KOHO vs. Tangerine 2023: Hvilken er bedst for dig?

Følgende artikel hjælper dig med: KOHO vs. Tangerine 2023: Hvilken er bedst for dig?

KOHO og Tangerine er populære for deres højforrentede opsparingskonti og andre finansielle produkttilbud, der hjælper canadiere med at spare på bankgebyrer.

Jeg bruger KOHO til at tjene penge tilbage på de fleste debetkøb, og jeg kan godt lide, at dens nye opsparingskonto tilbyder en kurs, der slår de store banker.

Tangerine er mit valg for et gratis cashback-kreditkort, og det tilbyder en komplet pakke af finansielle produkter, herunder investeringer, realkreditlån, checks og mere.

Denne Tangerine vs. KOHO sammenligning dækker, hvad du har brug for at vide om begge finansielle institutioner.

KOHO vs mandarin sammenligning

Hvad er KOHO?

KOHO er et fintech-selskab etableret i 2017. Selvom det ikke er en ‘bank’, tilbyder det mange innovative finansielle produkter designet til at hjælpe canadiere med at spare penge og forbedre deres økonomiske liv.

Virksomheden tilbyder forudbetalte debetkort via et samarbejde med Peoples Trust og Mastercard.

KOHO finansielle produkter

1. Kontant tilbage forudbetalt kort: KOHOs primære tilbud er et genopladeligt forudbetalt kort, der er enestående i Canada.

Ved at bruge det gratis KOHO Mastercard får du følgende fordele:

 • Op til 5 % kontant tilbage ved køb
 • Ingen månedlige kontogebyrer
 • Automatisk opsparingsplan ved hjælp af “Roundup”
 • Ekstra cash back hos deltagende forhandlere
 • Mobilapp til budgetværktøj med understøttelse af Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay
 • Adgang til fælles konti
 • Opsparingsrente
 • $20 tilmeldingsbonus ved hjælp af CASHBACK kampagnekode

Du kan opgradere din konto til KOHO Premium Card og drage fordel af alle standardfordele plus ubegrænset 2% kontant tilbage på transport, dagligvarer og restaurantkøb.

Premium-brugere får også gratis økonomisk coaching, prismatching og ingen FX-gebyrer. KOHO Premium koster 84 USD om året eller 9 USD om måneden.

🔥 Anbefalede:  Surfshark vs ExpressVPN: Hvilken er bedst til anonymitet og sikkerhed?

2. KOHO Tjen renter: Denne konto betaler 0,50 % til 2,00 % i rente på hele din saldo (både forbrug og opsparing), når du opretter kvalificerede direkte indbetalinger på din konto. Der er ingen ekstra gebyrer for at drage fordel af dette højforrentede opsparingskontotilbud.

Dine midler opbevares hos en finansiel institution med CDIC-medlem og er berettiget til forsikring op til $100.000 pr. indskyder.

3. Kreditopbygning: KOHO Credit Building er en valgfri service, der hjælper med at forbedre din kreditscore. Denne abonnementstjeneste er tilgængelig månedligt til $7/måned.

KOHO sender rapporter til kreditbureauerne på dine vegne, og det er muligt at se væsentlige forbedringer af din kreditscore inden for seks måneder.

Få din gratis kreditscore her, hvis du vil vide, hvordan din kreditvurdering ser ud.

Læs min anmeldelse af KOHO for flere detaljer.

FÅ KOHO

Hvad er mandarin?

Tangerine er et datterselskab af Scotiabank og en af ​​de mest populære onlinebanker i Canada.

Tangerine Bank finansielle produkter

1. Intet gebyr Checkkonto: Tangerine Banks checkkonto har ingen månedlige gebyrer og tilbyder:

 • Gratis Interac e-overførsler og debettransaktioner
 • Adgang til 3.500 Scotiabank-hæveautomater
 • Op til 0,10% rente på din saldo
 • Visa betalingskort
 • Mobile checkindbetalinger
 • Understøtter Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay

2. Opsparingskonto: Denne gratis opsparingskonto betaler 1,00 % i rente og er tilgængelig for TFSA-, RRSP- og RRIF-planer.

3. Kreditkort: Tangerine Money-Back Mastercard er et af de bedste kreditkort uden årlige gebyrer i Canada. Det giver en ubegrænset 2% cash back på op til 3 kategorier af udgifter og 0,50% på alt andet. Tangerine tilbyder også et World Mastercard.

Tangerine pengene-tilbage-kreditkort

Belønninger: Tjen op til 2 % ubegrænset penge tilbage i op til 3 forbrugskategorier og 0,50 % på alle andre køb.

🔥 Anbefalede:  E-mail-marketingmålinger, hver kampagne bør være baseret på

Velkomsttilbud: Få 10 % ekstra kontant tilbage på op til 1.000 USD i forbrug i de første 2 måneder (værdi 100 USD); 1,95 % saldooverførselshastighed i 6 måneder.

Renter: 19,95 % for køb, saldooverførsler og kontantforskud.

Årligt gebyr: $0

4. Investeringer: Mandarin kunder kan investere ved at bruge sin Kerneporteføljer, Global ETF-porteføljer og garanterede investeringscertifikater (GIC’er).

5. Lån og realkreditlån: Tangerine tilbyder RSP-lån, HELOC og realkreditlån.

Du kan også sammenligne andre låneudbydere for renter på privatlån.

KOHO vs. Mandarin resumé

Mens Tangerine og KOHO overlapper hinanden på mange områder, er der betydelige forskelle, du bør være opmærksom på.

Penge tilbage: KOHO giver dig mulighed for at tjene penge tilbage, når du betaler kontant for køb. Hvis du vil undgå kreditkort, betaler et gratis KOHO Mastercard 0,25 % til 5 % kontant tilbage ved køb. Når du vælger KOHO Premium, tjener du op til 2 % ubegrænset cash back i tre kategorier.

For at tjene penge tilbage med Tangerine skal du ansøge om et af dets to kreditkort.

Opsparingsrenter: KOHO Save betaler i øjeblikket en rente på 0,50 % til 2 %. Tangerine Savings har en regulær rente på 1,00 %. For en lidt højere kurs kan du også tjekke EQ Banks Spare Plus-konto.

Checkkonto: Mens Tangerine har en checkkonto, er KOHO mere en hybridkonto med en blanding af check- og opsparingsfunktioner. KOHO tilbyder ikke checkhæfter.

Bekvemmelighed: Begge pengeinstitutter er fuldt digitale og tilbyder ikke fysiske filialer, du kan gå ind i. Når det er sagt, understøtter de Interac e-overførsler, forhåndsgodkendte debiteringer og direkte indbetalinger.

Tangerine-kunder kan bruge Scotiabank-hæveautomater gratis; KOHO ejer dog ingen pengeautomater, så du skal muligvis betale gebyrer uden for netværket ($2-$3).

Henvisningsprogram: Når du tilmelder dig en KOHO-konto ved hjælp af et gyldigt henvisningslink (og kampagnekode CASHBACK), får du en velkomstbonus på $20. Du kan henvise op til 20 venner til KOHO og tjene $1.000 via KOHOs henvisningsprogram.

🔥 Anbefalede:  11 bedste Twitter-marketingværktøjer til 2023 (sammenligning)

Tangerines henvisningsprogram betaler op til $50 per henvisning, og du kan henvise op til 3 personer hvert år.

Gebyrer: En almindelig KOHO-konto har ingen gebyrer. Der opkræves abonnementsgebyrer, hvis du opgraderer til KOHO Premium eller tilmelder dig Credit Building.

Tangerines opsparings- og checkkonti har ingen månedlige gebyrer. Afhængigt af de transaktioner, du udfører, kan der opkræves servicegebyrer (f.eks. NSF, checkhæfte, stop betalinger, valutagebyr, veksler osv.).

Kunde support: Tangerines kundeservice er tilgængelig på telefon 24/7 og chat (kun 10:00 – 19:00 ET på hverdage). KOHO tilbyder support via e-mail og via chat i appen 7 dage om ugen.

Er de sikre? Indskud i både Tangerine og KOHO Save er berettiget til CDIC-beskyttelse op til $100.000 pr. modtager.

Opsparingskonti KOHO Gem Mandarinbesparelser
Månedligt gebyr $0 $0
Opsparingsrente 0,50 % til 2,00 % 1,00 %
Gratis Interac e-overførsler Ja N/A
Gratis debiteringer Ja N/A
Kreditkort N/A 2 typer
Mobil app Ja Ja
Lær mere Besøg KOHO Læs anmeldelse

KOHO vs Tangerine: Hvilken skal man vælge?

KOHO og Tangerine er fremragende og tjener forskellige formål.

Du kan bruge KOHO til at tjene konkurrencedygtige penge tilbage, når du bruger kontanter eller debet og bruge dets kreditopbygningsprogram, hvis du ikke er kvalificeret til et traditionelt kreditkort. Din saldo forrentes også, hvilket er rart.

Tangerine-kreditkortene er fremragende til at tjene penge tilbage uden at betale årlige gebyrer. Hvis du vil skære ned på dine bankgebyrer, tilbyder dens gebyrfri checkkonto ubegrænsede transaktioner, og du får gratis adgang til Scotiabank-hæveautomater.

Relaterede: