Kinesisk mafia holder 100.000 asiater som gidsler, hvilket tvinger dem til at engagere sig i krypto- og cybersvindel

Følgende artikel hjælper dig med: Kinesisk mafia holder 100.000 asiater som gidsler, hvilket tvinger dem til at engagere sig i krypto- og cybersvindel

Med løftet om højtbetalende erhverv har kinesiske kriminalitetssyndikater lokket 100.000 mennesker fra hele Asien til at komme til Cambodja. Da ofrene ankommer, bliver deres pas stjålet, og de er tvunget til at arbejde i et sweatshop-miljø, mens de begår cyberkriminalitet.

Kinesisk mafia holder 100.000 asiater som gidsler, hvilket tvinger dem til at engagere sig i krypto- og cybersvindelMalaysiske mennesker reddet fra cambodjanske menneskehandlere i Kuala Lumpurs internationale lufthavn den 6. oktober. De reddede ofre beskrev deres omstændigheder og handlinger.

Ifølge Los Angeles Times, Cambodja, hvis økonomi er blevet hårdt ramt af pandemien, har tilladt den kinesiske mafia at gennemføre storstilede cyberkriminalitetskampagner. Det skete uden konsekvenser af en simpel grund: Landet nyder godt af dette. Telefonsvindel, falske sportsvæddemål, falske investeringer, kryptosvindel og andre former for cyberkriminalitet er eksempler på kriminelle kampagner.

Mens den cambodjanske regering erkender, at 100.000 mennesker er involveret i kampagnerne, hævder den, at ofrene ikke bliver tilbageholdt mod deres vilje. Ifølge dem er dette tilfældet med “kontrakttvister.” På grund af internationalt pres blev regeringen tvunget til at gribe ind og plyndre nogle af stederne.

Nogle af ofrene, der blev reddet fra forbryderne, beskrev oplevelsen som slaveri. De blev slået og tortureret for ikke at udføre planen, ligesom de blev solgt til andre bander.

Gidslerne blev tvunget til at lave push-ups, blev elektrocuteret, nægtet mad og holdt i et mørkt rum, ifølge Jacob Sims, regional direktør for Justice International Mission Cambodia, organisationen, der reddede mange af ofrene. De, der opnår deres mål, bliver på den anden side belønnet med mere frihed, mad, penge og magt over andre ofre.

International kontrol af transaktionerne er steget i de seneste måneder, hvor USA for nylig har nedgraderet Cambodja til den laveste kategori på sit menneskesmuglingsindeks.

🔥 Anbefalede:  A12-forskere introducerer Satlas: En ny AI-platform til at udforske globale geospatiale data genereret af kunstig intelligens fra satellitbilleder

Læs mere: