Krypto-vinteren fører til fyringer i industrien

Følgende artikel hjælper dig med: Krypto-vinteren fører til fyringer i industrien

Mens crypto fastholder sin bearish holdning, tyer virksomheder til afskedigelser og ansættelsesstop for at reducere chancerne for, at de ikke ser det næste kryptoforår.

Det seneste inden for fyringer kommer til os fra Winklevoss Capitals Gemini, som i et notat planlægger en reduktion på 10 % i arbejdsstyrken. Yderligere dumpede Bitso 80 mennesker, mens Robinhood fyrede ni procent af sin arbejdsstyrke på grund af reduceret interesse for dagshandel. Endelig, Møntbase annonceret et ansættelsesstop.

“Det er her, vi er nu, i sammentrækningsfasen, der er ved at falde til i en periode med stase – hvad vores branche refererer til som ‘kryptovinter’. Dette er alt sammen blevet yderligere forværret af den nuværende makroøkonomiske og geopolitiske uro. Vi er ikke alene,” skrev Winklevoss-brødrene.

Hvad det betyder i reelle termer, er stadig uklart. Kryptojobmarkedet er bestemt stadig varmt med Solidity-programmører, der rygtes at lave i de seks cifre, og endeløse NFT- og kryptoprojekter, der stadig roder med krypto Twitter. Når det er sagt, når børser søger at skære hjørner, kan det tyde på, at de overinvesterede i deres egne produkter – fik høje priser på deres egne forsyninger – eller, bortset fra det, ved de noget, vi ikke ved.

Og hvornår er det sidst sket i krypto?

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Dall E Mini anmeldelse