Krypto i FIFA World Cup 2023: Argentinsk fodboldfantoken falder 30 %, Saudi NFT-kollektionens bundpris stiger 35 %

Følgende artikel hjælper dig med: Krypto i FIFA World Cup 2022: Argentinsk fodboldfantoken falder 30 %, Saudi NFT-kollektionens bundpris stiger 35 %

Efter det ødelæggende tab for Argentina 1:2 mod Saudi-Arabien i sin debut FIFA World Cup 2022-kamp, ​​det argentinske fodboldforbund Fan Token ARG faldt med mere end 30 % til det laveste punkt på $4,56. I mellemtiden oplevede NFT-kollektionen “The Saudis” gulvprisen stige med 35% og nåede 0,28 ETH.

Ifølge OpenSea, Saudierne oplevede en stigning på 1.065 % i 24-timers handelsvolumen (19 ETH handlet). Samlingen af ​​5.555 CryptoPunk-derivater af arabiske PFP’er er drevet af dets “rige”, inspireret af Saudi-Arabien. Landet fejrer i øjeblikket sin velfortjente episke sejr mod Argentina.

fifa fan tokensFremkomsten af ​​The Saudis NFT-kollektion. Kilde: nftgo.io

Af alle fan-tokens på Socios.com og Chiliz er det argentinske fodboldforbunds Fan-token det, der er faldet mest i de sidste 24 timer.

argentina saudi-arabien, fifa-fan-tokensKilde: CoinMarketCap

På trods af at FTX-krisen har en negativ indvirkning på hele kryptomarkedet, er fodboldfans tokens forblevet relativt stærke i forventning om VM 2022.

Portugal, Spanien og Brasilien har alle udgivet deres egne landsholdstokens. Ingen af ​​disse hold har spillet endnu, men fantokenpriserne vil svinge afhængigt af kampresultaterne. Selvom prisen på Argentina Fan Token (ARG) faldt på grund af holdets tab i dets første gruppespilskamp, ​​kunne det stadig være en god idé at købe tokenet. Det argentinske hold har stadig en chance for at kvalificere sig til finalen, så den symbolske pris kan stige.

Saudi-Arabien, der slog Argentina ved FIFA World Cup i Qatar, var en af ​​de største forstyrrelser i VM-historien. Argentina anses for at være verdens tredjebedste fodboldhold, mens Saudi-Arabien er nummer 51.

🔥 Anbefalede:  Landscaper Jobbeskrivelse Guide: Tiltræk toptalent med disse gratis skabeloner