Kosmos-baseret Defi-protokol Nolus hæver 2,5 mio. for at bygge den første tværkædede Defi-lejekontrakt

Følgende artikel hjælper dig med: Kosmos-baseret Defi-protokol Nolus hæver 2,5 mio. for at bygge den første tværkædede Defi-lejekontrakt

George Town, BVI, 2. maj 2023, Chainwire

Nolus DeFi Lease giver op til 150 % finansiering på den oprindelige investering med en lavere marginopkaldsrisiko og adgang til de underliggende gearede aktiver.

Nolusen interoperabel applikation på Cosmos, har sikret $2,5 millioner i pre-seed og seed-finansiering for at tackle ineffektivitet i DeFi pengemarkeder.

Den nyligt afsluttede $20 millioner valuation seed funding støttes af blandt andre Dorahacks, Everstake, Cogient Ventures, Token Metrics Ventures og Autonomy Capital og vil give Nolus mulighed for fuldt ud at færdiggøre den teknologiske rygrad og udvide platformen yderligere både inden for og uden for Cosmos økosystem. Advisory Board-medlemmerne Zaki Manian, Strangelove og Shane Molidor vil sikre, at Nolus styrker sin tilstedeværelse på tværs af kæder.

Den nye DeFi Lease-løsning fra Nolus låser op for kryptopengemarkedernes fulde potentiale ved at reducere industriens stejle krav til overdækning, hvilket resulterer i væsentligt forbedret kapitaleffektivitet og meget mere gunstige lånemuligheder for brugerne. Nolus DeFi Lease giver op til 150 % finansiering på den oprindelige investering med en lavere marginopkaldsrisiko og adgang til de underliggende gearede aktiver gennem hvidlistede afkastbærende strategier. Med den ekstra støtte fra likvide satsningsderivater vil Nolus-protokollen skabe en hjørnesten for LSD’er til Cosmos-økosystemet i form af selvtilbagebetalingslån.

Om Nolus

Nolus definerer et pengemarked mellem långivere, der ønsker at tjene afkast på indskudte stablecoins, og låntagere, der ønsker at forstærke beholdninger med flere aktiver end deres nuværende egenkapital med lavere risiko og bevaret ejerskab.

Protokollen anvender en semi-autoriseret PoS blockchain bygget ved hjælp af Cosmos SDK og en WASM smart kontraktmotor, der udføres i en isoleret sandkassemodel med fokus på interoperabilitet, sikkerhed og ydeevne. Interoperabilitet i sig selv er kernen i Nolus’ tilbud, da protokollen bruger IBC- og Interchain-konti til at udnytte et forskelligartet sæt af likviditetshubs uden at skabe fragmentering på tværs af kæder.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du en producent: En omfattende guide til at finde den perfekte produktionspartner

Efter måneders test åbner Nolus sit offentlige mainnet i maj.

Internet side | Twitter | Uenighed

Kontakt

Marketing og kommunikation
Nolus-protokollen
[email protected]