eller flere af kryptoaktiverne nævnt i denne artikel.

KuCoin anmeldelse

Resumé

KuCoin er en af ​​de største kryptobørser i verden. Denne KuCoin-gennemgang dækker, hvordan det fungerer, gebyrer, understøttede mønter, fordele, ulemper, henvisningsprogram, og om det er lovligt.