Kevin Hart går ind i Web3 med NFT’er og et Metaverse-show

Følgende artikel hjælper dig med: Kevin Hart går ind i Web3 med NFT’er og et Metaverse-show

Skuespiller og komiker Kevin Hart går ind i Web3 med en NFT-kollektion og et Metaverse-show.

Den 6. juli udgiver Kevins underholdningsselskab HARTBEAT et 30-minutters Metaverse-show, “Confessions from The Hart”. Showet er en Roku-original baseret på en Instagram IGTV-serie.

Den nye Metaverse-version vil introducere fans til eksklusive historier om Kevins karriere og privatliv. Offentligheden vil også få adgang til “Kevin Hart Nation Metaverse Screening Room”, som vil indeholde ekstra indhold.

Skuespilleren samarbejder med Web3-platformen Månevandring og Metaverse-platformen Virtua til at udvikle denne oplevelse.

Efter showet vil Hart frigive en NFT-samling på 10.000 generative PFP’er. Billederne vil indeholde 238 forskellige egenskaber, der viser Kevins “alter-egoer”. De ikke-fungible tokens koster $65 hver og vil være tilgængelige for prægning fra den 7. juli. Enkeltpersoner kan betale med kreditkort eller i ETH.

Sammen med kollektionen vil komikeren lancere en Web3-pung. Det vil tillade brugere at købe NFT’er, tjene sociale tokens og låse op for en række frynsegoder. Sidstnævnte vil omfatte NFT-billetter til Kevins fremtidige koncerter, mercy drops og adgang til IRL- og Metaverse-begivenheder.

“Min favorit ting at gøre er at få folk til at grine, og med Hartbeats ekspansion til metaverset og Web3 vil vi have eksponentielle muligheder for at bringe humor og komedie til et helt nyt publikum. Jeg er så stolt af mit team for deres fremadrettede tænkning og opfindsomhed. Med denne nye teknologi vil vi være i stand til at fortsætte med at udvide vores fodaftryk ind i de nye teknologiske grænser for indholdsskabelse,” sagde Kevin Hart.

🔥 Anbefalede:  "For at skabe en kultur, hvor sorte mennesker kan trives, er vi nødt til at åbne vores sind for forskellige synspunkter", siger Black Marketing Associations grundlægger

Læs relaterede indlæg: