Krista Kim introducerer den Interoperable Open Metaverse Vehicle ØRB

Følgende artikel hjælper dig med: Krista Kim introducerer den Interoperable Open Metaverse Vehicle ØRB

Krista Kim og [0] introducerer Interoperable Open Metaverse Vehicle, kaldet “ØRB System“, det første indholdsstreamingsystem og repræsenterer en ny kategori af digitale enheder, der kun findes i virtuelle verdener.

Disse aktiver vil tage form af NFT’er, og det vil være muligt at importere dem til forskellige eksisterende Metaverse-platforme. Navnlig giver Open Metaverse Vehicle brugere mulighed for at navigere mellem platforme i sociale grupper af avatarer, og forbliver en selvstændig single-player web- og VR-oplevelse.

OBR

De nye aktiver vil give brugerne mulighed for at spille i flere virtuelle verdener på samme tid. Det er dog endnu ikke helt klart, hvordan Metaverse Vehicles vil overføre indehavere fra en oplevelse til en anden.

Det første “ØRB”-produkt skal lanceres den 12. november. One Open Metaverse Vehicle NFT vil gå til 0,33 ETH (ca. $443 i skrivende stund). De første 2.500 personer, der præger NFT’erne, vil modtage adgang til tre yderligere 36Ø-oplevelser, herunder holografiske koncerter og fora, indhold fra kunstnere og biblioteker og interaktiv undervisning. Enkeltpersoner kan nu tilmelde sig ventelisten.

“Hvad iPod var til internettets fødsel (Web1), vil ØRB-systemet være for Web3,”

sagde Peter Martin, CEO og medstifter af [0].

Krista Kim er en krypto-influencer og redaktør af Metaverse-afdelingen hos Vogue Singapore. Hun har tidligere indgået et samarbejde med luksusbilproducenten Lamborghini for at auktionere en eksklusiv NFT og introduceret adskillige Metaverse-projekter. I september i år blev den digitale verden “The Mars House” udviklet af Kim vist på forsiden af ​​Vogue Hong Kongs første Metaverse-forside nogensinde.

🔥 Anbefalede:  6 Amazon sælgende hacks til at dominere din konkurrence

Læs relaterede indlæg: