Kate Spade lancerer en gamified Metaverse-oplevelse for at promovere efterårskollektionen

Følgende artikel hjælper dig med: Kate Spade lancerer en gamified Metaverse-oplevelse for at promovere efterårskollektionen

Det amerikanske mærke Kate Spade går ind i Metaverse for at fejre lanceringen af ​​sin efterårskollektion. Mærkets første virtuelle interaktive rum nogensinde er en fortolkning af et New York-baseret rækkehus, som inviterer enkeltpersoner til at udforske stedet og deltage i gamified oplevelser.

Kate Spade

Kate Spade har indgået et samarbejde med Arlene, en Metaverse-annonceringstjeneste, for at udvikle det virtuelle rum. Metaverse-huset kommer faktisk som en tilføjelse til efterårets markedsføringskampagne for mærket, der byder på fem kvindelige naboer, der mødes i en smuk lejlighed til drinks. Kate Spade havde til formål at afspejle den legende stemning online – det virtuelle hus byder på udformede musikafspilningslister og en mærket malebog. Spillere kan også skabe brugerdefinerede tapeter ved hjælp af Kate Spade-print, og derved bidrage til en “venlighedsvæg”.

“Denne idé om, at fællesskabet kommer sammen, den følelse, egner sig virkelig til fordybende historiefortælling. Det er ikke noget, du kun vil gøre i 2D,”

fortalte CMO for Kate Spade, Jenny Campbell, til Vogue.

Metaverse-gæster vil have en chance for at være de første til at købe Kate Spades nye tasker, der kommer i tre modeller. Hver af dem er skjult i forskellige rum i den virtuelle lejlighed. Det er værd at bemærke, at en af ​​de tre tasker, “Patisserie 3D croissant clutch”, kun vil være tilgængelig for køb i den virtuelle oplevelse.

Kate Spade

Brugere vil kunne få adgang til oplevelsen på Kate Spade internet side fra den 7. september.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Netflix lancerer et Bug Bounty-program