Kraken lancerer en Beta af sin NFT-markedsplads og en krypto-native social platform

Følgende artikel hjælper dig med: Kraken lancerer en Beta af sin NFT-markedsplads og en krypto-native social platform

Kraken, en af ​​de største cryptocurrency-børser, lancerer Private Beta af sin nye NFT-markedsplads.

Personer, der har ansøgt om hvidlisten og er kvalificeret til beta-testen, vil modtage en e-mailinvitation til platformen. Betatestere vil have mulighed for at indbetale NFT’er fra 70 understøttede Ethereum- og Solana-projekter. Blandt disse er blue-chip samlinger Crypto Punks, Cool Cats og World of Women. Især kan brugere kun indsætte understøttede NFT’er, og flytning af ikke-understøttede samlinger kan resultere i deres tab.

Platformen tilbyder flere konkurrencedygtige funktioner. For eksempel kan brugere handle med nul gasgebyrer. Mere end det giver Kraken NFT brugere mulighed for at undgå at oprette forbindelse til Solana og Ethereum blockchains, når de gemmer NFT’er.

Kraken

Der er også frynsegoder for købere. Samlere kan byde i forskellige fiat- og kryptovalutaer uanset den oprindelige noteringsvaluta.

Kraken har også for nylig introduceret den første krypto-native sociale platform, “Cryptowatch Social.” Den digitale udveksling har til formål at gøre programmet til det mest populære kryptodiskussionsknudepunkt. Platformen giver brugerne mulighed for at skabe rum for interaktioner, bidrag og samfundsdeltagelse. Derudover har brugerne mulighed for at opbygge kryptofællesskaber baseret på tillid og gennemsigtighed.

Cryptowatch Social

Cryptowatch Social lister over 4.000 krypto-tokens og mere end 14.000 markeder, hvilket giver enkeltpersoner mulighed for at indstille prisadvarsler og spore deres porteføljer i appen.

Enkeltpersoner kan allerede deltage i platform og installer mobilappen.

🔥 Anbefalede:  Musikplatformen Napster går ind i Web3, lancerer Algorand-token