Køber du Rise in Solana (SOL) og Avalanche (AVAX)? Profit med Uwerx (WERX) Presale i stedet

Følgende artikel hjælper dig med: Køber du Rise in Solana (SOL) og Avalanche (AVAX)? Profit med Uwerx (WERX) Presale i stedet

Avalanche (AVAX) og Solana (SOL) rangeret blandt de bedste performere i 2021 – især Solana (SOL), som opnåede en massiv stigning på 11.000 % ind i 2022. Både Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) har dog underpræsteret i de seneste måneder , hvor førstnævnte kæmper gennem en række tekniske udfald, og dominobrikkerne kollapser på Terra og FTX.

Der dannedes revner i Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) fortællingerne efter hidtil uset vækst i 2021. Det er overflødigt at sige, er det værd at købe dykket på disse kryptoer, da nyere, lavere cap-tokens med massivt potentiale lanceres? Vi vil tale om Avalanche (AVAX), Solana (SOL) og presale-token Uwerx, en krypto med højt tip, der måske slår mere etablerede tokens i vækst i 2023.

Avalanche (AVAX) styrter ned og mister brugere

Avalanche (AVAX) var en af ​​de største succeshistorier i 2021 som en af ​​den nye generation af smarte kontraktplatforme, der leverede op mod 3.000 % afkast til sine investorer i forudsalgsfasen. Avalanche (AVAX) var dog en af ​​de største tabere i 2022. I begyndelsen af ​​2022 startede Avalanche (AVAX) tokenpriser ved $112; tokenet handles i øjeblikket til $18,89 i begyndelsen af ​​året.

Omkring april til maj, da Terra Luna (LUNC) kollapsede, faldt Avalanche (AVAX) transaktioner om dagen fra lige under en million til lidt over 200.000 i slutningen af ​​maj. Avalanche (AVAX) er ikke bare at miste værdi – det var at miste brugere OG investorer.

Solana (SOL) Forsøger at vende tilbage fra rekordlave niveauer

2022 har været særligt uvenlig over for Solana (SOL). Den smarte kontraktplatform var genstand for serviceafbrydelser, udfald, sikkerhedshændelser og overeksponering for den dømte FTX-børs og dens tidligere administrerende direktør Sam Bankman-Fried – hvoraf sidstnævnte er blandt de største indehavere af Solana (SOL). Solana (SOL) har mistet over 50 milliarder dollars i markedsværdi fra begyndelsen til slutningen af ​​2022, og nåede rekordlave da året sluttede.

🔥 Anbefalede:  Crazy Domains Review: Er det virkelig den ultimative platform til alle dine webstedsbehov?

Solana (SOL) er kommet sig lidt for at begynde 2023, men prishandlinger indikerer, at investorer fortsat er skeptiske over for at købe Solana (SOL).

Presale Star Uwerx (WERX) klar til massiv 2023 Run

Markedspladser for freelancearbejde blev populære under pandemien, hvor enkeltpersoner udnyttede platforme som Upwork og Fiverr for at tjene ekstra indkomst. Mange brugere har dog klaget over deres høje transaktionsgebyrer, centralisering og problemer med at finde kvalitetsjob og -klienter.

Det er her Uwerx kommer ind i billedet. Uwerx bygger den første Web3-aktiverede freelance-markedsplads ved hjælp af Web3-teknologi for at skabe en freelance-markedsplads til en økonomi på $1 billioner, der tilbyder minimale platforms- og transaktionsomkostninger, større datalagring og gennemsigtighedsmuligheder, decentraliseret styring og bedre muligheder for freelancemedarbejdere, der bruger platformen.

Uwerx lancerer med nedsatte forhåndssalgspriser på $0,0065, hvilket vi mener er en glimrende mulighed for kryptoinvestorer, der ønsker at opnå store gevinster i 2023. Analytikere forudser, at Uwerx-priserne vil stige til $2 i midten af ​​2023, med yderligere potentiale til at opnå større gevinster efter notering på større børser.

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network/