Keanu Reeves og Alexandra Grant slutter sig til NFT-kunstnerbevægelsen

Følgende artikel hjælper dig med: Keanu Reeves og Alexandra Grant slutter sig til NFT-kunstnerbevægelsen

Keanu Reeves og Alexandra Grant slutter sig til NFT-kunstnerbevægelsen

Keanu Reeves ændrede mening om NFT’er. Skuespilleren og hans partner, billedkunstneren Alexandra Grant, slutter sig til Futureverse Foundation, en NFT-fokuseret velgørende fond, som rådgivere. Det teknologiske initiativ blev grundlagt i partnerskab med New Zealand-baserede Non-Fungible Labs og et NFT-projekt Fluf World for at støtte kunstnere og fremme socioøkonomisk lighed for skabere over hele verden.

Det Selskab fokuserer på underrepræsenterede og oprindelige kunstnere ved at give dem mulighed for at udstille deres arbejde i Metaverset og den virkelige verden. Futureverse Foundations mission er at gøre Metaverse bredt tilgængeligt, inkluderende og progressivt, så alle kan skabe frit. Det har til formål at bevise, at NFT’er har ægte kunstnerisk værdi, er adskilt fra spekulative aktiver og kan demokratisere kunsthandel i den digitale og fysiske verden.

“Dette er begyndelsen, det er et begyndende øjeblik for et teknologisk skift, hvor nogle mennesker forstår, at de allerede er i metaversen, og nogle mennesker ikke ved, hvad en NFT er,” Alexandra Grant fortalte Hollywood Reporter.

Non-Fungible Labs, som har fået det meste af sin omsætning gennem NFT-salg, donerede $250.000 for at kickstarte Futureverse Foundation. I forventning om fondens lancering gav Non-Fungible Labs $100.000 til Nana Oforiatta Ayim for at støtte hendes arbejde med at kurere den ghanske pavillon på Venedig Biennalen 2022.

“Støtte til kunst er en udfordring for enhver kunstner og kunst non-profit. At drømme om en ny model for kunstfilantropi med Non-Fungible Labs-teamet, som kan have en varig indvirkning i både den digitale og virkelige verden, har været et af de mest spændende projekter, jeg har arbejdet på, som allerede har haft en reel effekt.” Give sagde i en udtalelse.

🔥 Anbefalede:  Alt om defensiv markedsføring (med eksempler)

Sidste år var Matrix-stjernen ikke til NFT’er. Tværtimod mente han, at digitale samleobjekter var forgæves. I en interview med The Verge lo Reeves om den “digitale knaphed” af NFT’er og kommenterede, at samleobjekter “let reproduceres.”

Læs relaterede indlæg: