KIA lancerer ny annoncekampagne med NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: KIA lancerer ny annoncekampagne med NFT’er

Bilproducenten Kia America lancerer en ny kampagne med NFT’er. Udgivelsen har til formål at fremhæve det unikke ved den nye 2023 Kia Soul.

Den 30 sekunder lange plads kaldet “Bygget til hvem du er” blev skabt af det californiske kreative bureau David&Goliath. Videoen indeholder QR-koder, som fører til eksklusive NFT’er med Kia-tema. Enkeltpersoner kan scanne en kode og få adgang til en af ​​10.100 ikke-fungible tokens.

Kunstværkerne indeholder NFT’er fra The Dead Army Skeleton Klub, også kendt som “DASK.” Derudover omfatter samlingen højkvalitets 3D computergenererede samleobjekter med mere end 150 håndlavede funktioner. Det er også værd at bemærke, at Kias nye kollektion også indeholder specialudgave generative DASK + Kia-tema NFT’er.

Initiativet understøttes af den ikke-fungible token-platform Sød NFT. I februar i år gik platformen sammen med Kia for at frigive “Robo Dog” NFT’er.

“Vi er virkelig stolte af igen at gå sammen med et så genkendeligt brand for at lancere denne unikke kollektion til den brede offentlighed. Frem for alt er det en vigtig milepæl for masseadoption, da det markerer det første NFT-dråbe indlejret i en national tv-reklame. Som sådan vil det blive set af millioner af mennesker, hvoraf mange oplever Web3-verdenen for første gang,” siger grundlæggeren og administrerende direktør for Sweet, Tom Mizzone.

Bilproducenter kommer ind i Web3-området. Chevy Corvette og Hyundai har udgivet dedikerede NFT-kollektioner, mens Audi og Volkswagen planlægger at bringe VR-oplevelser ind i deres biler.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge med hjemmesiddende job