Klipper den populære krypto-fitness-app STEPN personale? STEPN afviser rygter om fyringer

Følgende artikel hjælper dig med: Klipper den populære krypto-fitness-app STEPN personale? STEPN afviser rygter om fyringer

Bjørnemarkedet har været hårdt for mange kryptovirksomheder, da kryptopriserne faldt. Interessen for kryptovirksomheder har været aftagende på grund af ustabile kryptopriser, hvor mange kryptovirksomheder kæmper for ikke kun at tiltrække nye kunder, men også at beholde dem, de allerede har. Det lader til, at flyt-til-tjene-fitness-appen STEPN også har lignende problemer, og nogle rapporter tyder på, at virksomheden efter sigende har startet fyringer midt i et bjørnemarked.

Fællesskabets kilder hævder, at virksomheden vil afskedige “mere end 100 MOD’er, ambassadører osv. og vil reducere investeringer i STEPN, og nogle udviklingsfremskridt er blevet forsinket,” crypto reporter Colin Wu rapporteret på Twitter. Det ser ud til, at fyringerne primært vil påvirke STEPNs kontraktansatte, såsom moderatorer og ambassadører.

STEPN-talsmanden afviser dog personalenedskæringer og hævder, at virksomheden simpelthen giver slip på inaktive frivillige, mens den aktivt ansætter nyt personale. De fortalte Dekrypter, “Virkeligheden er, at STEPN har skilt sig af med frivillige MOD’er, som ikke har været aktive i de sidste par uger og måneder. Hvad angår vores personale, ansætter STEPN aktivt til flere forskellige roller i virksomheden.”

Appen gik live i december 2021. Den tiltrak brugernes opmærksomhed med det samme, takket være muligheden for at tjene appens oprindelige token, $GMT, mens den bevæger sig i det virkelige liv. Især var brugerne nødt til at bevæge sig praktisk talt iført STEPNs sko for at tjene tokens.

Selvom appen virkede vellykket i starten, begyndte tallene at falde hen over sommeren, hvilket gav en vis troværdighed til rygterne om STEPN-fyringerne. Faktisk har virksomheden kæmpet for at opretholde en stabil brugerbase. Selvom STEPN talte mere end 105.000 brugere i maj, faldt antallet til lidt over 5.000 i slutningen af ​​september, ifølge Klit data.

🔥 Anbefalede:  Gamma.io lancerer Trustless Bitcoin Ordinals Marketplace

I et åbent brev til STEPN-samfundet nævnte STEPN-medstifter Yawn Rong, at virksomheden havde gennemgået ændringer, så det kunne “fortsætte med at tilføje værdi til GMT og Find Satoshi Lab-økosystemet.” Og værdi GMT har absolut brug for, da STEPN native token er værd $0,56 i skrivende stund.

Det ser dog ud til, at der snart kommer flere opdateringer.

” I løbet af de næste par uger vil vi skifte gear, mens vi udvikler vores vision. Gennem denne overgangsperiode vil vi ikke efterlade dig i mørket. Vi opfordrer dig til at slå notifikationer til, fordi du ikke vil gå glip af det næste.”

I august udgav STEPN en NFT-samling på 1.001 sneaker-tokens i samarbejde med den spanske fodboldklub Atlético de Madrid, men det strategiske samarbejde stoppede ikke tabet af aktive brugere. I september faldt dette tal til 5.800.

Læs relaterede indlæg: