KOHO Early Payroll: Få 100 $ før betalingsdag og spar på gebyrer

Følgende artikel hjælper dig med: KOHO Early Payroll: Få 100 $ før betalingsdag og spar på gebyrer

Hvis du finder det udfordrende at dække dine regninger lige før din næste lønningsdag ankommer, er KOHO Early Payroll her for at hjælpe.

Denne funktion på den innovative KOHO-app gør $100 tilgængelig tre dage før din lønseddel indsættes på din konto.

Tidlig løn er gratis, og KOHO-appen og det forudbetalte Mastercard betaler dig også op til 5 % kontant tilbage på alle dine køb.

Læs videre for at lære om, hvordan KOHO Early Payroll-funktionen fungerer.

**Bemærk, at KOHO Early Payroll er blevet erstattet af “Instant Pay for Employees”, en tjeneste, der giver medarbejdere on-demand adgang til deres løn.**

Hvad er KOHO?

KOHO er en gratis checkkonto, der tilbyder en alsidig mobilapp og et forudbetalt kort, du kan bruge hvor som helst (online og i butikken), hvor Mastercard accepteres.

I modsætning til en traditionel checkkonto er en KOHO-konto gratis og kan hjælpe dig med at spare på uhyrlige bankgebyrer.

KOHO-appen og det forudbetalte Mastercard tilbyder et væld af fordele, herunder:

  • 1% kontant tilbage på dagligvarer og regninger; op til 2% kontant tilbage med KOHO premium
  • Op til 5 % kontant tilbage hos deltagende forhandlere
  • Der betales renter af hele din saldo
  • Automatisk lagring af dit reserveskifte
  • $0 månedlige kontogebyrer, e-overførselsgebyrer eller NSF-gebyrer
  • Muligheder for udgiftssporing og budgettering
  • Sikkerhed af dine midler via CDIC
  • Gratis økonomisk coaching
  • Betalingsmuligheder via Apple Pay og Google Pay

KOHO er tilgængelig som en personlig, fælles eller premium konto. Det er ikke et kreditkort og påvirker ikke din kreditscore.

🔥 Anbefalede:  Sådan gør du krav på dine uindløste checks fra CRA

Få flere detaljer om, hvad KOHO tilbyder i denne anmeldelse af KOHO Mastercard Prepaid Card.

Når du tilmelder dig her, modtager du en $20 bonus (brug vores CASHBACK henvisningskode).

Hvad er KOHO Early Payroll?

Denne nye KOHO-funktion giver brugere adgang til $100 tre dage før deres lønseddel ankommer. Hvad dette betyder er, at hvis midlerne er stramme før din betalingsdato, behøver du muligvis ikke længere at opsøge et kviklån.

Tidlig løn giver dig adgang til $100 gratis (ingen gebyrer eller renter), og når din lønseddel ankommer, trækkes beløbet. Så simpelt er det!

For at bruge Early Payroll skal du blot få KOHO og oprette en direkte indbetaling. Når du har gennemført dette trin, kan du tilmelde dig programmet for tidlig løn.

Du optjener også 0,50% ekstra i kontanter tilbage i 90 dage, når du vælger direkte indbetaling og modtager din første indbetaling på $500 eller mere.

Med KOHO er der bare så mange måder at tjene penge tilbage på. Og denne service sparer dig for de latterlige renter, der opkræves af uønskede betalingslånstjenester i Canada.

Tilmeld dig KOHO Early Payroll.

Er KOHO sikkert?

KOHO er lovlig. De har indgået et samarbejde med Peoples Trust, en føderalt reguleret bank, så dine penge er forsikret af Canada Deposit Insurance Corporation for op til $100.000.

Over 500.000 canadiere bruger KOHO til at spare på gebyrer og tjene penge tilbage. Det er ikke underligt, at appen er med på vores liste over de bedste cashback-apps i Canada.

Hvad koster KOHO?

En almindelig KOHO-konto er gratis og har intet månedligt vedligeholdelsesgebyr. Du tjener penge tilbage, når du foretager køb med kortet.

🔥 Anbefalede:  Sådan rettes "CSRF-token mangler eller er forkert" på Instagram i 2023

Brugere kan vælge at opgradere deres konto til KOHO Premium og tjene op til 2% kontant tilbage på transport, dagligvarer og restaurantudgifter, plus betale ingen valutagebyrer, når de handler i udlandet.

KOHO Premium har et månedligt gebyr på $9.

Konklusion

Jeg har været KOHO-bruger i tæt på 2 år nu og har nydt det indtil videre.

$0 gebyrer og et væld af cash back tjent siden tilslutningen gør det til en no-brainer, og jeg anbefaler det med glæde til andre.